Мейзер остава в затвора, съдът не я пусна под домашен арест

Делото срещу нея започва отново на 19 май във Варна
9 май 2017 14:18, Анисия Иванова
10
Мейзер остава в затвора, съдът не я пусна под домашен арест

Анита Мейзер остава зад решетките, съдът за пореден път отказа да я пусне под домашен арест. За това настояха нейните адвокати.

Със свое решение от 27 април тази година състав на Варненския апелативен съд отмени 3-годишната присъда на Окръжен съд - Варна, произнесена по отношение на Мейзер.

Още по темата

Поради допуснати съществени процесуални нарушения наказателното дело срещу 52-годишната миска се връща на първата съдебна инстанция. Новият процес е насрочен за 19 май във Варна, съобщава ИА "Черно море".

Мейзер е обвинена, че на 14 август миналата година по непредпазливост причинила смъртта на Николай Димов и предложила подкуп от 30 000 евро на полицай от “Криминална полиция“ при ОД на МВР във Варна, за да не извърши действие по служба.

 

 

 


10
Още от
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не знам подробности,но от малкото чуто и видяно,ми се струва,че този случай е особен.Не е възможно да убие такъв як мъж,но дали не е поръчителка или се е намесил някой друг или Бог знае какво?От друга страна,действително има намеса и влияние чрез роднини на постове,да се повлия на процеса срещу нея.Просто случая трябва да се разгледа,без да се заема ничия страна.
7
0
 
3
 
! Отговори
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: преди 1 година
И СЕГА КАКВО? ПАК ЩЕ И РЕШАТ КАТЕРИЦАТА В ПАНДЕЛАТА... АМА НЕ Е ЧЕСТНО!
6
8
 
4
 
! Отговори
Румен Радефф пенсия преди 1 година
Това е събирателен образ на всички над 50 със съветското "възпитание" :/ Жалко че има още много такива и дори си позволяват да говорят колко били лоши млалдите които ТЕ сами са възпитали!!!
5
1
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 1 година
До Анонимен 3

И моето мнение е, че е невменяема, но си е признала вината и е поискала споразумение. Какво да направи съда при това положение? Има си адвокат, да беше я посъветвал иначе.
4
1
 
19
 
! Отговори
кас преди 1 година
До Анонимен

Ами убила е човек и трябва да си носи последствията,пък и подкуп е предлагала!!!
3
3
 
1
 
! Отговори
kas преди 1 година
До Евролибераст

Ти сериозно ли?
2
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баси правосъдието!!! Тази жена нема мозък за нищо, какво остава да убие по този начин. Явно роднините на момчето натискат за да е в ареста. Има един основен въпрос, какъв и е бил мотива да го убива? Човека е бумкал химикали за сила, искаш нещо по-специално и резултата е ясен.
1
4
 
19
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 1 година
Тази не се ли умори да прави трагични гримаси?