Ромите застрашават социалния ни мир, тюхкат се в Германия

Увеличават се шумът, мръсотията и проституцията, сочи доклад
Обновена: 17 юли 2013 14:21 | 17 юли 2013 07:07, Красимир Ангелов
138
Ромите застрашават социалния ни мир, тюхкат се в Германия
Снимка: Reuters

Последиците от масовата имиграция на роми в Германия застрашават социалния мир, сочи доклад на Федералната статистическа служба.

По нейни данни през 2012 г. около 176 000 българи и румънци са пристигнали в Германия, което е почти с 30 000 души повече от предходната година, съобщава "24 часа".

Според статистиката ромите се стичат най-вече към големите градове - Дуисбург, Дортмунд, Берлин, Хановер, Мюнхен, Манхайм, Офенбах и Франкфурт. Масовата имиграция натоварва общините много по-силно, отколкото те са предполагали, писа вчера и най-тиражният германски всекидневник "Билд".

Докладът на статистическата служба предупреждава за неприятните ефектите върху "социалния мир". В повечето засегнати градове се стига до превръщането на порутени, необитаеми имоти в незаконни общежития. Това от своя страна води до замърсяване на площите, увеличаване на оплакванията от силен шум рано сутрин, големи трудности в училища с деца от България и Румъния, които не знаят немски и други.

Освен това се отчита и сериозно увеличение на уличната проституция заради бедните имигранти, допълва изданието.

Допълнителен проблем за местните е, че след 1 януари 2014 г. българите и румънците ще имат свободен достъп до трудовия пазар в Германия. По този начин много от тях ще се възползват от пропуск в социалния закон и ще кандидатстват напълно легално за детски надбавки и социалнипомощи.

Според експерта Щефан Майер от Християн-социалния съюз злоупотребите с германската социална система под прикритието на свободното придвижване в ЕС трябва да бъдат прекратени: "Ако се налага, и чрез промяна на европейските договори", категоричен бе политикът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
19
 
! Отговори
Patriot преди 10 години
Къде е Адолф??
58
0
 
46
 
! Отговори
5 преди 10 години
Ще ги върнат. Не се пренавивайте! И нов "Шенген" ще измъдрят, и още повече ще натискат тук да си ги държим. Щат само високо квалифицирани кадри, за да краднат от интелектуалната ни мощ. За другото ще дават стотинки и ще натискат до откат... заради интереса си.
57
0
 
27
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Искам да се родят двама нови диктатори с достойнство, по един за Германия и за България.
56
0
 
52
 
! Отговори
Blake преди 10 години
Аааа, *** интегрирайте бе, къф е тоя расизъм?!?
55
2
 
40
 
! Отговори
Regent 2000 преди 10 години
Запада няма никакъв исторически опит с интеграцията на *** и затова не е редно да ни упрекват и да ни поучават какво да правим...*** са *** по природа...Не интеграция, а незабавна ИЗОЛАЦИЯ на всички *** ВЪН от обшеството !!! В изоставени казарми, в землянки, под строг контрол и режим! Това като начало...
54
0
 
51
 
! Отговори
до Германия преди 10 години
О,благодарете на Сорос и "Отворено общество",че научи *** да се зоват роми,че ги отучи от труд и образование,че ги научи да вземат без да дават ,че ги научи,че са привилегировани и че някой е длъжен да ги храни и додурка само защото са малцинство,че ги научи да не спазват закони,че ги научи на лесен живот с кражби и проституция.В БГ убиват възрастни за стотинки,когато това стане и н Германия бързо ще спретнете закон,който да ги постави на мястото им,ако не ни ги върнете
53
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде сега ги интегрирайте, даже още ще ви пратим, че тук за нищо не стават.
52
1
 
29
 
! Отговори
До бай Петко преди 10 години
Сакън, Петко, кво думаш? Никво връщане! Теа са като охлювите, регенерират... Па и като ги изучат немците на дисциплина, знаш ли ква дисциплинирана кражба шъ праат тука? По ред сите къщи и сите българи - ограбени. С IT методи. Не като до сeа юруш на черешите и на кокошките. Научените и касов бон шъ издаат и данъци върху дохода от грабежа ще плащат те ти приходи в бюджета. Ех, Дянко-о-у-ф-ф, рано бега. Това не е като лихвата върху влоговете за погребение на пенсиите, дето болният ти ум я наложи.
51
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При сегашното управление има вероятност от 01.01.2014г да ни изхвърлят от Европейския съюз, затова се умоляват останалите роми да намерят препитание в по-богатите страни, те са по-толерантни от българите.
50
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изгони ***, нпарави добро. Хайде сега нека немците покажат как става интегрирането на практика ( но не онова в газовите камери), че ни писна някакви злеени партии от Германия да ни размахват пръст. Значи там нарушава социалния мир, а нашия- не.Там не може да има гета и се разрушават, а тук- може да им и ни плашат със съд, ако го направим. Моля, братя ***, ориентирайте се към богатите държави от ЕС- там има социални помощи, портфейли с пари и желязо
49
0
 
11
 
! Отговори
GERBerastin преди 10 години
До АЗДа интегрират, да интегират..... колко да интегрират?Май ще полуат: segfault:D
48
0
 
29
 
! Отговори
пепа преди 10 години
Братята роми разбраха ,че ние няма да можем да ги интегрираме и рещиха сами да се интегрират в Европа.И като говорим за европейска интеграция - това разбирам аз- равен шанс за всички : немски роми български и т.н. Пък милички братя, пращайте парите насам да закърпим бюджета.
47
10
 
10
 
! Отговори
GERBerastin преди 10 години
До ромкаШибек герберастио.... прословутите детски, които увеличиха, са само за осигурените майки, масово ромките не се.... пореден герберастки вопъл и стон.
46
0
 
41
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
Айде бе драги ми западни европейци - ИНТЕГРИРАЙТЕ.........
45
1
 
29
 
! Отговори
varg преди 10 години
А в България какво да ги правим
44
19
 
9
 
! Отговори
ромка преди 10 години
Що така бре братя българи, що такава злоба. И аз имам две ръце както и вие, и аз имам по 5 пръста на ръката както и вие. Все човеци сме на този свят, какво да направим - бедни сме и затова нещо може да си вземем, ама не сме лоши хора. Трудно се издържаме, не сме много по работата и образование, какво толкова че стоим на социални помощи, едни работят други си лежат, такава ни е природата. Ето БСП и ДПС разбират нашите проблеми и детските ще увеличат и други ще облажим, при този демографски срив,
43
1
 
22
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Много отдавна не съм чел по-радостни новини и коментари ! Надявам се т.нар. криза да продължава още , още ...
42
0
 
20
 
! Отговори
NEZABAVNI MERKI !! преди 10 години
Da se molim na Bog da ne ni gi vrashtat ...no ako razvadnika na tezi dvukraki paraziti e v Balgaria v kraina smetka problema shte si bade nash.NEZABAVNO ZAKON ZA SPIRANE SOCIALNI POMOSHTI I DETSKI DOBAVKI ZA ROMI BEZ SREDNO OBRAZOVANIE !!!NEZABAVNO PREKRATIAVANE BALGARSKOTO GRAJDANSTVO NA VSEKI *** NAPUSNAL BALGARIA ZA POVECHE OT 3 MESECA. Zashtoto tezi dolni tarikati vzemat pomoshti ot 2 darjavi.
41
0
 
66
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 10 години
Не така, уважаеми немци! С интегриране към проспериране! Успех ви желая! П.П. Абе къде е Хелзинския комитет да се изкаже по въпроса?
40
0
 
51
 
! Отговори
666 преди 10 години
АМИ ДА СИ ИНТЕГРИРАТ. НАЛИ СА МНОГО ВЕЛИКИ...