Убитата жена във Войнеговци - жертва на домашно насилие

Мъжът, с когото е живяла, е задържан
24 авг 2022 21:15, Петя Славова
12

38-годишната жена, станала жертва в софийското село Войнеговци е жертва на домашно насилие, а за убийството й е задържан мъжът, с когото тя е живеела на семейни начала.
Още по темата

Сигналът за тежкото престъпление е получен в полицията минути след 7 часа тази сутрин. На място веднага са изпратени екипи на полицията, спешна помощ и криминалисти. Медиците успели единствено да констатират смъртта на жената, предава Bulgaria ON AIR.

Разследващите установяват множество следи от насилие по тялото на починалата. Арестуван е и заподозрян за убийството - 38-годишен мъж, който живеел с жертвата. Жители на село Войнеговци разказват, че мъжът и убитата жена често злоупотребявали с алкохола.

Напрежението между двамата често ескалирало, стигало се до скандали и физическо насилие. Най-близките съседи на жертвата и предполагаемият убиец обаче не ги познават, тъй като повечето не са от селото и използват къщите си като летни вили. Разбрали за случилото се от полицейските коли на местопрестъплението.

Най-вероятно убитата жена е жертва на домашно насилие. Причините обаче тепърва ще се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
всеки ден преди 1 година
Толкова убити жени толкова ли са зли?
10
1
 
0
 
! Отговори
Шефрет преди 1 година
Алкохолици
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог да прости женицата, а насилникът да си получи заслуженото. Момичета, попаднете ли на такъв - бягайте и не се занимавайте повече с него, та ако ще и милионер да е.
8
0
 
3
 
! Отговори
Тиийн преди 1 година
Хахаха, ох, моите чичо и леля вечно си хвърляха по един кратък бой, дори и на трезвен чичо псуваше леля и почваше да я бие. Ама леля понеже си е малко по-своенравна и не му оставаше длъжна. Веднъж пак нещо се бяха хванали, леля взе една тенджера, та по главата му я очукаааа.
7
1
 
1
 
! Отговори
Прокурор преди 1 година
До Анонимен 1 ___ При какви обстоятелства Коранът разрешава на жената да бие мъжа си? Не са ли предвидени някакви предпазни клаузи за случаите, при които мъжът има харем? Щото като се разлютят като оси онези ми ти женоря, тежко му и горко!
6
1
 
2
 
! Отговори
Мето преди 1 година
Още един случай в който полицаите са вземали заплати и не са си мръднали пръста.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъжо и бил голям почитател на путинчо ! Следвал неговите завети за православни ценности и местото на мъжа и жената !
4
0
 
11
 
! Отговори
Моята баба преди 1 година
едно време що бой, що нещо изяде от дядо ни. Лелеее! Денем и нощем бой! Веднъж си спомням, една вечер бяхме на гости на вуйчо и вуйна. Звъни се на вратата, отваряме, гледа ме -баба, ама се тресе, едвам си стои на краката, вътре ни каза, че дядо я е бил, като и вдигнаха фланелата, цялата беше в синини, кръвонасядания направо. Почина на 56 г. от рак на гърдата. Дядо доживя до 93 г. Много лош беше! От него съм намразил тормоза над жените! А бях малък! Запомнил съм отвратителни техни сцени!
3
3
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Жените одят където не требва, и то, щото лесно ги лъжат
2
3
 
4
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Женско куче или невинна? Има значение ! Мъжете не са безчуствени търпители. Жената трябва да ги познава, или да си ходи,
1
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
в Корана това не е грях !!