Син уби майка си в Бургас, намушкал я многократно с нож

Мъжът е задържан за срок до 24 часа
51
Син уби майка си в Бургас, намушкал я многократно с нож
Снимка: БГНЕС

64-годишна жена е била убита в Бургас, а по случая е задържан синът ѝ.

На 21 януари минути преди 04:00 часа сутринта в полицията е получено съобщение за това, че в апартамент в града, младият мъж е намушкал многократно с нож и убил майка си, съобщават от МВР.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Извършен е оглед на местопроизшествието.
 
Тялото на убитата е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” към УМБАЛ-Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: Бургасубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
С извинения преди 4 месеца
Нямат нищо общо тези работи дали живееш заедно или отделно от родителите а е до човека..............Имаше такъв виц дето младеж съобщава на майка си и баща си че занапред ще живее самичък........"-Добре щом си решил- казали те"..............и тогава младежът отвърнал:-Щом сте съгласни вече съм Ви опаковал багажа в куфари и е до входната врата така че по бързо
37
0
 
2
 
! Отговори
Идете и вижте преди 4 месеца
снимката му във Флагман. Не знам дали е бил вече наркоман на 18г, но това е роден психопат! Достатъчно е да го погледнеш, а майка му, милата, се усмихва и му се радва. Жената го е родила късно (може да е по ред причини), а може и да осиновен, но сякаш прилича на нея... Тя вероятно го е разглезила до безобразие, а и като че ли е израсъл без баща. Като добавиш и наличието на наркотици и пълния упадък в обществото, това се получава... Да почива в мир горката жена. Очевидно е била ценен и обичан човек.
36
0
 
0
 
! Отговори
Защо в соца нямаше преди 4 месеца
До 43. Анонимен. От една възраст 18 до 19г нагоре е противопоказно да се живее с родителите и за двете страни е вредно. Но много българи не искат да го разберат- родителите, които не знаят какво да правят без децата си и децата им които са финансово зависими от родителите си. . . . А защо в соца отсъстваха тези благини за родителите?
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От една възраст 18 до 19г нагоре е противопоказно да се живее с родителите и за двете страни е вредно. Но много българи не искат да го разберат- родителите, които не знаят какво да правят без децата си и децата им които са финансово зависими от родителите си.
34
0
 
12
 
! Отговори
И защо, преди 4 месеца
Защо туй жувотно трябва въобще са живее на тоя свят??? Майка си е убил! Какво са за него другите??? Защо ще го лекуват и ще го пуснат, да убива, който не му харесва как го е погледнал ли? Твърде ненормална "правна" "система"!
33
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Трябвало е да я е срам, че е родила убиец.
32
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А всичко започна толкова добре със секс и друго мушкане.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
...., а полицията и лекарите нямат правомощия да го вкарат поне временно за лечение, защото той трябвало да се съгласи. Но той не иска и е убеден, че е здрав. Свидетели сме как издевателства над близките си, когато си въобрази, че някой от тях нарочно му причинява нещо. Трябва да се направят някакви промени в закона и да се предвидят мерки, които имат ефект, в противен случай е само въпрос на време кога някой такъв ще убие или пребие някого.
30
1
 
4
 
! Отговори
В коментарите 7,9,11 преди 4 месеца
е дадена достатъчно информация за убиеца и жертвата. Много жалко, че се е стигнало дотам. От известно време ние, няколко семейства, сме свидетели какво означава шизофреник в семейството, но с нищо не можем да помогнем. Човекът е освидетелстван, предписани са му лекарства и е оставен да живее в дома си. Когато си пие лекарствата е кротък, възпитан, работи, няма прболеми около него. Но периодично решава да спре да ги пие, близките му не могат да направят нищо, защото е млад и много силен, ....
29
1
 
14
 
! Отговори
Обърнете внимание на преди 4 месеца
разликата във възрастта им. Жената е била на 64 г., а синът й - на 24 г. (пише го в други медии). Значи е рискувала здравето си, за да го роди, когато е била 40-годишна, а той така й се отблагодарява заради това, че му е дарила живот. Нормален човек няма да постъпи така и трябва да продължим упорито да притискаме управляващите най-после да намерят решение на проблема с психично болните. Те представляват перманентна заплаха не само за близките си, но и за всички нас.
28
0
 
8
 
! Отговори
До 9 преди 4 месеца
Може би основният въпрос е дали е развил шизофрения след употребата на наркотици? Ако е така вината е свободното разпространение и продажба на наркотици, които са го унищожили.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За психично болен човек ли става въпрос? Иначе не мога да си обясня такава постъпка.
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Ива 14. Ако се промени НК и тук може да имаме по-добро общество. И не е нужно да се измисля нещо ново, просто може да се препише от държави, които имат стриктни закони против употребата и разпространението на наркотици (но заради ЕС няма да бъдат допуснати такива промени) - countries with strict drug laws. Аз бих избрал Сингапур.
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен ПРомяната там е ДИмитър николов от 20 години.
24
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бургас - фашистки гад!
23
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо се публикува новина за човек който не е осъден за престъплението?до влязла в сила присъда ,човека е невинен по презумция!после що съдят държавата в ЕСПЧ ..
22
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Евроатлантическите ценности...
21
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ЧЕСТИТА ПРОМЯНА
20
16
 
13
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 4 месеца
Евроатлантици сър! Забавляват се!!!
19
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А защо я е намушкал