"Тhe Guardian": България - най-бедната и корумпирана в ЕС!

Заключението, по повод европейското ни председателство
29 дек 2017 07:42, Петя Славова
388
"Тhe Guardian": България - най-бедната и корумпирана в ЕС!
Снимка: Bulgaria ON AIR
България е най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз. Това твърди авторитетният британски вестник "Тhe guardian".

Заключението е в анализ посветен на предстоящото европейско председателство на страната ни. Въпросът за политическата корупция остава без отговор, пише още изданието.

В текста се поставя акцент върху "ксенофобията на някои български политици", като се споменава вице премиерът Валери Симеонов. Изданието отбелязва още, забавеното разследване на случая "КТБ".

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-12-28/balgariya-e-nay-bednata-i-korumpirana-strana-v-evropeyskiya-sayuz
 

България е най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз. Това твърди авторитетният британски вестник "Тhe Guardian".

Заключението е в анализ посветен на предстоящото европейско председателство на страната ни. Въпросът за политическата корупция остава без отговор, пише още изданието, цитирано от Bulgaria ON AIR.

В текста се поставя акцент върху "ксенофобията на някои български политици", като се споменава вицепремиерът Валери Симеонов.

Изданието отбелязва още и забавеното разследване на случая с фалита на КТБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
3
 
6
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
А бе защо имаше публикувано заглавието в Гардиън, и за по голяма убедителност имаше и една снимка на позната личност. Сегашната снимка май прехвърля топката на ЕС. Макар че си е така. Ако нямаше от там поддръжка, нямаше да я има и тая снимка. Ех, политика...
150
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България била бедна. Я прочетете материала в същия в-к Why the UN is investigating extreme poverty in America, the world's richest nation за бедността в САЩ, където само по официални данни бедните са 41 милиона, а по неофициални около 70.
149
13
 
18
 
! Отговори
философ преди 6 години
Ако срещнеш гладен комунист, дай му храна. Ако срещнеш жаден комунист, дай му вода. Ако срещнеш гол комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. Освен управляващите комунисти!
148
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А,тия откриха топлата вода.
147
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
че сме най-бедни в ЕС си е факт, ама за най-корумпирани много се съмнявам. :)
146
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е тръгнал с Боко, добро не е видял. Примери: Румен Пашата, Сретан Йосич, Бр. Галеви, Меглена Кунева, Радан Кънев, Ангела Меркал.
145
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ ВЯРВАЙТЕ. ТОВА СИ Е ЖИВА ПРОПАГАНДА НА КРЕМЪЛ.Справка - виж съседния материал.
144
6
 
4
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Bravo be...... i vie Bogarite da ste vo nekoja oblast ....NAJ...kako NAJkorumpirani . NAJkradlivi ama ne vervam deka ste NAJ bedni.... ima Bolgarinot pari pod pernica i frla niz balkoni....
143
4
 
19
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Те го казват!П.П. Бойко Борисов управлява.Но явно, въпреки чупенето в кръста и стойката " хванал съм се за пръстите ", ОЧЕВАДНАТА действителност се набива в очите на другоземците! Защото при нас пишещите индивиди се надпреварват да цитират словоизлиянията му, че живеем добре, а подкупни управляващи няма!
142
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
язък за метаните на Бойко ту към Меркел,ту към Тереза Мей.Пак го разкриха.А той ги баламосваше как сме цъфнали и вързали,какъв напредък имаме,какъв ръст.Какви 5 лева,бе алоуууу.Те одавна са ни разбрали какви сме и колко струваме.
141
5
 
6
 
! Отговори
народната власт преди 6 години
До НЕ МИНАВА ТОЗ ПЪТВсичко окрадоха и за всичко излъгаха, ПОГУБИХА ЕЛИТА НИ! - спряха развитието ни!Освобождението и Съедитетието се оказаха фатални!!!!!!!!!
140
4
 
5
 
! Отговори
Напомнящ преди 6 години
До спомени от 9-тиЯ по-добре кажи ГА СТАНААТЕ ПАРТИЗАНИ на 10. Септември!
139
11
 
2
 
! Отговори
спомени от 9-ти преди 6 години
До Срочна конфискацияОще като дете в началото на соца ми конфискуваха топките и велосипеда!!!По домовете ни хъзяйничеха учители и прибираха вещи уж за нуждите на училището...
138
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това не е никакво откритие. Това го знае цял свят и какво от това . ЕС пример за корупция, чиновничество и лукс. Хиляди безполезни администратори и лапачи. Вижте само за комфорта на разни евро-мижитурки с колко милиона ощетиха бедния български данъкоплатец. Като че ли малко държавни салони, спални, обществен транспорт има Б-я.
137
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Писаха,писаха и накрая успяха да втълпят не само на българина в България ,но и на всеки интересуваш се от нея ,че България е най бедната....Що за *** продажни сте вие ,да плюете и семействата и българщината....И всичко за пари....Срам ,срам ,срам...Нищо в този свят ,не останало безнаказано...,така ще е и с тези античовеци...България не е бедна ,а е вече много бедна душата на българина...Това е
136
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корумпирана защото е руска.Прокуратура -Руска,правителство -про руско,Пеевски извънбрачен син на генерал от Монтерей -генералска мафия подчинена на Кремъл
135
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
80 % от българите са пълни ***, прав е проф.Иво Христов от БСП , не му се сърдете!
134
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-бедни сме, гарантирано от ГЕРБ, гласувайте пак за Цецо Крадецо с 6-те апартамента и за леля Цецка - "великата"юристка!
133
2
 
17
 
! Отговори
bx преди 6 години
и още: с най-големите шофьори-иdioти по пътищата!
132
3
 
9
 
! Отговори
Срочна конфискация преди 6 години
ДА с е конфискуват поне 10 000 000 000 живи кървави лева от бюджета за 2018 година насочени към НАгло КОрупционни обекти по оперативни програми и европроекти.Конфискуваните милиарди да се насочат към народа за обезпечаване средства за оцеляване и възпроизводство вкл заплати,пенсии,помощи за деца,помощи за бедни..НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПОЯт Борисов и други с наркотици "Широки прести " И крадат десетки милиарди от народа годишно