Club Tunes: Какво слушахме през ноември?

Малко по-спокоен месец на края на бурната 2012 и един огромен хит
Обновена: 3 дек 2012 16:37 | 3 дек 2012 16:32,
4
Club Tunes: Какво слушахме през ноември?
Снимка: Reuters

Тенденцията на все по-голямо разрастване на електронната сцена продължи тази година с пълна сила. Редицата големи парчета ни оставиха незабравими спомени, но преди да започнем да правим обобщенията и заключенията през декември, за последно тази година ще ви представим няколко от най-новите и горещи предложения на електронната сцена, която през ноември обаче беше учудващо спокойна и тиха.

Ще започнем с по-ъндърграунд саунд. За Eric Prydz отдавна вече е трудно да използваме това определение, тъй като той е един от най-популярните диджеи, но под псевдонима си Pryda той все още продължава да издава музика, неподвластна на новите течения, която върви в неговата лична насока от поне 5-6 години без да се изкривява според модерните трендове. Такива са и новите парчета Bergen и особено приятното Recomondos. Няма как да не поместим тук и днешния крал на berlin techno-то – вездесъщия Paul Kalkbrenner, едно от най-култовите имена на диджей сцената в немско говорящите страни, който наскоро издаде нов албум – Guten Tag.


Поради липсата на по-сериозни хитове тук ще включим и едно от любимите парчета на Ибиза през това лято, което вече е на няколко месеца, но носи оново лятно отпускащо усещане, което в есенните дни, докато все още чакаме идването на коледния уют, така ни липсва - Touching Me на Finnebassen. Laidback Luke пък ни изненада повече от приятно с новата си бомба - Strobe Light с Lee Mortimer. Две от най-обещаващите и продуктивни имена на последната година също продуцираха общо парче – Mat Zo и новата звезда Porter Robinson, с Easy.



За край – първо за транс феновете нещо качествено от тъмния рицар на транс музиката Маркус Шулц – Nothing Without Me. Транс публиката у нас имаше големи поводи за радост в последните дни след обявяването на A State Of Trance 600 в София, а много хора очакват освен Армин и добър съпорт, като Маркус доста често се е изявявал на партитата от тази поредица. Тиесто пък обедини сили с Боно в кампания за борбата със СПИН-а и от общите им усилия излезе Pride (In The Name Of Love). За край поне остана едно велико ново предложение. То най-после беше издадено официално, след като цяло лято бе тотален хит на Ибиза и беше обявено за най-доброто лятно парче на Острова от самия Pete Tong. Benediction на Hot Natured & Ali Love е един химн на спокойствието, доброто настроение и усмивките на лятото и макар първоначално да звучи безкрайно леко, с времето успява да завладее много от електронните почитатели именно с мекото си магично звучене.



 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
15
 
! Отговори
none преди 11 години
ей това слушахме ние - https://youtube/watch?v=e0Bf6_QLktwHollen, Gonzalez & Gonzalo - Format It (Snatch! Records)