Откритият мъртъв мъж – нападателят на сестрата от "Пирогов"

Той най-вероятно се е самоубил, посочи Румяна Арнаудова
Обновена: 30 окт 2017 07:17 | 29 окт 2017 17:27, Красимир Ангелов
119
Откритият мъртъв мъж – нападателят на сестрата от "Пирогов"
Румяна Арнаудова. Снимка: Булфото

Най-вероятно откритият в събота в столицата мъртъв младеж е нападателят на медицинска сестра в "Пирогов", съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова пред "Фокус".

Още по темата
"По външни белези и по дрехите лицето най-вероятно е същото, което е причинило телесните наранявания на медицинската сестра в "Пирогов", посочи Арнаудова. Тя уточни, че Софийската районна прокуратура изяснява причините за настъпилата смърт на младежа, но по данни от извършената аутопсия най-вероятно става въпрос за самоубийство.

"Има предварително заключение от вещите лица. Категорично според тях на този етап се касае за самоубийство. Има типични множество височинни травми и няма каквито и да е данни за насилствено причиняване на смъртта. Така че основната версия, по която се работи е за самоубийство", посочи говорителят на главния прокурор.

Арнаудова уточни, че събирането на доказателства по двата случая продължава. Ако бъде окончателно потвърдена самоличността на починалия млад мъж, ще се прекрати разследването, което Софийската районна прокуратура е започнала за причиняване на телесна повреда на медицинската сестра, но ще продължи разследването за причините, които са довели до настъпване на неговата смърт.

Както Dnes.bg съобщи, в събота бе открито тяло на млад мъж във вътрешен двор на бул. "Васил Левски" в София. Сигнал за открит човек в безпомощно състояние е получен сутринта на тел. 112, съобщава МВР. Пристигналият на място екип на Спешна помощ установил смъртта на млад мъж.

Часове преди това – в петък срещу събота през нощта 18-годишен мъж, настанен в токсикологията на „Пирогов” заради употреба на марихуана, нападна и преби дежурната медицинска сестра. В резултат в тя е получила тежка лицева травма и мозъчно сътресение.

След нападението младият мъж избяга от болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя сам е разбрал че за нищо не става
29
1
 
20
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
абе тая държава е пълен леш ! а народа май и той ......
28
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е до наркотиците бе хора не разбрайте ли?Просто тъпо агресивно и злобно същество с комплекси.Защо криете истината и от себе си.Когато бях дете в училище едни "батковци" от горните класове хвърлиха едно момиче по стълбите надолу с главата.Тогава наркотици дори не бяхме я чували тая дума.Други пък пребиха учителката по музика.Ревеше с глас жената ония цвилеха като животни от радост.Тва беше по времето на комунизма-бодра смяна комсомолци и пионери.Просто на тоя свят има зли лоши хора има и добри
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ще го отчетем като успешно разкрито престъпление на нашата полиция, която все ни пази
26
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе добре че се е самоубил или са го самоубили . Това е по важното .
25
0
 
18
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Амфети ли звучи по правдоподобно .
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честит ви демократичен преход!
23
4
 
26
 
! Отговори
БГ МАФИЯ преди 6 години
разбира се че не може от 1 трева да ходиш да биеш хора напред - назад ....наркотика е бил друг със сигурност ..... отделно скалъпените истории на прокаратурата ми излгеждат крайно съмнително .....изобщо не им вярвам ! у тая дътржава няма ни съд , ни прокаратура , ни полиция ни нищо ......
22
2
 
17
 
! Отговори
д-р Исня преди 6 години
"Самоубийство" - затваряй тикета и го вкарай в статистическия репорт.100 затворени рикуеста сигурно дават бонус.
21
1
 
17
 
! Отговори
Глупости преди 6 години
марихуана преди това пък амфети казаха...
20
0
 
35
 
! Отговори
лошо преди 6 години
Тъжно до къде момчето е стигнало. Силна агресия към околните и силна агресия и към самия себе си. Само за протоколът, по БНР говорят, че е употребил амфетамини, а не марихуана. Което има някак си повече смисъл, предвид че марихуаната не е известна с провокирането на такава агресия, а точно обратното.
19
0
 
23
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Това момче според мен е било в абстиненция ...А тревата е била по между другото
18
1
 
21
 
! Отговори
БГ МАФИЯ преди 6 години
господа прокорури как го измислихте това толкова бързо бе ?!?! ама АЛЕКСЕЙЧО ПЕТРОВ МАй ше окаже прав че прократурата е най-голямата мафия у БГ и че именно 1 прокурор е бил мозъка на Наглите ..... гати цирка на държава ! прокаратурата вместо да разследва престъпления покрива такива ..... същото важи и за съда разбира се ! 2те пресъпления бързо бяха решени с измилиците на прократурата ...1 малдеж изпушил 1 трева-пребил 1 мед сестра и се метнал от не знам си кой етаж .....какви чутовна глупост.
17
5
 
10
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Поредният неуспешен опит за летене.
16
0
 
21
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Обаче хора и аз не вяравам да се е докарал до такова състояние само от марихуана . Това момче или е имало психиатрично заболяване или предразпороженост и следствие се е отключило от наркотиците . А и щом се боксира сигурно взима и химии защото тревата забавя мисловния процес ..
15
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пушете още "друсан коз", добре че пое мое време нещата не бяха чак толквоа зле че като се знам какъв бях, размина ми се. Няма как да знаете какво пушите за това недейте. По-добре да я легализират основно да се избегнат такива преджасвания.
14
3
 
24
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Чудесна новина ! А сега родителите не искат да го разпознаят така ли ? Освен че са отказали да го придружат в болницата ... Боже до къде я докарахме ?
13
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един кeнеф по-малко.И без тва има много психари в България.Жалко за горката жена.
12
1
 
10
 
! Отговори
+ преди 6 години
предизвестен случай
11
1
 
34
 
! Отговори
Негласна тайна е преди 6 години
В България няма убийства ,само самоубийства !