Германски консерватори зоват ЕС: Край на преговорите с Турция

"Трябва да спрем да се заблуждаваме: Няма общи перспективи с Ердоган"
23 апр 2017 10:19, Красимир Ангелов
197
Германски консерватори зоват ЕС: Край на преговорите с Турция
Снимка: БТА

Двама високопоставени германски консервативни политици призоваха Европейският съюз да спре преговорите за членство с Турция след референдума за разширяване на правомощията на турския президент Реджеп Тайип Ердоган, предаде Ройтерс.

Норберт Рьотген от Християндемократическия съюз на канцлерката Ангела Меркел обяви, че ако не се вземат мерки за справяне с последиците от референдума, това ще навреди на Европа.

"Ще навредим на доверието към Европа, ако не отговорим на решението на Турция срещу демокрацията, срещу върховенството на закона, ако продължим да се държим здраво за измислицата за присъединяване на страна с такова управление и такава конституция", заяви Рьотген, който е председател на комисията за външни отношения на Бундестага.

Според него преструването, че Турция може да се присъедини към ЕС, би попречило на Европа да изгради нови, по-реалистични отношения с Анкара.

Йоахим Херман от Християнсоциалния съюз каза, че преговорите за присъединяване на Турция към ЕС би трябвало да бъдат спрени, а не прекъснати. "Въпрос на време е да се сложи край на преговорите за членство в ЕС", заяви Херман, който е вътрешен министър на провинция Бавария.

"Трябва да спрем да се заблуждаваме: няма общи перспективи с Турция на Ердоган", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
4
 
! Отговори
Калоян преди 7 години
До смешнициМоля не бъркайте Русия / руснаци / със СССР. Жертвите са горе долу толкова но от всички републики. Най много жертви има Китай.
69
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най големият проблем на Европа е сащ, защото се меси навсякъде и определят как да живееш.Другият е турция с голямото си население, по-голямата част от което неграмотно.
68
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТЕМАТА Е ЗА ЕС И ТУРЦИЯ ,А НЕ ЗА ЧЕРВЕНА АРМИЯ ,КОЯТО ЩЕШЕ ДА НАПЪЛНИ ПАМПЕРСИТЕ АКО ГИ НЯМАШЕ СЪЮЗНИЦИТЕ !
67
1
 
8
 
! Отговори
Големия кораб минава преди 7 години
Германия не прави десант в Англия 1940 понеже няма флот, понеже флотът и е смешка в сравнение с този на владетеля на моретата Англия. Германия никога не е била морска нация , и сега не е . Германия няма силни морски технологии. Морските военни технологии са английски , а за индустрията лидери са норвежци , датчани , холандци. Така че оня , дето твърдеше за огромната мощ на Германия на море , мога да му пожелая по често *** ))))). Големият кораб минаваааааа.
66
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германски консерватори зоват ЕС: Край на преговорите с ТурцияТакива гръмки заглавия изобщо не ме впечатляват, защото Европа все още не може да проумее че има 2 проблема. По-големият проблем се казва Русия и по-малкият проблем се казва Турция. Когато трябва да се справяш с няколко цирея най-напред се почва от главния цирей, цирея майка дал началото на семейството циреи.Та ето това е причината да не съм впечатлен изобщо от немските консерватори.
65
3
 
14
 
! Отговори
Ремарк преди 7 години
Не може държава величаеща изостаналостта си и феодалното си минало да влезе в ЕС.
64
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименРусия вече беше победила преди десанта в Нормандия , този десант беше да се вземе западна европа а не да се помогне на Русия.ОПЕРАЦИЯ НОРМАНДИЯ Е САМО ЕДНА ОТ МНОГОТО ПОМОЩИ И АТАКИ НА СЪЮЗНИЦИТЕ ! АТ ТЕРИТОРИЯТА НА АНГЛИЯ АТАКИТЕ СРЕЩУ ГЕРМАНИЯ НИКОГА НЕ СА СПИРАЛИ ! РУСОФИЛИТЕ ТРЯБВА ДА СТЕ БЛАГОДАРНИ НА СЪЮЗНИЦИТЕ ,А НЕ ДА ОМАЛОВАЖАВАТЕ ПРИНОСЪТ ИМ ! ПОНЕ БЪДЕТЕ МАЛКО БЛАГОДАРНИ , С ТАЗИ НЕБЛАГОДАРНОСТ ПОКАЗВАТЕ ЧЕ РУСОФИЛИЯТА Е ПОРОК
63
1
 
2
 
! Отговори
Циганик преди 7 години
Айде малко история:"Самолетът е използван като бойно средство за първи път от италианците в Триполитанската война срещу Турция в Северна Африка. Първият боен разузнавателен полет е извършен на 23 октомври 1911 г. западно от Триполи от италианският капитан Карло Мария Пиаца със самолет Блерио, а първата бомбардировка е извършена на 1 ноември 1911 г. на турски военен лагер край Таджира от младши лейтенант Джулио Гавоти със самолет Етрих Таубе.
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До слава на съюзниците .......Западният фронт ---1944 година . и вече с пречупен гръбнак .....и 25 дивизии на Западният фронт ...за 5000 км. охрана на Западният вал ..вятър работа .
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия вече беше победила преди десанта в Нормандия , този десант беше да се вземе западна европа а не да се помогне на Русия.
60
8
 
2
 
! Отговори
слава на съюзниците преди 7 години
Постоянно атакуваха Германия от западния фронт и не й даваха възможност да праща подкрепления на вермахта който беше в Русия ! Ще ви напомня са една от многото помощи на съюзниците ,операция Нормандия ,тогава Германия беше атакувана с над 7000 кораби и 15 000 самолети ,Германия беше размазана благодарение на съюзниците ,ако не бяха те сега в Русия щяха да говорят немски !
59
6
 
8
 
! Отговори
Циник до 62 преди 7 години
Цяла западна Европа с огромна помощ от САЩ започва да строи Желязна завеса - за да спре болшевишките орди!До другия отворко - първата бомбандировка е извършена от български летци над Одрин!Не е тука времето, и мястото да ви уча на история!
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До смешници Над 8 милиона - от тях 6 200 000-800 000 хиляди войници. ...Ако Съветските войници бяхя избивали обикновенни хора ,жени ,деца бебета ,бяха палили села ,градове .....Да ама не ! И тези ев.рей на чия ли съвест лежат сега ???
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европа се тресе от страх. Хахаха
56
5
 
7
 
! Отговори
Циник до 57 преди 7 години
Мда...и източна Европа в *** ..огромен болшевишки концлагер!Ако американците са знаели какво ще последва - щяха да се включат на страната на Вермахта!Всичката ни мизерия от 44 насам е благодарение на руския въшлив, кален ботуш!
55
2
 
3
 
! Отговори
ДО ЦИНИК преди 7 години
А ЗНАЕШ ЛИ КОЙ Е ИЗВЪРШИЛ ПЪРВАТА БОМБАРДИРОВКА СЪС САМОЛЕТ ?! ИЛИ САМО ЗАПАДА ТЕ ИНТЕРЕСУВА ?!
54
4
 
10
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Браво - Ердогана на бунището на историята!
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** до 48 ,, Величието,, и заради това величие ги размазаха като пиян ци..***.ин гов ..ното си .Затова цяла Европа се смееше ,,Като изпаднал германец,,,, Хе . хе !
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам говорите си за Сталинград и Катюши...моя пра дядо е участвал в битката за Сталинград..наполовина съм българин, наполовина Украинец да кажа... И бях малък когато ми разправяше...немците бягаха назад и след като ги удряхме с катюшите оставаше от тях само по някой ботуш от който излизаше дим.
51
7
 
4
 
! Отговори
смешници преди 7 години
Германците дадоха под 5 милиона жертви ,а руснаците дадоха над 20 милиона жертви !И кое е по важно руското знаме над райхстага или дадените жертви ?! Кой победи всъщност в тази война ,този който заби знамето или който даде по-малко жертви ?!