ГДБОП с удар: Спипаха двама с детско порно

Те използвали фалшиви профили да примамват малки дечица
29 ное 2017 14:30,
8
ГДБОП с удар: Спипаха двама с детско порно
Снимка: Visualhunt

Задържани са двама мъже от Гоце Делчев при спецакция срещу онлайн сексуалната експлоатация на деца, съобщиха от МВР.

На адреса на 31-годишен мъж униформените открили 2000 видеофайла и снимков материал, съдържащи изключително брутални сцени на сексуално насилие на деца на възраст до 12 години.

По първоначални данни той е обменял "колекцията" си с интернет потребители от цял свят, споделящи неговите интереси. Освен това, под фалшиви самоличности, мъжът целенасочено е използвал Facebook за осъществяване на контакти с малолетни и непълнолетни момчета, които склонявал да участват в порнографски представления, както и да обменят материали с подобно съдържание.

В хода на операцията е установено, че неговият 47-годишен "колега", използвайки анонимен профил в www.omegle.com е осъществявал целенасочени контакти с момичета, като се представял за техен връстник.

След време, възползвайки се от детската наивност и доверчивост, той успявал да продължи комуникацията чрез приложението Viber и да ги склонява в реално време да го наблюдават пред камера докато осъществява извратените си желания.

Спецакцията е реализирана под наблюдението на Районната прокуратура. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се върне смъртното наказание за подобни ***. Както и за наркодилърите
6
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понеже няма регистър на сексуалните престъпници тези господа спокойно могат а бъдат учители в някое школо.Защото за престъпления срещу деца в България се дава пробация най много.Аз искам да знам ако съседа ми е педофил,вие не искате ли?
5
0
 
6
 
! Отговори
мноу си тъ*п,саше преди 6 години
До Анонимен 1А като махнеш и "саше"-то,и остава една гола тъ*пота!
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ти добре ли си? какво общо има Радев с тези извратеняци? много бой заслужават, жалко че ще се измъкнат с тази корупция...
3
2
 
5
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 6 години
47 годишен ли прочетох?! Ясно е на всички кой е - МИНКОООООО!
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заловените са били част от политическата група на БСП... правете си сметка...
1
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При Радев е така, това е част от промяната -педофили, извратеняци, изнасилвачи, убийства, самоубийства, нападения, зулуми, страх, несигурност, смутни времена, радиация от Хасково и Русия, глад, студ, мизерия, бедност, нищета, оскъдица, кръв, подагра, епидемии, пандемии, вируси, бацили... това беше вашият избор, на ви сега харманлийски президент - *** командорен от госпожа Лъжа, отговорна за приватизацията на Техноимпекс!