Ромите застрашават социалния ни мир, тюхкат се в Германия

Увеличават се шумът, мръсотията и проституцията, сочи доклад
Обновена: 17 юли 2013 14:21 | 17 юли 2013 07:07, Красимир Ангелов
138
Ромите застрашават социалния ни мир, тюхкат се в Германия
Снимка: Reuters

Последиците от масовата имиграция на роми в Германия застрашават социалния мир, сочи доклад на Федералната статистическа служба.

По нейни данни през 2012 г. около 176 000 българи и румънци са пристигнали в Германия, което е почти с 30 000 души повече от предходната година, съобщава "24 часа".

Според статистиката ромите се стичат най-вече към големите градове - Дуисбург, Дортмунд, Берлин, Хановер, Мюнхен, Манхайм, Офенбах и Франкфурт. Масовата имиграция натоварва общините много по-силно, отколкото те са предполагали, писа вчера и най-тиражният германски всекидневник "Билд".

Докладът на статистическата служба предупреждава за неприятните ефектите върху "социалния мир". В повечето засегнати градове се стига до превръщането на порутени, необитаеми имоти в незаконни общежития. Това от своя страна води до замърсяване на площите, увеличаване на оплакванията от силен шум рано сутрин, големи трудности в училища с деца от България и Румъния, които не знаят немски и други.

Освен това се отчита и сериозно увеличение на уличната проституция заради бедните имигранти, допълва изданието.

Допълнителен проблем за местните е, че след 1 януари 2014 г. българите и румънците ще имат свободен достъп до трудовия пазар в Германия. По този начин много от тях ще се възползват от пропуск в социалния закон и ще кандидатстват напълно легално за детски надбавки и социалнипомощи.

Според експерта Щефан Майер от Християн-социалния съюз злоупотребите с германската социална система под прикритието на свободното придвижване в ЕС трябва да бъдат прекратени: "Ако се налага, и чрез промяна на европейските договори", категоричен бе политикът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
28
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 10 години
Добре е добре е , до това водят европейските ценности, наслаждавайте им се, братя немци.
98
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много се радвам за германците! Хайде сега да покажат на Европа как се интегрират ***!
97
2
 
30
 
! Отговори
Иво преди 10 години
И бълхите не са само на Шаро днеска са на Шаро утре на Рекс да са честити на късметлията
96
2
 
16
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
,,ДАХАУ,, ДА ЗАРАБОТИ....КОМИНИТЕ ДА ЗАПУШАТ И ,,ШОКОЛАДОВИТЕ БЪЛГАРИ,, ДАСЕ ИНТЕГРИРАТ В ,,РЕХОНА,, ЗА ДВАДЕСЕТ ЦЕНТА......
95
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** не са нито български нито румънски те са номади днеска са в България утре в Германия
94
3
 
29
 
! Отговори
CHOVEK преди 10 години
MED MI KAPE NA SARCETO OT TAKIVA STATII.
93
4
 
28
 
! Отговори
Б'ат МитЮ преди 10 години
Добре се получава! Проблемът с *** трябва да стане глобален за цяла Европа, за да се светнат , че "правата на човека" и "демокрацията" са за ХОРАТА и да почнат да правят най-накрая разлика между роми и всички останали! И кой *** го насади т'ва "роми"??? *** ще си останат, каквито и други имена да им слагат! За интеграция - който се е захванал много бързо се е отказал, но явно ентусиасти на тази земя не липсват!
92
2
 
35
 
! Отговори
2 преди 10 години
ха така ..пада ви се..всички *** да дойдат там ,да ви осер*т спретнатата къщичка..да ви оберат,да ви изнасилят...после пак ревете за демокрация и интеграция на ***...хак да ви е....
91
1
 
19
 
! Отговори
sistemata преди 10 години
До 95:Че как да ги контролираме,като демократична *** Европа ревеше,че се погазват *** права.Сега- всички ***,в Европа,да ни покажат,как не трябва да се погазват правата на мароканските скакалци.Хак им е .
90
4
 
18
 
! Отговори
макето преди 10 години
Абре не им берете грижа на германците они ке ги интегрират по един или друг начин имат си опит хората глейте си нашта *** че сме по зле и от сомалия
89
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами интегрирайте ги бря,щото другото е дискриминация,те имат права.Как може бедна България да ги храни,а богата Германия да не може.
88
4
 
27
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
Не ме интересува - интегрирайте ги - каквото искате ги правете - те имат право да живеят в германия
87
0
 
24
 
! Отговори
AZ преди 10 години
А такаа,и вие да го видите!Оби4ате ***-на ви ги!Яжте им *** попара !Нали сте много хуманни.АРИИЦИИИИИИИИИ.Циркьт изобщо не е смешен.Как ще сменяте закон4ета в -Хартата-!?Ние сме им свикнали-ха да ви видим сега!
86
1
 
27
 
! Отговори
философ преди 10 години
Процеса е тръгнал и няма спиране, но поне да вкараме ред. Потока от Филиповци се насочва към Берлин, Татарли към Мюнхен, Столипиново - към Бон, подгответе агитационни материали.
85
1
 
28
 
! Отговори
Елена преди 10 години
Аааа, няма, да се тюхкате милички!!! Ще ги интегрирате милите ***/пардон РОМИ. Ще ни покажете как става това. Стига ни критикували, че нищо не правим за тях. Ах, да може, да ви препратим парите/многомилионни суми/, които "Европата" ни отпуска за .... ***/пардон-ромите.
84
1
 
26
 
! Отговори
Protopopov преди 10 години
Ами нали благодарение на всичките европейски правозащитни организации бяха причина *** да се размножат като марокоански скакалци. Е, сега е редно да си ги получат всичките накуп. А ние може да им подарим по една тениска с надпис - Подарък от Джордж Сорос, много, ама от сърце. Да им са честити догодина!
83
1
 
16
 
! Отговори
пешо преди 10 години
Усещам как никой не контролира *** популация през последните 10-15 години, след като има около 200-300 хил БГ *** в Зап. Европа, а тука ми се струва, че се пръкват нови всеки ден :-( Сигурно отдавна са минали 2 млн. Нека сега ЕС да реши тоя проблем ...
82
5
 
18
 
! Отговори
GURU TRAKIECA преди 10 години
1500 years after: Началото на XXI в. бившите балканските провинции на Византия в Европа без граници т.н. варварски народи, нахлуват без визи на запад и се отдават на плячка - измами със социалните системи,банкомати,кражби,наркотици,проституция,фалшифициране на банкноти и опити за изопачаване на истинската история.====================================================Гнилата круша не пада по-далеч от корена .
81
11
 
9
 
! Отговори
GURU TRAKIECA преди 10 години
Академик Проф. Васил Гюзелев....."Славяните и прабългарите идват в балканските провинции на Византия както всички други варварски народи преди тях със силата на меча. В края на V и началото VI в.те започват да нахлуват южно от р. Дунав, грабят каквото могат и се изтеглят".
80
1
 
39
 
! Отговори
Нели преди 10 години
Ами да ги интегрират! Толкова "съвети" даваха. Да им узаконят постройките, да им дават помощи доживот. Не знаели немски - ами те и български не знаят, да ги ограмотят. Изобщо да направят същото, което искат да направим ние.