Българска ромка похити осеммесечно бебе в Рим

Грабнала детето почти от ръцете на майка му
Обновена: 13 ное 2013 14:05 | 13 ное 2013 14:05, Елка Василева
62
Българска ромка похити осеммесечно бебе в Рим
Снимка: архив, Reuters

"Номадска българка" на 25 години е била арестувана при опит за отвличане на дете в  метрото в Рим, съобщиха италиански медии. Това предаде БТА, като уточни , че термините "номад, номадски" се използват в италианския език като синоними на "ром, ромски".

Майката с осеммесечното си момченце слязла от метрото в периферията на Рим с намерението да се прехвърли на междуградски автобус, за да се прибере в дома си на 45 километра западно от столицата. Преди това решила да преоблече бебето и го сложила на пейка в метростанцията.

Ромската похитителка измъкнала детето от ръцете на майката и побегнала към изхода на станцията. Свидетели на сцената станали две 16-годишни момичета от близкия квартал "Сан Базилио", които откликнали на виковете за помощ на майката. Те успели да застигнат похитителката и да й отнемат бебето.

Междувременно се намесила въоръжената охрана на метрото, която задържала ромката. Тя е била предадена на пристигналия патрул на карабинерите. Военните полицаи откарали похитителката в затвора "Ребибия".

Майката изпаднала в шоково състояние и се наложила намесата на екип за спешна медицинска помощ.

Според показанията на персонала на метрото "номадската жена" била забелязана още рано сутринта да безпокои друга майка с бебешка количка, заради което била изведена от станцията, но тя продължила да се навърта наоколо. В информациите липсват данни за нейната самоличност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: Римбеберомка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
27
 
! Отговори
истината преди 10 години
Предлагам всички *** и политици заточени на един остров те са от една лъжлива раса.
22
36
 
4
 
! Отговори
ВАСИЛИС КАРАССИС преди 10 години
АЗ СЪМ ЕЛЛИН.. В ЕЛЛАДА ИМА МНОГО ВУЛГАРО-***. И ВСИЧКИТЕ ИМАТ ПАСПОРТ И ЛИЦНА КАРТА--ЧЕ СА ОТ ВУЛГАРИА. ТЕ СА ВУЛГАРИ.А ЩОМ ИМАТ ДОКУМЕНТ АИ-ДИ, И ТАМ ПИШЕ ''ИЗДАДЕНА ОТ МВР - ШУМЕН ИЛИ ЕДИ КОЕ СИ...ЗНАЧИ СА ВУЛГАРИ.
21
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯТи бате *** ли си ? Защо трябва да го продава ? Изчаква го малко да порасне, и почва да проси, краде, проституира .... замислял ли си се ? Явно не ... щом си гурбетчия, от къде акъл ....
20
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защоооо, защо по дяволите не убихте гнусната *** ? Кой ще я търси тая ? Пръснете и черепа ... бутнете я под метрото ... тя друго не заслужава мамка и долна ...
19
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никъде в италианското съобшение не се говори за *** или ромка.Става дума за "бългаска бездомничка".*** си имат дом.Катуна.Тази е 100%-ва бугарка.
18
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В европа се правят на БЪЛГАРИ А в БЪЛГАРИЯ се правят на турци
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Макак...
16
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо постянно ни занимавате с такива игански ***?По света има хиляди БЪЛГАРИ ,които са издигнали авторитета на БЪЛГАРИЯ.Стига вече вече с тая гнилоч!Айде пишете повече за свестните българи.То *** навсякъде са ***.
15
1
 
35
 
! Отговори
Харалампито преди 10 години
Това трябва да се третира като опит за умишлено убийство. Много е вероятно да са искали да го продадат на черния пазар за човешки органи. направо ми се доповръща от наглостта и липсата на човечност...
14
0
 
16
 
! Отговори
Васко преди 10 години
Не го похити, а направи опит да го стори!
13
0
 
42
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
Такива *** са директно за интегриране. Да ги пускат в интегратора и ...Молбата ми е само да не остава ***!
12
0
 
57
 
! Отговори
Мей-мей преди 10 години
Италианците поне са уточнили,че става въпрос за ***.Дано я накажат подобаващо.
11
3
 
37
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
до МенеТи си пълен ***. Разграничавай българи от *** микере смешно. Арабските *** дето се домъкнаха да живеят на гърба на всички ни нямат нищо общо с емигрантите българи които работят за прехраната си.
10
0
 
33
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Не мога да разбера защо италианците викат на техните *** зингаро, а на нашите "номадски българи".
9
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Но дали и какъв процент от този етнос са полухора, всъщност?... Разбира се, че я има огромната част от ***, които са нормални и свестни. И все пак, *** би трябвало да бъдат асимилирани - по един ненасилствен начин, от културна гледна точка, и приобщени към цивилизованото общество. Трябва да се "разбие" ядрото им на идентичност, включващо и такива "навици" - крадене на деца, пълна асоциалност и др.!... Брей, какъв странен свят!
8
1
 
51
 
! Отговори
Djasra преди 10 години
Оня ден гледах предаване по Nat GEO, в което ивзеха еспертно ммнение от известен в Америка Български психолог. За пръв път чувах за него, както и не знаем за хиляди други успели и кадърни Българи посвета, за които би ми било интересно да прочета. Кой знае ЗАЩО, ОБАЧЕ, нашите лайн..и медии се чувстват азадължени непрекъснато да ни информират какво правят *** / с които даже не сме от един и същ биологичен вид/ по света, явно техните "подвизи" са по-важни.
7
0
 
44
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Направете услуга на цивилизования свят и я застреляйте!
6
0
 
54
 
! Отговори
Тодор преди 10 години
Така е, това не са българи. *** в целия свят са едни и същи ***, така че да ги наричат просто *** и толкова.
5
0
 
58
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
*** продължават да прославят България по света, добре че поне италианците разграничават българин от *** и са уточнили номадския произход на ***.
4
26
 
7
 
! Отговори
Мене преди 10 години
Сега,следва да бъдат наръгани и пребити всички българи в Италия,а после екстрадирани,експулсирани,репатрирани и какво ли още не... освен Италия,незабавно да се сезират Германия,Холандия,Норвегия, и всички да бъдат изгонени,нека всичко си остане Немско,Френско и Холандско... хаха...