Шофьорката убила полицай – 40-годишна и трезва

Карала твърде бързо, спряла 100 м след като помела катаджията
147
Шофьорката убила полицай – 40-годишна и трезва
Снимка: Dnes.bg

40-годишна жена от Пловдив е управлявала автомобила, блъснал и убил на място полицай вчера на пловдивския бул. "Санкт Петербург".

Още по темата

Жената е разпитана и задържана за 24 часа, уточниха от областната дирекция на полицията пред "Фокус".

Пробата за алкохол, която й е взета, е отрицателна.

Шофьорката е карала толкова бързо, че джипът й е спрял близо 100 метра от мястото на инцидента.

Катаджията, който загина вчера, е слизал от патрулния автомобил, за да спре бързо движещия се джип на шофьорката, но беше пометен от превозното средство.

За високата скорост, с която се е движил джипа свидетелстват и местата на тялото на пътния полицай и вещите, които са паднали при удара. На мястото на сблъсъка са шапката и палката на служителя, 20 метра по-надолу е паднало тялото.

За последната една година това е втория пътен полицай, убит по време на проверка.

Загиналият служител е на 36 години, семеен с две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
21
 
! Отговори
Чичко поуицайчо преди 6 години
Ще замажат работата и убития - убит а убийцата ще е чиста като планинска роса ...
37
30
 
13
 
! Отговори
Милиционер преди 6 години
Щом е с отрицателна алкохолна проба, ще се отърве. *** се е затичал и това се е оказало фатално. В крайна сметка най-добре е за всички условна присъда за жената. Все пак не е излязла да убие човек.
36
12
 
6
 
! Отговори
велик ташак преди 6 години
Само пълен газ това е правилото встраната когато видиш полицай, зада се избегнеш от бакшиш ,а за висока скорост тука в Белгия си има радари.
35
9
 
10
 
! Отговори
ѝ преди 6 години
До да му остави 50 лева И той простосмъртен, млад човек, със семейство и две деца, които сега страдат за баща си.Писна ми от бечувствени ***..
34
1
 
39
 
! Отговори
Шофьор преди 6 години
Моите съболезнования на семейството на полицая. Нещо трябва да си направи с Пловдив, защото е най-опасните град за шофиране. Такова безразсъдно управление съм виждал единствено в Бургас.
33
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти карай като луд, не спазвай правилата, а чакай светлините да те спасят. Да-да!
32
25
 
16
 
! Отговори
да му остави 50 лева преди 6 години
Тъй като КАТ-аджиите стандарно си затварят очите за нарушения и по този начин стимулират идиотията на пътя не изпитвам никакво състрадание. Девойката е трябвало да му остави 50 лева в джоба както си му е редът. Радвам се, че не плачат само простосмъртните. Познавате ли катджия, който не се е опитвал да ви вземе пари. Аз не!
31
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До WTFИ къде е доказано такова нещо? Дай статистика! Дори в Скандинавските страни не е задължително през лятото, а само в зимните месеци, когато е мъгливо, студено и денят е кратък. Ходил съм в Канада - там няма задължителни дневни светлини, а само препоръчително. Там е много по насевер от нас.
30
3
 
33
 
! Отговори
Случаен Минувач преди 6 години
- Мамо с коя ръка да му покажа среден пръст ?- С тази с която не държиш червилото !Тази жена изобщо не е видяла полицая.Усетила е удара, кратък миг на колебание : - Да избягам или да спра ?
29
11
 
33
 
! Отговори
WTF преди 6 години
До Не паля ламбитеДоказано е, че късите светлини през деня съкращават с до 25% броя на автомобилните катастрофи. Изобщо не е безумие. И е въпрос на отговорност към другите на пътя да се пускат. Друг е въпросът, че масово българинът разбира повече от специалистите. И затова България е в това състояние.
28
21
 
19
 
! Отговори
и аз така преди 6 години
До Не паля ламбите2 aкумулатора съм назад .... никакъв смисъл няма от дневните светлини... НИКАКЪВ.
27
2
 
46
 
! Отговори
Мари преди 6 години
Добре де, в града, покрай парк , където има много хора, така ли трябва да се кара?Няма никакво значение,дали е била трезва, това е умишлено убийство, заради скоростта.Бог да прости убития полицай, много сили на семейството му!
26
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаш ли политически чадър и връзки, можеш да си газиш деца и полицаи, да крадеш милиарди, изобщо можеш да си правиш каквото поискаш. Нямаш ли протекции обаче, за 5 дължими лева те осъждат на 1000 разни мафиотски структури като Топлофикация, Софийска вода и т.н.Моля дебелата Цаца, която вече прилича на Толстолоб да коментира гореказаното.
25
27
 
32
 
! Отговори
Не паля ламбите преди 6 години
Maхнете идиотщината наречена "къси светлини през деня".Лято, жега, слънцето горе ярко пече и да пускаш фарове. Е, няма такова безумие никъде!
24
3
 
15
 
! Отговори
5 преди 6 години
Жалко, България е страната с най-много дТерористи на пътя. Самоизбиваме се и никой не ни е виновен. Може би гледам твърде много американски филми, но не можеше ли да пусне светлините и да тръгне след нея? Много, много жалко за човека. Максимално наказание
23
1
 
22
 
! Отговори
плефню преди 6 години
добре, че не беше индиец с баварец и купена книжкас кола пълна с авериЩеше да отнесе всички полицаи и да взриви патрулкитеи щеше всички да всички да си траем да не ни обвини Брюксел в рассизъм
22
49
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бързал да я спре, защото ако се обади по станциятаи друг я спретой ще я глобии другият ще вземе бонуса към заплатата за написани глобинещастнициако беше минал нарко-дилър с 200 км/ч нямаше да го видии нямаше да го преследват,но щом е жена може
21
2
 
25
 
! Отговори
666 преди 6 години
Лошо е когато става така ама вие ги пускате за 50 лв и после да дават колега по новините. Сега да не забравите да я осъдите условно!.....
20
24
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този катаджия е един от тези които са готови да жертват живота сиза да ви спре без колан, без пуснати дневни светлини, да говорите по моб.апарати да Ви глоби 50 леваза това сериозно нарушение застрашаващо демократичните ценностии да си сложи един бонус към заплатата.Сега жената ще я изкарат, че е изяла и децата за закуска.Катаджиите са терористи на пътя, закрилящи престъпницитеи мачкайки българина-шофьор
19
0
 
32
 
! Отговори
11 преди 6 години
Жалко за човека,но това ще са резултатите за съжаление от безхаберието на КАТ,ДЕПУтатите,МВР... и тн. Като им се разминава винаги и ги пускат,не ги глобяват,с пари под масата така ще е.... Скоро ще почнат да блъскат и ДЕПУТатаките синчета и може би тогава ще задвижат нещата...Нищо пуснете жената да си ходи. Не е видяла знака 40к. Нали така правите винаги?