Цялата банда "юнаци", изгаврили се с жената в метрото – българи

Оказаха се роднини, от страх се укрили у нас, Германия ги иска обратно
Обновена: 15 дек 2016 07:28 | 14 дек 2016 18:30, Камелия Цветанова
515
Цялата банда "юнаци", изгаврили се с жената в метрото – българи
Кадър Youtube

И нападателя на жената в метрото в Берлин е българин, съобщиха от германската прокуратура. Говорителят Мартин Щелтнер заяви пред "24 часа", че задържаният в понеделник и разпитан придружител на нападателя със сигурност е български гражданин и че всичко говори за това и че останалите са негови сънародници.

Още по темата

Малко по-късно той съобщи, че нападателят вече е идентифициран. Мъжът, който изневиделица рита жената в гръб по стъпалата на метро в квартала "Нойкьолн", се е укрил в България и в момента германските власти подготвят иск до българските си колеги за екстрадирането му в Берлин.

Според информация на "Берлинер цайтунг" пък четиримата нападатели са роднини.

Пострадалата женат е подала сигнал за атаката дни след това, а Щелтнер обясни, че тя е забелязала, че ръката й не е навехната, а счупена, едва дни по-късно. Именно тогава тя решила да се оплаче в полицията.

Видеото от нападението бе публикувано в петък, а в понеделник първият от "компанията" бе задържан за разпит и освободен. Срещу него засега не повдигнато обвинение, тъй като няма доказателства, че е участвал в атаката. Може да отговаря обаче за престъпна небрежност, ако това бъде доказано.

Според германския закон неоказване на помощ на пострадал при възожност тази помощ да се даде е престъпно нехайство.

Задържаният е дал достатъчно показания, за да успее полицията да залови всички извършители.

Берлински известни личности обявиха парична награда за онзи, който издаде извършителя. Щелтнер обясни, че когато това е в помощ на държавата законът поощрява подобни награди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


515
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
3
 
7
 
! Отговори
До Гошу преди 7 години
Като има гледам брадите на тези български граждани, може и те да са джихадисти. Не разбрах ти от кои си, та казваш "ние"? И ти ли си джихадист?
124
2
 
20
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Ето че доказахме, че ако не можем да минем американците, то поне изрoдите от ИДИЛ и джихадистите, можем!
123
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Германия ми били ромите , бутилката бира в ръката му от най-евтината за Бездомници Grafensteiner Pils от 50 цента , каквито са в България такива са и в Германия
122
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да блокират Столипиново, да ги арестуват и да ги предадат не немците да ги съдят! В никакъв случай да не ги съдят в България, защото БХК ще ги защити, и ще им се размине за това престъпление.
121
14
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 177: Като се срамуваш че си българин минавай границата. България няма нужда от продажници. Ще накара ли някой един германец да се срамура от нацията си заради един футболен хулиганин (а ги имат и те) например? Когато човек е продажник по душа, той си остава продажник където и да отиде.
120
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са от каймака на,, успелите,, българи в чужбина.Няма. какво да се лъжем болшинството от нашите хора в чужбина не са от най-качествените,отишли да търсят по-лекия живот .А нас ни облъчват /политици и журналисти/ казваики ни точно обратното,,умните и красивите отиват на вън,а тук остават грозните ,тъпите и мързеливите.Което е голяма обида българите в България.
119
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никакви българи не виждам на видеото. Ако са бълграски граждани, най-вероятно са като онези дето сега ги съдят за връзки с ислямистите.
118
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немците да вземат да ги интегрират, ане да ни карат нас да ги интегрираме.
117
6
 
17
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Вече съм сигурен, че не са българи, не че простотията ни е чужда.Първо, българите в чужбина не се скупчват, защото не обичат да си имат работа с други българи.Второ, ако са българи все ще се намери друг българин да те топне, дори да си невинен, а за 60000 евра ще се намерят и повече от един да те топне.Знаете приказката: Един българин-юнак, двама-чета,трима-чета с предател.
116
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм за хелзинския комитет да ги защити.Няма се оставим на някакви германци нела се изправят срещо германския закон.Там няма ли НПОта Америка за Германия все пак те искат да се и тегрират в вашата обнощ помогнете им покажете им евроценостите не ги съдете
115
4
 
28
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Като гледам, до един са от защитения от Държавата и БХК етнос, за който у нас всичко е позволено.Да изпратим шефа на БХК , да им пообясни това-онова на Германците, например, че тоя етнос е под специална закрила, и трябва да спазваме традициите им, и да не ги обиждаме по никакъв начин! А германката да се радва, че са били снизходителни, и и се е разминало само със счупване. В българия къде къде по-възрастни от нея отнесоха и бой, и е...е, и грабеж, даже ги и убиваха, и нищо...
114
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво значение има българи ли са, ромчета ли са, африканци ли са... да ги съдят за безобразието, което са сторили и толкова. Защо трябва да се срамувате заради постъпките на някви нещастници? Всяко стадо си има *** и това е. Ама по-Ганьовско от това да се срамуваш от другите *** няма!
113
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХОЛАНДЕЦ АМА ДРУГ ПЪТ БЪЛГАРИН БИЛ ЛЪЖА Е НОРМАЛНОТО ЕЖЕДНЕВИЕ
112
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аха не ви се вярва,тежи ви на съвестта но нищо Вие и това си го нямате :)
111
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напишете 15 статии как холандец е нападнал българка в София.
110
4
 
22
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Баси срама. Дано поне са роми иначе, нямаме очи вече за нищо... Репутацията ни по света е ужасна :(
109
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До хаха .... КАТО се казва Георги - Без гражданство и лична карта (ТВ да не може да купи), разбира се след като си излежи наказанието , а за морално увреждане на страната - без лична карта с лист "преживяващ".
108
5
 
19
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Българина от вековеееееее насам е комплексиран и все някой му е виновен.....Полицията на танте Меркел ясно и точно е казал че са Българи юнаци от асвалтовия отбор на Винету....цял свят разбра че са Българиооооо,а не турци,роми,гърци,византийци,бежанци
107
1
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Ти с това "бре" започваш да се повтаряш. За това какви са тези, питай "По публикацията работи: Камелия Цветанова". Навсякъде продажници, не рода си а з'адника си ще продадат за жълти стотинки..
106
13
 
22
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Тези са български турци. Ние истинските българи сме дали компютъра и писмеността на света, а турците какво са дали на света, а, какво е дала Турция на света?