Арест за мъжа, прибрал милионите за АМ "Хемус"

Очаква се прокуратурата да му повдигне обвинение
7 дек 2021 10:30, Петя Славова
136
Арест за мъжа, прибрал милионите за АМ "Хемус"
Снимка: БГНЕС

Арестуван е мъжа, заподозрян, че е прибрал милиони левове за строежа на АМ "Хемус", съобщава bTV. Той е задържан от ГДБОП, а прокуратурата се очаква да му повдигне обвинение.

Още по темата

Аферата бе разкрита преди месец от МВР. По първоначална информация от отпуснатите 80 млн. лв. авансово, 60 милиона са били изтеглени за един ден и изнесени в сакове и чували, съобщиха тогава органите на реда.

Свидетели са разказаи, че парите са предадени  на арестувания снощи мъж, който е от София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още по темата: арестГДБОПАМ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А арест за политиците, които поръчаха това източване и които се облажиха най-много, кога? Стига с тия бушони - нагледахме се вече 30 години все бушони да гърмят!
74
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като чета кометарите затвърждавам мнението си че бълггараците са хипер дебилясал народ който си няма хабер за реалността в която живее. Но и няма как да е иначе след като мнозинството ДОБРОВОЛНО гласува за един паввиан от банкя 12 години поред.
73
0
 
8
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 2 години
ТОВА НЕКАКЪВ СКАПАН СЦЕНАРИЙ ЗА ФИЛМ ЛИ, Е.... ХАХАХААА.....???!!!
72
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милионите ги прибра Бойко !!!Този е куриер. Не манипулирайте стадото. И защо никой не говори за това че са изтеглени от банката на Маджо ?!?!?!Без такса!!!!!!!!!!!!
71
1
 
6
 
! Отговори
а сега де преди 2 години
А дали е истинският мъж, прибрал милиончетата?!
70
3
 
9
 
! Отговори
Лелее СМЕХ.. преди 2 години
СЪЩИТЕ ПРИКАЗКИ, КАТО ПРИ ФАЛИТА НА КТБ..... "С ЧУВАЛИТЕ И САКОВЕТЕ." .... ХАХАХААА....А ПОСЛЕ ПАРИТЕ СЕ ОКАЗАХА В СЪРБИЯ ПРЕХВЪРЛЕНИ ПО БАНКОВ ПЪТ!!!
69
4
 
2
 
! Отговори
Митко Павлов преди 2 години
До инспектор Дюдю:Математика за максимум 5-ти клас, (*ако не бъркам класа разбира се);Задачи за обем и тегло, а именно:60 000 000 лева са минимум 6 000 пачки по 100 лева.Всяка една банкнота е с размери 14 см на 8 см и приблизителна дебелина от 1 ммТегло не ни интересува много...Всичките 6 000 пачки се побират в малко на половин кубичен метър обем, ако не знаеш какво е, около една вана или Дървата за огрев дето ги продават на околовръстното...Та точно в колко куфара мислиш ще се поберат?
68
6
 
17
 
! Отговори
ПРИКАЗКИ ОТ ЧЕРЕПИ преди 2 години
ДА ПОВТОРИМ - ЕДИН ЧОВЕК ОТИВА В БАНКАТА, ПРЕДСТАВЯ ЛИЧНА КАРТА И КАЗВА КАКВО- ИСКАМ ДА ИЗТЕГЛЯ 60 000 000 ЛВ И ТЕ ВЕДНАГА ЗАПОЧВАТ ДА ИЗНАСЯТ ЕДНИ ЧУВАЛИ, А ЗА ПО ЛЕСНО МУ ПРЕДЛАГАТ ДА МУ ГИ ЗАНЕСАТ ДО ТЯХ С БЛИНДИРАН КАМИОН И ОХРАНА, СЛЕДВА ПОКАНА ОТ ПОЛИЦИЯТА ДА СИ ПОГОВОРЯТ, ГОВОРЯТ СИ ПУСКАТ ГО И СЕГА ГО АРЕСТУВАТ СЪС СПЕЦИАЛИЗИРАНО ЗВЕНО ЗА БОРБА С БЕЗРЕДИЦИТЕ- АЗ НЕ ВЯРВАМ НА НИТО ЕДНА ДУМА, ЗАЩОТО СИ ПРЕДСТАВЯМ КАК МОЖЕ ДА ОБЯСНИ МИЛИОНИТЕ В ЧУВАЛИ- ДРЪН ДРЪН ЗА НАИВНИЦИ.
67
0
 
7
 
! Отговори
УМЕН преди 2 години
До ссср - Пак ли се raвpят с теб?
66
6
 
9
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Дали не е *** задържан ааа,дано покажат вечерта по новините на Банкянска мутра лицето .
65
4
 
9
 
! Отговори
Митко Павлов преди 2 години
Продължение за подсещането за Този човек...Също така:Един ден, една миналата година, дошъл един човек, казал едни неща, отишли при един Нотариус и подписал едни листа и си загубил едната лична карта...Търси се ...а ще се намери ЕДИН ....
64
10
 
0
 
! Отговори
СССР преди 2 години
А според вас аз нормално ли съм?
63
5
 
18
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 2 години
Абе като се замисля 60 милиона в лева са бая чували и някак не го виждам един човек да ги товари в багажника на джипката. Нещо намирисва тая история!
62
2
 
14
 
! Отговори
Митко Павлов преди 2 години
Аз го познавам този човек....А и вие също....Сега ще ви подсетя кой е...Съгражданин, от съседната махала, безработен е, ама много му се работеше, но не го вземаха на работа, има 7-8 деца, не може да пише и чете, учил е до 2-ро отделение, няма основно образование тоест и мисля, че си беше изгубил и личната карта след като изтегли парите...А и да не пропусна, упълномощил е няколко човека, които не познава да се явят от негово име в банката...
61
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно в тази банка парите ги държат в чували в залата за клиенти и всеки си взема колкото си иска. Само така няма да знаят кой ги е взел.
60
1
 
18
 
! Отговори
До 58 преди 2 години
Такива суми задължително се трансферират с декларация за произход, да не говорим че финансовото разузнаване трябва да е уведомено, кучето е в детайлите зависи какво има по декларациите и документите по пътя на парите. Финансовото разузнаване гаранция знае за трансферите, въпроса дали са проверили или са им казали да си траят
59
10
 
9
 
! Отговори
известна новина преди 2 години
Арестуваният мъж се казва Комитова прибрала парите още м. май.
58
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Рен - ни ако ги имаш у банкофта сметка, що дa не си ги изтеглиш уе?
57
6
 
12
 
! Отговори
до ХММ преди 2 години
Всичко е така, ама аз питам, къде е престъплението, от кога самото теглене е престъпление?Или преди него има, или след него, иначе всеки може да си тегли парите и да ги слага в каквото иска.Нещо има тишина от къде са дошли и къде отиват.
56
1
 
21
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Дайте му снимката да видим черен ли е бял ли е :)))