Шофьор блъсна дете на пешеходна пътека в Благоевград

11-годишното момиче е без опасност за живота
10
Шофьор блъсна дете  на пешеходна пътека в Благоевград
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Възрастен шофьор блъсна дете  на пешеходна пътека в Благоевград. Инцидентът е станал преди обед, в близост до два големи магазина в града.

За щастие, 11-годишното момиче е без опасност за живота. То е пресичало заедно с майка си пешеходната пътека, когато възрастният шофьор не успял да спре навреме и ги блъснал, съобщи Bulgaria ON AIR.

Детето е със счупена ръка и фрактура на ребро, без опасност за живота. Майката не е пострадала.

Местата за пресичане са обозначени с маркировка и знаци, макар че едната от пешеходните табели е завъртяна в посока обратна на движението, което едва ли е причина за инцидента.

От полицията регулираха трафика до приключване на огледа. 


10
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Предложение преди 1 месец
Направете светофари. Пешеходците натискат и чакат. След това колите си минават както му е реда и чак тогава други пешеходци могат пак да натиснат за зелено. Така е в Америка. Няма пешеходни пътеки без да има светофар или мигаща светлина която е чрез бутон ариснат от пешеходеца.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обикновено се случва на шофьори под 25 годишна възраст и много рядко на шофьори над 70-те.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На всеки може да се случи. Особено на шофьори, които са над 70 години.
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кое му е добре счупена ръка и ребро !!!дъртака е нужно да му вземат книжката за винаги и един много голям брой от бащата
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някои възрастни, не всички са за повторен изпит и без книжка, за тяхно добро.
5
3
 
5
 
! Отговори
Виготура преди 1 месец
Като се треснат по 20 години на няколко ***, които са ударили пешеходец на пешеходна пътека, ще се научите. Защо в Германия, Испания, Англия, Сащ българите спират на пешеходни пътеки? Защото освен затвор, ще плащат цял живот обезщетения на ударените.
4
0
 
7
 
! Отговори
До 3 ама преди 1 месец
Казваш, пешеходците да изчакат няколко часа или няколко дни, когато няма да има коли и тогава да пресичат. Как по света не са се сетили за твоята идея?!
3
7
 
4
 
! Отговори
Ама преди 1 месец
До Анонимен 1 И пешеходците правят каквото си искат без да се съобразяват с нищо! Не мога да си обясня, как разчиташ , че шофьора ще те пази? Ами, ако сгреши нещо! Не е лошо, като пресичат и те като участници в движението да мислят и преценяват, като учат и децата на това!
2
2
 
2
 
! Отговори
Спомени преди 1 месец
Бях на една дълга командировка преди години в Благоевград. Някаква жена се приближава до пешеходната пътека. Спирам за да и дам път. Тоя зад мене обаче реши да ме изпреварва и с мръcна газ мина през зебрата. Добре че жената си знаеше стоката та го изчака. На другия ден го разказах на колегите. Посъветваха ме на пътека да не спирам, защото този от зад едва ли го очаква и няма да успее да спре.
1
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде е новината? Те разни шофьори джаскат пешеходци всеки ден по няколко пъти. Бетер яйца на Великден са.