Цялата банда "юнаци", изгаврили се с жената в метрото – българи

Оказаха се роднини, от страх се укрили у нас, Германия ги иска обратно
Обновена: 15 дек 2016 07:28 | 14 дек 2016 18:30, Камелия Цветанова
515
Цялата банда "юнаци", изгаврили се с жената в метрото – българи
Кадър Youtube

И нападателя на жената в метрото в Берлин е българин, съобщиха от германската прокуратура. Говорителят Мартин Щелтнер заяви пред "24 часа", че задържаният в понеделник и разпитан придружител на нападателя със сигурност е български гражданин и че всичко говори за това и че останалите са негови сънародници.

Още по темата

Малко по-късно той съобщи, че нападателят вече е идентифициран. Мъжът, който изневиделица рита жената в гръб по стъпалата на метро в квартала "Нойкьолн", се е укрил в България и в момента германските власти подготвят иск до българските си колеги за екстрадирането му в Берлин.

Според информация на "Берлинер цайтунг" пък четиримата нападатели са роднини.

Пострадалата женат е подала сигнал за атаката дни след това, а Щелтнер обясни, че тя е забелязала, че ръката й не е навехната, а счупена, едва дни по-късно. Именно тогава тя решила да се оплаче в полицията.

Видеото от нападението бе публикувано в петък, а в понеделник първият от "компанията" бе задържан за разпит и освободен. Срещу него засега не повдигнато обвинение, тъй като няма доказателства, че е участвал в атаката. Може да отговаря обаче за престъпна небрежност, ако това бъде доказано.

Според германския закон неоказване на помощ на пострадал при възожност тази помощ да се даде е престъпно нехайство.

Задържаният е дал достатъчно показания, за да успее полицията да залови всички извършители.

Берлински известни личности обявиха парична награда за онзи, който издаде извършителя. Щелтнер обясни, че когато това е в помощ на държавата законът поощрява подобни награди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


515
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От мирно-религиозните българи. Изпаднали са в амок.
84
0
 
17
 
! Отговори
Ебацигани преди 7 години
Тумба са ......
83
3
 
16
 
! Отговори
Имената бе ? преди 7 години
На видеото от предните дни се забелязва че жената е тъмнокоса (без забрадка) от което е възможна и следната ситуация:"Юнаците" кръкани са я взели за "сирийка" , естествено след случката са се хванали за главата и бегом обратно у нас.Ако е така напълно си заслужават кютека (Хан Аспарух - ние жени не даваме, но приемаме).И за бога КЪДЕ са имената ненормално е обвиняването на цяла нация !
82
13
 
9
 
! Отговори
НЯМАМЕ СЕСТРА преди 7 години
Муахахаха... роми били, турци били... Вземете излезте от селските си градове, отидете поживейте поне година сред БЕЛИ хора и като се върнете ще видите колко се различават породистите българи от ромите. 30-40% - да, а половината са Студио Х. И, което е най-противното - не само по физиономия! Дегенерирали са до степен да се чудиш хора ли са, обаче се бият в гърдите че са най-висшата раса. Жалка картинка, ЯЗЪК ЗА 1 300 ГОДИНИ ИСТОРИЯ!
81
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИМЕТО МУ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ВСЕ ПАК ЩЕ ИСКАТ НЕГОВАТА ЕКСТРАДАЦИЯ :DНЕМА СЕ ИЗМЪКНЕ!!!!!!!!!!АКО БЕШЕ ИЗВЪРШИЛ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ И БЕШЕ ИЗБЯГАЛ В ГЕРМАНИЯ МОЖЕШЕ И ДА НЕ ГО ЕКСТАДИРАТ!!!НО ДА ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ГЕРМАНИЯ И ДА ИЗБЯГА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ!!!ДОРИ В РУСИЯ МОЖЕ ДА НЕ СИ ЗАТВОРЯТ ОЧИТЕ И ДА ГО ЕКСТРАДИРАТ!! НАИСТИНА ПОСТЪПКАТА МУ Е ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО!!!!
80
1
 
23
 
! Отговори
Баче преди 7 години
Еййй, чак сега виждам колко уредено е било при соца, такива милицията ги наказваше още по пътя за ареста, а прикритите и все още непроявили се, в СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ и запознаване с възпитателния труд под зоркия поглед на ***!
79
3
 
12
 
! Отговори
PD преди 7 години
Сваляме шапка на Алеко, но бай *** е образ на българския еснаф, търгаш, новобогаташ, чорбаджиия или изсметкяр от оттоманско време. Не е образ на Българина като народ. И за българите в чужбина да кажа: Дърво без корен. И там вече, друго няма какво да се каже. ПипИрУди превлечени от светлината на богатите Европеиски мегаполиси, които осзъзнават, че са на края на хранителната верига. Тогава запрятат ръце, и са готови на всякакви мерзости, за да се качат нагоре по веригата. А Българина не е това.
78
2
 
18
 
! Отговори
1234 преди 7 години
Много ми е интересно какви са имената на тези брадати българи!
77
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-добре да се предадат веднага. Иначе германците ще платят и ще си ги доставят в Германия и тогава тия *** ще съжаляват, че са живи. Просто с тях е свършено, отпишете ги. Чака ги ад. И нека заслужават си го, окепазиха България.
76
11
 
13
 
! Отговори
БУЛГAP преди 7 години
Ако ще и марсианци да са по произход, факт е, че произлизат от нашето "общество", нашата "държава", нашите училища и са се оформили като *** в нашата правна система. ТЕ СА ПРОДУКТ НА БЪЛГАРИЯ! Срамно е, че вместо да приемем фактите като достойни хора се правим че "тия не са от наш'те", а страшното е, че тия изобщо не са изолиран случай. ВСЕКИ ДЕН по пътищата НА БЪЛГАРИЯ подобни чoвeкoпoдoбни вилнеят, бият и убиват. А съда си бара цацата... ЧAЛГAСTАН.ЗАКРИВАЙ!!!
75
12
 
6
 
! Отговори
Gadka62 преди 7 години
Като ве гледам какви Българи сте. всички се криете под думичката анонимен пишете си имената поне господа Б -ри знам под това ли се крие вашия патриотизъм.....
74
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи колкото аз съм африканец.Само като му видя сурата ми е ясно, че е от онези етноси дето си берат тухли или чист турчин.
73
1
 
25
 
! Отговори
Киро шарнира преди 7 години
Ейй смятайте каква цензура има щом вече и думата издислав'е нецензурна!!!Срамота драги калинки журналяги!
72
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Вместо да вадите от 9 кладенеца вода да доказвате, че българите не са българи, че нямаме сестра и че германците са *** вземете се засрамете най-накрая, простотията ни прогърмя пред Света!"Глу пако, мен няма за какво да ме е срам от изпълненията на неинтегрираните. Ти вместо да философстваш, вземи се скрий някаъде.
71
2
 
18
 
! Отговори
до османлията преди 7 години
По-добре да си мълчиш, защото са от твоите аркадаши.
70
19
 
22
 
! Отговори
булгаропитек преди 7 години
Untеrmеnschеn!Вместо да вадите от 9 кладенеца вода да доказвате, че българите не са българи, че нямаме сестра и че германците са *** вземете се засрамете най-накрая, простотията ни прогърмя пред Света! Осъзнайте факта, че в жалката ни държава има стотици хиляди като тия българи-юнаци от снимката, и че след едно поколение ромите ще са повече от бледоликите.СРАМ И ПОЗОР - това е България вече!!!
69
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стопроцентови сачове.
68
2
 
23
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Камелия Цветанова да бъде командирована във факултето за да се научи кого може и кого не може да нарича българин. Германците може и да съдят по документи, но тези, които публикуват подобни заглавия имат нужда от обществено-полезен труд.
67
10
 
6
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Това са коммунисти!
66
12
 
24
 
! Отговори
Prost преди 7 години
Няма значение какъв етнос и религия изповядва. Има ли български паспорт - българин е. Това, че ние сме варварска нация и сме позволили на държавата и обществото ни да не възпитават и образоват, ще си берем срама по Европа и света и никой няма да ни харесва. А и нищо чудно, този юнак да се окаже и някакъв свръх-патриотично настроен "истински българин". Срам, голям срам!!!