Близки на откритото мъртво момиче: Наркоман уби дъщеря ни, смърт за него

Семейството твърди, че 41-годишен мъж от село Ресен е убил дъщеря им
Обновена: 8 юли 2021 18:44 | 8 юли 2021 18:00, Елка Василева
80

Във Велико Търново 15-годишно момиче е открито мъртво в сряда вечерта. Полицията изяснява дали става въпрос за убийство. Тялото е открито в т.нар. Дом на алпиниста на отдалечено място в един от кварталите на града.

Близките на жертвата в село Ресен заплашват със саморазправа и искат незабавно разкриване на виновника, предаде Bulgaria ON AIR.

Сигналът за намерено мъртво момиче, вероятно паднало от скала, е подаден в сряда около 18:30 часа. 15-годишната ученичка от Гимназията по електроника Ипек от близкото село Ресен била забелязана последно сутринта.

Още по темата

Семейството ѝ е в шок от случилото се и твърдят, че 41-годишен мъж от селото е убил дъщеря им.

"Загубено е вече, няма я, няма справедливост в България за този, който отвлече детето ми", каза майката на починалото момиче.

"Няма справедливи закони в България, смърт за него! Това дете какво е изживяло, тя е само на 15 години, нищо не е видяла от живота...", каза лелята на ученичката - Мария Асенова.

Ивайло Савов, който е чичо на Ипек, допълни, че мъжът, когато те подозират, е наркоман.

Последно девойката била в Горна Оряховица заедно със своя приятелка. А до тялото бил открит накъсан международен паспорт.

"Работи се по всички версии - тоест нещастен случай, самоубийство, непредпазливо убийство или умишлено. Тялото е извадено вчера към 18:30 и се извършва повторен оглед с участие на алпинисти", заяви говорителят на Окръжната прокуратура Илиян Благоев.

До момента въпреки обвиненията на близките няма задържан извършител.

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смърт да бъде пред съда......
18
2
 
15
 
! Отговори
Цитат от клипа: преди 2 години
"Заагубено вече няма аумряло. Няма спрАведливост вЪВ бАлгария." до тук спрях да гледам клипа. Като научат бАлгарския - може да го догледам.
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дето се вика - Who cares...
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не му пука.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека видят как е от другата страна и пробват земната гравитация.
14
4
 
23
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
"Щом е била ученичка в Гимназия по електроника, значи заслужава уважение." - И като заслужава уважение, чий го дири на 15 г. в друг град с 42 годишен наркоман? В гимназията по електроника е пълно с 15 годишни, те не заслужават ли уважение? Може би не, защото са българчета? А ако някой от този етнос случайно продължи да учи след 7 клас, го дават за пример, все едно е станал Нобелов лауреат!
13
0
 
9
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
" Паспортът на момичето ли е бил? "===========================================Да. Така казаха на обед.
12
2
 
14
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 2 години
Като си платите данъците, може.
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато те безчинстват и убиват за удоволствие, няма и един осъден ефективно. Никой ме му пука за ромейските им лакърдии. Хората имат други нещата за решаване.
10
3
 
6
 
! Отговори
да бъде преди 2 години
Гешев сега идва да го осмърти - той работи за такива като вас, защото вие сте го издигнали на този голям стол.
9
2
 
23
 
! Отговори
Ресен преди 2 години
Сутеньорът не е платил за "булката", затова са бесни. Също така няма как да се докаже, че е продадена докато не пропее някой от роднините. Била е за последно в град Горна Оряховица, там е регионалното сборище на криминалния *** контингент, занимаваха се активно с телефонни измами, а от известно време се пренасочиха основно към изнасянето на "булки".
8
0
 
32
 
! Отговори
абе да попитам преди 2 години
а когато ромчета изнасилват и убиват българки що не искате смърт бе близки на момичето ???
7
0
 
21
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
Любопитен съм, защо на 15 годишно момиче, му трябва международен паспорт ? Едва ли е щяла да ходи извън ЕС. А и международен паспорт на лице под 18 не е толкова проста работа. Досега не бях чувал ром под 18 да има международен паспорт.
6
0
 
38
 
! Отговори
Аман от тези! преди 2 години
Тук не се казва истината! Ей тази където реве, в друго интервю казва, че момичето е имало отношения с този 41 годишен... Е??? Значи знаят за отношения на 15 годишната им дъщеря с 41 годишен, пуснали са я уж с приятелка чак в Горна Оряховица, а сега са толкова много изненадани, че се е случило най-лошото... Тези циркаджии ей така си разиграват цирковете и вечно им са виновни законите, държавата, но никога-те... Това е добре познатата наглост! Вижте как репортажите са все свързани с тях!!
5
1
 
24
 
! Отговори
Гласът преди 2 години
Това е банална сапунка, в която играят сутеньор, една млада жертва и търговския нюх на съвремено българско семейство притежател на целогодишен тен.
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Труден за решаване казус за БХК.
3
4
 
8
 
! Отговори
Съжелявам преди 2 години
за загубата на тези хора, но за неграмотното население на Панелистан не везирам само тези еквадорци, а виспки по-възрастни и от селатабинпропие за тях всички са наркомани! Всички млади пият наркоман!
2
8
 
17
 
! Отговори
Бау преди 2 години
Няма значение дали е ромка. Ходила на училище все пак. Не злобейте.
1
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ми е кеф. С тяхната престъпност по техните глави.