Арестуваха за часове крадец, нападнал жена в Горна Оряховица

71-годишната пенсионирана служителка на БДЖ все още е под стрес
26 яну 2022 00:25, Красимир Ангелов
27

Полицията в Горна Оряховица и Велико Търново за часове разкри и арестува нагъл рецидивист, който нападна възрастна жена посред бял ден в железничарския град. Крадецът отмъкна и 70 лева от портфейла ѝ.

71-годишната пенсионирана служителка на БДЖ все още е под стрес от наглото посегателство. Иска да запазим самоличността ѝ в тайна, защото се притеснява от отмъщение.

"В събота отидох да изтегля пари на банкомата в чакалнята на гарата, изтеглих 100 лева и отидох на зеленчуковия магазин да си напазарувам и като съм минала оттам, явно този човек ме е проследил. Дойде и аз се обърнах да го питам кой етаж, ще ползва ли асансьор. И той се наведе, дръпна чантата и ме блъсна и се подхлъзнах и паднах назад. Той избяга като състезател", разказа пенсионерката.

Жената се обадила на дъщеря си и на полицията.

"Там ме разпитваха, показания давах. Мина известно време, казаха, че човека са открили и той си признал. Трябваше да разпозная човека- веднага го познах. Много бързо го намериха, просто съм възхитена от нашата полиция тук. Вече съм решила само с придружител да тегля пари и където ходя да има човек с мен, защото съм жена на 71 години", допълни тя.

Оказва се, че на ЖП гарата, откъдето изтеглила пари потърпевшата, често ставали подобни инциденти.

28-годишният извършител е от русенското село Дряновец е добре познат на полицията. Вчера съдът го оставя за постоянно в ареста.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Еди /11/ Нещо ми дойде наум, след като прочетох твоя коментар. Нека да предложим ежедневно да се правят проверки по игралните зали - хванат ли там някой, който е на социални помощи, да спират помощите и на него, и на цялото му семейство!
24
0
 
3
 
! Отговори
НАЙ-ПОСЛЕ! преди 3 месеца
При Новия световен ред 10 милиона европейски ци..гани ще бъдат депортирани в Пенджаб, от където са дошли. Вероятно ЕС ще им даде определени помощи за настаняването в старата им родина.Така Европа завинаги ще се спаси от неподлежащите на интегриране в Европейския континент.
23
0
 
7
 
! Отговори
Римлянин преди 3 месеца
Пак брат римлянин. То ние римляните не обичаме да работим. Най-лесно е да нападаме възрастни хора и да им вземаме дребните парички от пенсийте.
22
8
 
10
 
! Отговори
българин преди 3 месеца
А крадеца от село Банкя , кога ?!!
21
2
 
12
 
! Отговори
Доктор Гроздев преди 3 месеца
Браво, един път поне да са полезни на обществото нашите мутро - ченгесари. Все пак за това им плащаме, уж да ни пазят, въпреки че най много трябва да ни пазят от самите тях!Най много ги бива в това да малтретират и да се гаврят с невинни граждани. Но народа се е произнесъл мъдро: С техните камъни по техните глави!
20
2
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 месеца
БХК веднага да протестира
19
2
 
14
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 месеца
някога имаше ИСТИНСКИ ЗАКОНИ
18
2
 
7
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 месеца
До Така е бесрамник
17
5
 
6
 
! Отговори
Така е преди 3 месеца
Козлодуй е град, а тисиидиот.
16
5
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 месеца
До Анонимен КОЗЛОДУЙ е ГРАД
15
3
 
13
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 месеца
до кога ромите ще се имат над закона някога имаше ТВУТА за престъпниците
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да му поразровят досието, все ще се намери някоя условна за телефонна измама, която да стане ефективна.
13
2
 
13
 
! Отговори
Еди преди 3 месеца
И още - то правосъдие за кражби си няма, ами да дадем на полицаите възможност да "масажират" с електрошокови палки крадците. Престъпността гарантирано ще намалее.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще го пуснат, ако върне кинтите. Но първо в панделата.
11
2
 
12
 
! Отговори
Еди преди 3 месеца
Тази женица е трябвало да вземе автобуса и да отиде до Велико Търново. Срещу гарата в Горна Оряховица има игрална зала - чудил съм се откъде ромулите дето киснат по цял ден там имат пари - ето един от източниците - грабежи. От тия родната полиция не може да ни опази...
10
4
 
8
 
! Отговори
загубена държава! преди 3 месеца
скоро ще го пуснат, споко!
9
1
 
10
 
! Отговори
до танер преди 3 месеца
Излиза, че от твоя клан са по-големи джентълмени от английски лорд. Или...?
8
8
 
4
 
! Отговори
танер преди 3 месеца
никой от голвмите ромски кланове не би рискувал репутацията си да краде 100 кинта от бабата тоя е пропаднал комарджия или наркоман
7
5
 
13
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 месеца
тия роми до кога ще се чустват над закона
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вятово, с. Камен(Г.Оряховско), Горна, Дългопол, гара Левски (пази багажа!) са населените места с бypryджии и съществува цяла система от телефонни измамници и терористи. Цели кланове се занимават от години с телефонни измами на едро, документни измами и всякакви други престъпления. Бръмчат до Румъния и Гърция и извършват измамите си от там, а и не само от там. Полицията си няма представа с каква машина за измами и кражби ди има работа, затова е винаги няколко крачки след тях. Върхът на айсберга..