Пиян полицай обижда и заплашва младежи

Той е карал кола след употреба на алкохол
11 фев 2017 15:48, Елка Василева
30
Пиян полицай обижда и заплашва младежи
Снимка: архив, Reuters

Бързо производство е образувано срещу полицейски служител от Районното управление на ОД на МВР в Раковски, разпоредена от министъра на вътрешните работи Пламен Узунов, съобщиха от пресцентъра на полицията в Пловдив. Образувано е производство за тежко дисциплинарно нарушение и служителят е отстранен от длъжност.

Към 03.00 часа тази нощ на тел. 112 бил получен сигнал за инцидент, станал на кръстовище в Раковски.

Според първоначалните данни след употреба на алкохол 56-годишен служител, който шофирал лекия си автомобил, предприел проверка на 19-годишна водачка, спряла на знак стоп на кръстовището.

Той започнал да отправя заплахи и обиди към нея и спътниците й - 24-годишен мъж и 17-годишен младеж. Пристигналият на място полицейски екип отвел всички участници в инцидента в районното управление за изясняване на обстоятелствата.

Полицейският служителят бил изпробван с дрегер, който отчел значително количество алкохол в кръвта му, задържан е за срок от 24 часа по Закона за МВР.

Предстои да му бъде повдигнато обвинение за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол и мярката му за задържане да бъде удължена до 72 часа, уточниха от полицейския пресцентър.

По случая е образувано бързо производство, в рамките на което се извършват активни процесуално-следствени действия под наблюдението на прокуратурата. По разпореждане на министър Пламен Узунов срещу служителя започва и незабавна служебна проверка.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: полицайРаковски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Сапа преди 7 години
Преди да започнат в полицията ги проверявайте, не след като правят простотии. Ама тоя си е получил заслуженото
18
0
 
25
 
! Отговори
МВР преди 7 години
Чичката изгоре с 20 заплати ! Ще духа...дрегера !
17
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свалили ли са номерата на колата му?
16
3
 
25
 
! Отговори
бг преди 7 години
В тая държава всяка институция си прави каквото си иска.Полицаите злоупотребяват с правомощията си когато не им се работи не си мърдат пръста.Как се допусна тази повсеместна безотговорност.
15
2
 
33
 
! Отговори
Тайна преди 7 години
Името му кажете, името.Всеки държавен служител е публична личност.А неясното 'значителното количество алкохол'..
14
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е МиеВиеРие-тУ на Тиквоний-прости от село Банкя.Те така разбират закона и реда.
13
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВСИЧКИ МИЛЮЦЮНЕРИ СА БИВШИ,.НАСТОЯЩИ ИЛИ БЪДЕЩИ ПРЕСТЪПНИЦИ!А ЗАЩО НЕ СЕ КАЗВА КОЛКО Е БИЛ АЛКОХОЛА..ВЗЕТА ЛИ МУ Е КНИЖКАТА И СПРЯНА ЛИ Е ПАТРУЛКАТА ОТ ДВИЖЕНИЕ!ХОРА НОСЕТЕ СИ ЗАПИСВАЩИ УСТРОЙСТВА И ВИНАГИ ЗАПИСВАЙТЕ ДЕЙСТВИЯТА НА БАШИБОЗУКА!
12
2
 
15
 
! Отговори
m;njh преди 7 години
До Анонимен 15Въх мерси, че ме светна за маймуницата, на която пишеш. Е, аз ще продължа на кирилица, защото, както казах съм българин и се гордея с това за разлика от теб. А нещо за Айнщайн, защо не каза?
11
1
 
27
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Била взета проба!!! Пардон, Бил изпробван с дрегер. Който отчел значително количество алкохол в кръвта му????? Кефите ме. :-))))
10
2
 
6
 
! Отговори
m;njh преди 7 години
До Анонимен 12И от къде така ме прецени, че съм "***" ? Така ли се пише последната дума? Я ми преподай малко правопис. Пък може и да съм "***", но така като гледам сравнено с теб съм като Айнщайн ако изобщо си чувал това име и знаеш кой е. И какво е значението какъв съм? Аз съм свободен човек със свободна воля и свободно мнение. Както казах и преди пишеш на маймуница, а това само по себе си говори за теб. За разлика от теб съм българин и пиша на български.
9
3
 
8
 
! Отговори
Циник преди 7 години
До m;njhкакво му обясняваш на този не го ли усещаш, че още пикае на лопуш. Или е някое пъпчиво комплексарче, или наркоманче, или дребен крадец и си е имал вземане даване с полицията. Разбираемо няма как да има добро мнение за тях. Но пък на кой му пука за този смешен индивид и нефелните си настроения. Остави го там сам да се самоунищожи докато накрая разбере какъв никому ненужен *** е.
8
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Do nr 10 mnogo si nahalen i prost ti da ne si polizai
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bg polozai koito dava orimer na dr schofiori ba4varova nischto ne napravi samo sabogatja
6
2
 
12
 
! Отговори
m;njh преди 7 години
До Анонимен 8Не, не всички полицаи са като него, но като ти гледам маймуницата на която си писал ми става ясно що за индивид си. Дори нямаш нужното самоуважение за това, че си българин, а какво остава за такова спрямо другите. Даже ни си струваш времето, което си губя с теб.
5
1
 
24
 
! Отговори
m;njh преди 7 години
До ЦиганинЗащото ромите нито са образовани, нито са лоялни към каквото и да било, нито са коректни и на тях не може да се разчита. Ще изоставят всеки по всяко време. С такива не се тръгва никъде. Да не забравяме и това, че от тях почти няма такива, които да не са криминално проявени. Едва ли могат да покрият изискваните физически нормативи, а за психотеста да не говорим. Тоест не отговарят на нищо.
4
1
 
43
 
! Отговори
nbhl преди 7 години
Ето заради такива пияни г.*** хората мразят и всички останали, които си вършат съвестно работата. Така му се пада на пияната св.ня. Сега едно дело за това, че е карал пиян и второ дело, че е уронил престижа и авторитета на системата. Дисциплинарно уволнение и съд за такъв без капка милост. Защо заради такива пияници всички останали служители трябва да изпитват негативите на гърба си?
3
0
 
29
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Не 72, а 172 часа ще са му малко !
2
0
 
30
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Хм , значи на 56. Дано да е събрал достатъчно пари от рушвети, че след като остане без работа и се охарчи по делото ще стане труден живота.
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не може да е истина......Бг *** да се напие, да се качи в колата и да псува...........абсурд.