Осъдиха на 6 години затвор мъжа, убил Венцислав Маргинов в Саутпорт

Фенът на "Ливърпул" бе нападнат след края на Шампионска лига
14 сеп 2019 11:20, Нели Христова
103
Осъдиха на 6 години затвор мъжа, убил Венцислав Маргинов в Саутпорт

Съдът в Англия прати в затвора мъжа, който уби 51-годишният българин Венцислав Маргинов пред двамата му сина, след финала на Шампионска лига. 

Престъплението се случи на първи юни в Саутпорт. Убиецът Джеймс Гелинг удря Маргинов в задната част на главаа. По-късно фенът на "Ливърпул" умира в болницата.

Още по темата

"Ти си един хулиган, който си търси белята. Хората правят обстановката в градовете като Саутпорт толкова враждебна в петък и събота вечер", заяви съдията, докато обявяваше, че Гелинг ще прекара останалите шест години в затвора.

Маргинов и 32-годишният му убиец гледали мача между "Ливърпул" и "Тотнтъм" отделно. По-късно пътищата им се пресекли. Гелинг взел кокаин, тръгнал зад Маргинов, докато българинът кротко вървял в група с други хора, включително двамата му сина. 

Убиецът не бил сам. Свадата започнал негов спътник, който ударил един от синовете на Маргинов. След това Гелинг ударил българина толкова силно, че той паднал на земята и ударил главата си сериозно.

"Той дори не знаеше, че го нападат. Нямаше никакъв начин да се защити", казва свидетелят по делото Джеймс Хинтън.

Гелинг е познат на полицията още от 11-годишен. Малко след като напада Маргинов, отива в близък бар. Хората там казват, че той се забавлявал, дори се смеел.

По-късно пред полицията заявил: "Не ми пука дали ще живее или ще умре в болницата, той е ранен за цял живот, зеленчук. Не ме интересува."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали са му колкото за убийството на куче.Ама вие отивайте там,бе,заедно с децата си/като убития/и им вършете черната работа,за да получите после черна неблагодарност и ви приберат в ковчези.
8
2
 
16
 
! Отговори
Вуйчо преди 4 години
Кво викаше Саутгет за проблема с расизма?
7
3
 
28
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Ако беше унил краставо куче щяха да му дадат повече.До там ни докара евтоатлантизма.Животът на българина не струва и пукнат цент вече.
6
1
 
40
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Ако жертвата (покойника) беше англичанин - присъдата щеше да е в пъти повече- но жертвата е от някаква си Източна Европа - емигрант *** който е полуроб дошъл за няколко паунда на час !! Това е отношението на Големите Държави към БГ- Ако тук някой българин направи така с американец- то най вероятно Щатите ще искат да го съдят там в САЩ!! Защото нашата спогодба е като визите - Имаме задължения само да пращаме заподозрени българи към САЩ и да не искаме визи за американци -а в замяна НИЩО!
5
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако българин беше убил англичанин,дали щяха да му дадат 6 години?
4
2
 
20
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
В центъра на евроатлантизма-Брюксел, *** от Конго пребиха до смърт български студент преди години, а им дадоха условни, така е в либералната демокрация ,свиквайте с нея ;) !!!
3
3
 
34
 
! Отговори
х преди 4 години
понеже е убил българин, а ние за тях сме втора ръка хора, са му дали само 6 години
2
4
 
24
 
! Отговори
Зов Истинските БГ преди 4 години
Ако го откриете - знаете какво да правите!
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И защо смао 6, а не поне 16?!?!?!?