Борисов: Щяхме да стигнем до Търново на "Хемус"

Инфлацията ще стигне 10% декември, прогнозира той
27 ное 2021 13:35, Петя Славова
615
Борисов: Щяхме да стигнем до Търново на "Хемус"
Снимка: БГНЕС

"Можеше да има много стабилно управление между партиите на промяната, ГЕРБ и СДС. Учуден съм да разбера как по-приемливи станаха световният шампион по фалиране на банки.", каза Бойко Борисов по време на конференция на младежката организация на партията му в Арбанаси и допълни, че над 70% от хората не са излезли да гласуват.

Още по темата

Според него проверката на Бойко Рашков е трик.

"Така съжалявам за Хемус. Всичко това десетилетие ще стои така", каза лидърт на ГЕРБ. По думите му, до края на годината магистралата "Хемус", щяла да стигне Велико Търново. "Те няма да го направят и пуснат. Велоалея не могат да направят за една година. Чух за магистралата между Констанца и Истанбул. Чакайте, вие не сте си вързали големите градове на запад и север. Ужасно пътуване. Мантинелите да заснемат уважаемите медии. Една мантинела няма подменена нито по "Хемус", нито по "Тракия", заяви Борисов.

"Вашите деца ще връщат онова, което причиняват тези хора тихомълком без да се знае за какво, всеки понеделник по половин милиард се тегли. Тези тегления ние много пъти сме ги обсъждали, защото няма човек, който не иска да не са безплатни детските градини, да не се плаща ДДС и данък.

Само социалните мрежи, които предложиха вчера, са около 15 млрд. лева. Бюджетът се прави от управляващите, защото основното мерило е да спазиш дефицита. Сега ще си затраят, като ги гледам инфлацията ще отиде към декември 10%", прогнозира той.

Според него няма шанс да мине бюджета. "Когато създадохме ГЕРБ, някои от вас не са били родени", обърна се той към младите хора в партията. "Амбицията на младостта и мечтите са много хубаво нещо, ако се съчетаят с опит", заяви той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и ситуацията с COVID-19 у нас. "На всичко съм вярвал, но не и когато си пръв по смъртност в света да дадеш медал и да кажеш, че си се справил с кризата. Моргите са пълни, коридорите са пълни с чували. Ден с 200 загинали се играе хоро", заяви той.

На конференцията бе и Томислав Дончев, както и Тома Биков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


615
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
463
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шофьор.Със сигирност щяхте да стигнете до Павликени ако живеехте по 300 години. Слава на БОГ не сте единствените строители на пътища на тая планета, където обаче, конкретно за геб баце път не остана. Не остана точка по тая земя, където с път или без път да идеш и да не те чака някой. Някой, който с един удар ще ти избие от дразнещата кратуна всички аргументи родени в неграмотната ти бечура.
462
1
 
1
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 2 години
Гледайте ми ютюб канала където анализирам наболели теми като фъкци-фъкци, пръскания, президента Бидон, имам и много музикални проекто с Къртача и всяка седмица съм на някоя телевизия. Аз съм известна медийна фигура и ако вляза в телевизиите ще оставя тираджийството и ще спра да съм гастарбайтер.
461
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не комунист а Тиква
460
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко тиквата!
459
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до скоро, когато му се дощеше тояшебек се изхождаше директно в устата на Плувалналувут ага, но с последните си качествени забележки към Президента и задаващия се вариянт за новото ни правителство Росен вече му върна поне няколко кусиурини и еднаразлятадиярия
458
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ..??...... БЛАГОДАРЕНИЕ НА Д.ЪРТИТЕ Демокрадци ПРЕВЗЕЛИ ДЪРЖАВАТА ПРЕЗ 1989........... ДНЕС ТЕ ПАК СА ТУК..И ВЪВ ФОРУМА.....
457
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За 12 години можеше да се направи от Варна до София и Видин, но не и от крадеца, лъжеца и предателя борисов. Затова и го отвяха на последните два избори. Съучастниците му са впрегнати да лъжат тука като ***.
456
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно на герберския троляк му спряха стотинките. Останали са няколко "идейни" далавераджии
455
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рано или късно всичките му далавери ще излязат наяве и тогава даже и герберастите ще се ужасят. Всички са крали, но някои са се оляли
454
11
 
3
 
! Отговори
Някои преди 2 години
Продължават с лъжите за Борисов! Щом има кой да им осребрява помията, защо не! Ще видим как и на най-задръстените българи ще им просветне, че в с размаханият юмрук на Фелдфебела и измамнците от ПП, нищо добро не ги очаква! Да се благодарят, че изборите бяха преди да платят поне две зимни сметки!
453
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този тип трябва да се даде на народен съд
452
1
 
11
 
! Отговори
ДС пасти да яде преди 2 години
Този е нареждал СРС-та срещу всички граждани! Проверете си в ДАНС секретните досиета с компромати срещу вас и то какви компромати !
451
9
 
0
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Чуя ли да се говори за чекмеджета, и веднага се разнася тролска смрад! За толкова месеци, Алкохоликът не можа да намери доказателства и за пет лева, само една Мата Хари им остана! Която от една "прекрасна "госпожа, се превърна в обикновена...***!
450
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чекмеджето колкото и да е *** разбира, че народът не може да го гледа. Нормално е да се отдръпне и да спаси поне част от престъпната група ГЕРБ. Обаче егото му е толкова голямо, че по-скоро ще завлече всички в пъкъла, отколкото да постъпи като нормален човек
449
11
 
6
 
! Отговори
ДЕМОКРАЦИЯТА СВЪРШИ. преди 2 години
НА ВЛАСТ Е РЕЖИМА НА МИРИЗЛИВИТЕ ПАРТИЗАНСКИ ЧОРАПИ.... САМО ЧЕ ЕНТУСИАЗИРАНИТЕ БРИГАДИРИ ОТ 1945 ГИ НЯМА... А ЕС СПРЯ ПАРИТЕ ОТ ФОНДОВЕТЕ ЗА РУСКИТЕ АГЕНТИ ОТ КРИМ.......
448
10
 
5
 
! Отговори
КЪДЕ Е ГЪРЦИЯ преди 2 години
КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ..??...... БЛАГОДАРЕНИЕ НА Д.ЪРТИТЕ К.ОМУНЯГИ ПРЕВЗЕЛИ ДЪРЖАВАТА ПРЕЗ 1944........... ДНЕС ТЕ ПАК СА ТУК..И ВЪВ ФОРУМА.....
447
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този 12 години затапи държавата с простотия и интриги. Дано вече се отървем от глупостите му и от алчната му клиентела. Да ходи при любовника си Ердоган и най-после да ни даде глътка въздух
446
5
 
3
 
! Отговори
Щерев преди 2 години
трябва народните блага да се разпределят справедливо.за пенсионери комунисти,доносчици и милиционери- да са без пенсия... да ходат при Путин да си търсят пенсиите те на Москва са служили. а младите дето подкрепят Путин да са без стотинка евросубсиидии... и те да ходят при Путин. А ако някой политик каже че Крим е руски да остане без заплата.
445
5
 
16
 
! Отговори
Затвор за ГЕРБ преди 2 години
Не Ви ли спряха вече парите да пишете колко велик е вожда, тролчета? Или последни напъни , че може ПП да не състави правителство?.. От затвора , ще му е по- трудно да Ви плащат!
444
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той каквото можа направи,сега другите ще покажат какво не могат!