Евакуираха гара в Брюксел заради забравена раница

След атентатите подобни проверки се провеждат всеки ден
26 мар 2016 18:27,
6
Евакуираха гара в Брюксел заради забравена раница
Снимка: Reuters

Северната гара в Брюксел частично бе евакуирана днес заради раница, оставена без надзор, съобщи телевизия Ер Те Ел.

След атентатите в Брюксел от 22 март подобни проверки се провеждат всеки ден в различни части на Белгия, отбелязва ТАСС.

Властите оставиха под стража за едно денонощие Абдераман А., задържан вчера при специална операция в брюкселския квартал Скарбек, съобщи федералната прокуратура, цитирана от ТАСС и БТА.

Задържаният на трамвайна спирка в квартала Абдераман А. не изпълнил разпореждане на полицията да спре за проверка и се опитал да избяга. Полицаите открили огън и го ранили в крака.

Сапьори проверили дрехите и раницата му, но не открили експлозиви. Пристигналите на местопроизшествието специални сили претърсили сградата, откъдето излязъл заподозреният.

По време на операцията, продължила два часа, големият квартал и местният транспортен възел в белгийската столица бяха отцепени. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Под носа на либералите в столицата на ЕС , какви врагове са се настанили и окупирали Брюксел . Но те живеят сред средната белгийска класа , и средната класа се безпокои за сигурността си ?Лидерите , които оправляват Европа , охраняват себе си добре и проповядват " европейските ценности " на гърба на другите !
1
0
 
3
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Нещата отиват натам, че човек ако пръдне по някоя Брюкселска улица и всички залягат!