Полицията разкри две лукс наркооранжерии във Варна

Задържани са двамата наематели на жилищата
Обновена: 14 сеп 2023 13:04 | 14 сеп 2023 13:02, Красимир Ангелов
12
Полицията разкри две лукс наркооранжерии във Варна
Снимка: БГНЕС

Полицията във Варна разкри две високотехнологични наркооранжерии, съобщиха от Областната дирекция на МВР в крайморския град.

Специализираната операция за противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества е проведена в сряда.

На два адреса във Варна са открити две оранжерии със засети общо 240 растения от рода на конопа, достигнали различен стадий на растеж. Помещенията били оборудвани с високотехнологични лампи, системи за климатизация и вентилация, влагоабсорбатори и напоителни системи.

Задържани са двамата наематели на жилищата – 36-годишен рецидивист и 35-годишен, които по първоначални данни са отглеждали растенията.

Работи се и по изясняване на участието им в разпространение на наркотични вещества.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Преди се подигравахме на румънците, ама.. Сега те на нас. В скапаната Румъния тоя бурен е декриминализиран. Ще вземе някоя птица да си свърши работата в двора ти и готово - наркодилър си. Че се продават свободно въжета, хамаци, дрехи от коноп - може. Че една скапана риза от коноп е 300 лева, бе! Промишлен коноп. Не като да се надрусаш. Само глава може да те заболи. Да сте чули някой да си е изпушил сандалите, че са били от коноп? Ама граби, граби, депутате.. то народът и без това сам ще измре.
10
0
 
4
 
! Отговори
Ханко Брат преди 7 месеца
Заради комунистическите лузъри тоя държава е толкова изостанала от цивилизацията.Ушеф е фанал нещо което е легално в много държави за притежание.Абе що нещо не хващат лаборатории за амфетамини да не държът бизнеса Мухахаха
9
0
 
4
 
! Отговори
Растафарай преди 7 месеца
Легализация на Козчето
8
1
 
0
 
! Отговори
едно време за преди 7 месеца
Кръсника писаха - Взема 10 грама кокаин и шмърчи, шмърка , ама като ненормален и шофира на червено , плаща на ченгетата . Сега има закон .
7
2
 
2
 
! Отговори
а се чудя откъде нар преди 7 месеца
котици . от кило марихуана се прави грам кокаин . по морето много дилъри , а не идват от колумбия и меьико фентинола и тревата . няма контрол . но журналистите пишат щуротии - каналите на фатик и къро доставяли от африка и дрън, дрън .
6
2
 
7
 
! Отговори
До 6 преди 7 месеца
Няма вече такива балами да садят домати. Сега младите бачкат на принципа или всичко или нищо. За повечето е нищо. От доматите ще изкарат по 2 лева на килограм. От Марихуаната 10 000 лв на килограм. Риск печели, риск губи....
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Абе как тъй не засадиха 240 корена домати и да ги оборудваха с поливниците, бе! За едното мързеливи, за другото не! Бай Ставри е готов да ги посрещне.
4
0
 
4
 
! Отговори
QWERT преди 7 месеца
Аспарухово?
3
1
 
12
 
! Отговори
Ей, мечтая си за преди 7 месеца
деня, в който полицията ще разкрие престъпниците в парламента...
2
1
 
8
 
! Отговори
420 преди 7 месеца
балкански стартъп
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
От баба си знам, че който не кеши на ушевите,се чете по вестниците.