От сиромашия мъж погреба баща си в двора, после се гръмна

Разчитали само на пенсията на дядото, нямало пари за погребение
120
От сиромашия мъж погреба баща си в двора, после се гръмна
Снимка: Булфото, архив

42-годишният Павлин от село Кошава преди дни зарови трупа на починалия си баща в двора, защото нямал пари за погребение. В събота се самоуби.

Мъжът е намерен с огнестрелна рана в главата. Лежал в стаята си с газов пистолет в ръката.

Явно не е могъл да понесе мисълта за сторенето, не е виждал и как ще преживява без пенсията на баща си и затова е решил да сложи край на живота си, коментираха съселяните му пред "24 часа".

За трагичната история в Кошава се разбра преди две седмици, след като 77-годишният Самуил Флоров бе обявен за издирване. Ден по-късно синът му призна пред полицията, че баща му е починал и той го е погребал в двора.

Направил го, защото нямал пари за погребение, а и за да взима пенсията му. Аутопсията на възрастния мъж не установи следи за насилие и след 24-часово задържане синът бе освободен от ареста.

Павлин не е семеен, безработен е и с баща си живеели от пенсията. Повече от година старецът бил болен на легло и затова отстъствието му не направило впечатление повече от два месеца.

Миналия понеделник останките на Самуил били погребани в местното гробище. Днес до него ще положат и тялото на сина му. Кметството е осигурило необходимото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да направиш за да заработиш някой лев, или идва онзи със соджука, или идват индийци да те пребият за два лева.
16
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Професор Професоре,явно си пропуснал кавичките на думата стабилна?
15
3
 
40
 
! Отговори
??? преди 6 години
Такива неща се случват по време на война, хората да се погребват по дворовете. В България явно се води война. Всъщност, за ставащото тук най-доброто определение е СТУДЕНА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, водена то властта срещу хората, без пушки, без фронтове, а с мизерия и тормоз. Заради това и демографските показатели са като за война, та дори и по-зле, Бойко, четеш ли го това?
14
3
 
25
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Благодарение на ГЕРБ страната е стабилна.
13
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смърт за Бойко Борисов!
12
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То най-лесно да обвиниш държавата за това, че някой е предпочел да живее като скот, вместо да предприеме нещо, за да върже двата края! Ако държавата издържа такъв човек(40-годишен мъж!) с помощи, ще кажете - чакай бе, туй да не е мандра?! Угодия няма! И с този манталитет далеч няма да стигнем!
11
9
 
22
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Всички сега ще обвинят държавата и до голяма степен ще са прави. Но да не забравяме, че и ние имаме огромна вина. В българската народопсихология е дълбоко залегнало, че децата трябва да се дундуркат цял живот. Затова сме свидетели и на феномена, че хора на по 30-40 години живеят при родителите си, които реално ги издържат или дори да отидат да живеят отделно редовно им се изпращат пари и провизии. Докато това не се промени ще има и такива "инциденти".
10
3
 
19
 
! Отговори
гербист-столичан преди 6 години
Абе кво ѝ има на държавата? Хубаво си живеем ние, проблеми няма. Е и Горанов си построи къща в полите на Витоша за чудо и приказ, за 5 млн.лв. казват че е ...
9
4
 
34
 
! Отговори
Marie Claire преди 6 години
Като чета такива новини и на мен ми иде да се гръмна...
8
5
 
9
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
до 6 нпротив , аз имам възможност , но не се изнасям.
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала - това е държава! Живот на кърпели!
6
26
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
До Stefko 88 най-хубавото на държавата е че такива като тебе не я харесват и бавничко се изнасят
5
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да живее българската държава, да живеят всички политици!!! Евала - това е държава, уредена, социално осигурена, здравеопазване, образование, осигуровки за социално слаби, а бе скандинавските страни има да ни гонят много, супер държава!!!!...........Как ми се иска да изпукат всички политици и децата им и внуците им!!!!!!!!!!
4
6
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До къде се докарахме в евроатлантическа България- млади и здрави хора да нямат пари за погребение, да живеят от пенсиите на старците и да се самоубиват от мизерия и безизходица.Нали за това скачахте по площадите....
3
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европейска България.
2
4
 
73
 
! Отговори
ужас преди 6 години
21век,"Европейска България"такова чудо и по Турско робство не се е случвало....
1
5
 
56
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
чудесна държава ....