"Тhe Guardian": България - най-бедната и корумпирана в ЕС!

Заключението, по повод европейското ни председателство
29 дек 2017 07:42, Петя Славова
388
"Тhe Guardian": България - най-бедната и корумпирана в ЕС!
Снимка: Bulgaria ON AIR
България е най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз. Това твърди авторитетният британски вестник "Тhe guardian".

Заключението е в анализ посветен на предстоящото европейско председателство на страната ни. Въпросът за политическата корупция остава без отговор, пише още изданието.

В текста се поставя акцент върху "ксенофобията на някои български политици", като се споменава вице премиерът Валери Симеонов. Изданието отбелязва още, забавеното разследване на случая "КТБ".

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-12-28/balgariya-e-nay-bednata-i-korumpirana-strana-v-evropeyskiya-sayuz
 

България е най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз. Това твърди авторитетният британски вестник "Тhe Guardian".

Заключението е в анализ посветен на предстоящото европейско председателство на страната ни. Въпросът за политическата корупция остава без отговор, пише още изданието, цитирано от Bulgaria ON AIR.

В текста се поставя акцент върху "ксенофобията на някои български политици", като се споменава вицепремиерът Валери Симеонов.

Изданието отбелязва още и забавеното разследване на случая с фалита на КТБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
4
 
4
 
! Отговори
bitcoin преди 6 години
hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaahhaha...........nqmam drugo kakvo da comentiram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
110
20
 
7
 
! Отговори
Василев преди 6 години
ГЕРБ са на колене!Грдиън директно казва на българската власт, че са предатели и са направили съюз с патриоти-русофили!!!Велики и всемогъщи са англосаксонсите корпорации и банки!!!Агент Лиъм Синклер!ЦРУ!!!
109
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВасилевОбратното. Корупцията поражда бедност. И с аутсорсинг може да се замогнеш, поне в началния период - зависи какъв. Най-важното е качеството на човешките ресурси - не само като знания, а и като морал!
108
8
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
абсолютно вярна констатация,къде е тиквата да им отговори и те ли са комунисти че казват истината.
107
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българинът е на принципа "кой ми с.а в гащите". Все някой не ни обича, поробва, *** и пр. А защо не става с другите нации така, не искаме и да знаем. Докато не разберем, че самите ние сме си виновни- няма да стане!
106
12
 
10
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Анличаните са нй-големите стратези в света!Да не мислете, че е случайност, че по време на председателството на най-бедната и корумпирана страна в ЕС, ще водят едни от най-важните преговори, за излизане от ЕС, от което ще зависи по нататъчните отношения между Великата Британска Империя с всичките й провинции, колонии,доминиони и ЕС и икономиката й!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!
105
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тhe Guardian": България - най-бедната и корумпирана в ЕС!"Кратко, вярно и ясно!
104
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 92---------------------------Като искате да се лекувате като англичани ще плащате на лекарите си по английски.Иначе ще си *** по български!
103
4
 
21
 
! Отговори
Василев преди 6 години
С аутсорсингова обслужваща икономика, която разчита да покрива дефицитите си от еврофондовете, няма как да се преборим с бедността!А бедността поражда и корупцията!!!А бедността и корупцията, карат трудоспосбните българи да ходят на гурбет в Англия и да работят , като обслужващ персонал за английската икономика!Или както чувам все повече едри бизнесмени и министри напоследък да казват, че това са възможностите на държавата и всеки вдига рамене!Предадохте са бе селяни прости!Агент Холи!ЦРУ!
102
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 116----------------------------------В това е трагедията на изостаналата Индия-че още не е под управлението на Англия. И на останалите колонии напр.Зимбабве,която като беше колония процъфтяваше.От аборигените се искаше да бачкат,като в замяна на това им се осигури образование,здравеопазване,религия и др.блага!
101
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами нека е там голямата корупция но народа не бяга и не мизерства
100
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма смисъл да си мъчите закърнелите соросядни мозъци.. Достатъчно да прочетете как Англия е управлява Индия ..
99
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Българската корупция е бледа сянка на огромната такава ,при нашите "учители" във всвичко това,запаДнаЛите мошеници"Всичките гнусотии, които си имаме тук: корупция, непотизъм, кражби, измами, рекет и т.н ги има и при тях, но те са ги скрили по-добре и са ги облекли в полузаконни процедури и бюрокрация, докато тук бандитите ги правят открито и даже се хвалят с това.
98
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко рече: Ако има корупция в България ,да ми отрежат оная работа!
97
14
 
6
 
! Отговори
Капанар преди 6 години
Да де, само пропускате, че интервюто е дадено от "некъф си" българин и си е говорил квото си иска или по скоро са му казали да каже. Далеч съм от мисълта, че няма корупция, но съм убеден, че статията е поръчкова.
96
6
 
8
 
! Отговори
Василев преди 6 години
А Гардиън има ли смелостта да види по-напред и по-смело, дали има пряка зависимост между процесите и проблемите в Източна Европа , по-голямото социално неравенство, което се засилва в Англия, и гласуването за Брекзит!!!Дали това не са взаимосвързани процеси и не се влияят един от друг!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Джоузеф Паркър!ЦРУ!!!
95
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българската корупция е бледа сянка на огромната такава ,при нашите "учители" във всвичко това,запаДнаЛите мошеници,само,че там корупцията е вплетена в националните им законодателства и национални традиции,под формата на всякакви "проекти","комисиони",лобизъм и заплащане на "услуги" и местния планктон не не го забелязва,докато при нас се прави съвсем директно и грубо.Напоследък,обаче и при нас се усвоява широко този западен похват,чрез усвояване на всякакви фондове и консултантски услуги!!!
94
6
 
12
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Това е най-жалката държава евър.
93
6
 
8
 
! Отговори
ПЛОВДИВ ТЕПЕТО преди 6 години
До Тинев.да правилно каква беда има в бг и ес за всичко е виновен путин.че иван костов (сдс)че продаде българия и си въртеше своите мафиотски работи и борисов също си върти далаверите мафиотски за всичко е виновен путинче сащ ни пази небето и измъква пари от бг от кои ни пази нали сме в нато пак у путин вината че българия гладуват путин виновен за всичко е путин виновен.че бг е корупцинирана държава пак путин е виновен.ако бяхме заедно с русия нямаше да има този глад в страната ни.
92
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народа е корумпиран, не се правете на светци ;)Няма как народа да е работлив и честен, а само политиците му да са корумпирани ;)Всеки се научи на тарикатлъци от комунизма!От там ни е корупцията и мързела - от комунизма !