Партията на Фараж – победител на местния вот на Острова

Прогнозите са за силно представяне и на евроизборите
Обновена: 23 май 2014 14:05 | 23 май 2014 08:53, Елка Василева
75
Партията на Фараж – победител на местния вот на Острова
Найджъл Фараж отива да гласува. Снимка: Reuters

Евроскептичната и антиимигрантска Партия за независимост на Обединеното кралство е големият победител на местните избори във Великобритания, които бяха произведени вчера едновременно с тези за Европейски парламент, сочат първите резултати, цитирани от Ройтерс.

Партията за независимост на Обединеното кралство, чийто лидер е Найджъл Фараж,  взима места в общински съвети и от управляващите консерватори на премиера Дейвид Камерън, и от основната опозиционна сила - лейбъристите. Тя е спечелила повече нови мандати от която и да било друга партия.

Още по темата

Партията за независимост на Обединеното кралство  иска Великобритания да излезе от Европейския съюз и да намали броя на имигрантите, включително от Румъния и България.

Проучвания на общественото мнение показаха, че тя отнема избиратели от всички основни британски партии, като се възползва от недоволството на британците от неуспехите на политиците в редица сфери и особено по въпроса за имиграцията, която според мнозина е прекалено голяма.

Резултатите от изборите за Европейски парламент във Великобритания ще бъдат обявени чак в неделя вечерта, след приключване на гласуването в целия ЕС.

Сондажите предвиждат много силно представяне и дори победа на Партията за независимост на Обединеното кралство  в европейските избори, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
4
 
! Отговори
монархист преди 10 години
Къде е социалистическата вълна която щеше да залее европа след изборите на оланд? Обратна вълна - назад хаха ха ха Има националистическа вълна! Само в бг няма националистическа партия!!! Или турци или руснаци ((( за сега!
31
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Британия няма нищо европейско този остров си е Американски!И всичко им е на обратно прозорците на къщите,воланите,улиците и мозъците им освен това саОБРАТНИ и взимат *** и индйци за да ги ръфат здраво щото хемероидите не са траят там отвлагата...
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един на времето викаше, че слънцето "никога не залязва над Британската империя"... В ден днешен обаче слънцето залязва над империята точно в 7 p.m GMT
29
5
 
8
 
! Отговори
до 26 преди 10 години
Ти може да предпочиташ силен ЕС, но нещата не стоят така. Живеем на континент с националистически настроения, подклаждани от векове нетърпимост и конфликти между отделните държави в съюза. Основното нещо, което не ми харесва в структурата на съюза е, че губиш суверенитет и всичко се диктува от властта в Брюксел.
28
4
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 10 години
Браво на Фарадж,дано той да успее да спре Българите да им робуват и вършат най-мизерните им работи след като нашите политици не успяха.Стига с това бягане от България.За да си стъпим на краката всички трябва да се върнат и заедно да се борим
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДА ЖИВЕЕ ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ БЕЗ ФУРАЖ И БОЛЕН...........
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има "странна" зависимост на т.нар. евроскептици с руските олигархически деньги.
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 26Има евроскептични настроения разбира се. Даже аз не съм голям фен на ЕС, но предпочитам обединена и силна Европа вместо малки държави без грам капацитет за самоотбрана който чакат да бъдат отново поробени от бившите колонизатори
24
2
 
4
 
! Отговори
до 25 преди 10 години
Холандия не е цял ЕС, че да ми обясняваш, че нямало евроскептични настроения, аз затова давам пример с някои от основните играчи в ЕС- Британия и Франция.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 24Да, ама не. Евроскептиците в Холандия снощи завършиха на последно място с мизерните 10% от вота.
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Повечето тук се опитват да направят паралел със Сидеров, но изпускат основния парадокс, докато нашите еврогзолизци увеличават доверието си към ЕС, в останалата част от Европа евроскетиците увеличават доверието към себе си- Льо Пен във Франция и Фараж в Британия.
21
3
 
12
 
! Отговори
D преди 10 години
Британскит Сидеров спечелил. Само че Фараша наистина е ксенофоб, а нашия е просто фурнаджийска лопата.
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ме изкефиха шотландците които го изритаха Фараж с шутове в г*за от Глазгоу преди няколко месеца. Толкова са "умрели" всички да живеят в UK, че Шотландия и дори Уейлз искат независимост от ***. А пък за Северна Ирландия да не говорим... там любовта към режима на кралицата е особено голяма...
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ФАРАЖовци и сидерОВЦИ си приличат по това, че и едните и другите са против ЕС !...но разликата е, че докато Първите искат да напуснат ЕС заради българите и румънците, то Вторите заради това, че британците не ги желаят.
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След 2-3 години никой няма да му помни името. Нещо като мутрата от Банкя, Царя и други подобни "спасители" еднодневки.
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво го хвалите този алкохолизиран гном? Пакистанци, араби, сомалийци и други главорези са страхотни граждани на Великобритания (и даже трябва още от бившите колонии според политиката му), но европейците (особено от Балканите и Апелините) са лоши и ЕС е лош. Брилянтна логика на поредният "евро-скептик" който ще докара държавата си до фалит. Като не му харесва Европа, да възстанови Британската Империя и да си живурка в Зимбабве при добрите събратя и слуги.
16
2
 
18
 
! Отговори
Алекси преди 10 години
Британците да изтрият от историята си Чосер, Лок, Нютон, Фарадей, Уат, Гейнсбъро, Дарвин, Хаксли и хилядите хора на духа и мисълта! Очевидно не ги заслужават! Величието на империята им се дължи на награбеното от останалия свят! Падението им настъпи!
15
4
 
12
 
! Отговори
до rico преди 10 години
"ako izlezem ot evropa umirame ot glad i mizewriq a mojebi togava 6te stava i grajdansaka voina tova li iskate naistina evroskepticite"Даже не само това, планетата ще спре да се върти, ще настане апокалипсис, живота на земята ще измре и слънцето ще угасне без ЕС.
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дtocno taka prqav si i te 6te se poparqt
13
5
 
23
 
! Отговори
Спеца преди 10 години
Определено острова върви към пълно оглупяване !Англичаните май заприличаха на българите от преди 5 години, когато масово гласуваха за чудото от Банкя - т.е. мутрата !И той ги ръси като тоя Фараш - глупост след глупост!!!Но ингилизите от време оно са си *** и нагли !