Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!

Ислямът скоро щял да почука и на вратата на Централна Европа
Обновена: 18 фев 2018 22:15 | 18 фев 2018 22:10, Камелия Цветанова
223
Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!
Снимка: Reuters, архив

Унгарският министър-председател Виктор Орбан заяви, че "християнството е последната надежда на Европа" и че политиците в Брюксел, Берлин и Париж, които насърчават миграцията, "отвориха пътя към упадъка на християнската култура и настъплението на исляма", предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Още по темата

Орбан произнесе днес годишната си политическа реч, отбелязваща навлизането му в предизборната надпревара, в която той ще се бори за трети мандат на парламентарния вот през април.

Той заяви, че Западна Европа ще бъде завладяна от мюсюлмани и че ислямът скоро "ще почука и на вратата на Централна Европа".

"Германците биват принудени да напускат големите градове, защото мигрантите винаги окупират първо големите градове", коментира още Орбан.

Петдесет и четири годишният премиер води антиимиграционна политика, която увеличи популярността му, въпреки критиките, че Унгария върви към авторитарен режим, отбеляза Франс прес.

Орбан заяви, че опозицията е в "отчаяно положение" преди вота на 8 април и че не разбира как "тя може да иска народът да й гласува доверие". Основната опозиционна партия, крайнодясната "Йоббик" получава по-малко от 20 процента от намеренията за вот в социологическите проучвания, на фона на близо 50 процента за партията на Орбан ФИДЕС.

Предизборната кампания бе официално открита вчера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
6
 
30
 
! Отговори
Третополов Жендър преди 6 години
Бойко Борисов има 5 млрд $$$ вече!
72
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не е казал че сме фанатизирани като повечето псевдо-мюсюлмани,..Обаче е факт че ви приемаме в Европа твърде солидарно..Вас само бой ви оправя и кротувате. Но рано или късно ще кротнете, както кротнете със израелски Йерусалим.......Ами те мюсулманите са същите фанатизирани глyпаци като вас. Аз особена разлика между вас не виждам. Те само са малко по-адекватни в обстановката. Ти мен не ме приемаш никъде, аз съм си у насАко мислиш, че в Кудуш е много спокойно, заминавай за там!
71
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ленин е бил прав! Какво общо има вярата с религията? Нищо. Някои са религиозни, а други - вярващи. Предпочитам вярващите. Религиите са повод за войни и насилие. Абсолютен опиум/наркотик.
70
4
 
52
 
! Отговори
българина преди 6 години
съгласно евро еврейските *** стандарти, във всеки град ислямски квартал, а у всяко село цу ганска малла. и така до края на бяла европа. искаме Орбан за министър председател, реши въпроса с демографията в Унгария, доходите, ци аните, сорос, армията, мигрантите! всъщност всеки проблем който герб не могат и не искат да решат! защото са предатели.
69
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един доблестен човек по-малко! А на негово място - никой! Сбогом Пальо! Мир на душата ти! Амин!
68
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите нямат тоя проблем.Там всички религии са опиум за народа, както е казал Ленин, и са извън закона.
67
1
 
14
 
! Отговори
Mosy преди 6 години
Rip Pavel Panov.
66
3
 
28
 
! Отговори
До 70 преди 6 години
Никой не е казал че сме фанатизирани като повечето псевдо-мюсюлмани, дето заселват жените си и в същото време маааат свинско и алкохол у несвяс! Обаче е факт че ви приемаме в Европа твърде солидарно, та оттам си вадите погрешни изводи. Вас само бой ви оправя и кротувате. Но рано или късно ще кротнете, както кротнете със израелски Йерусалим
65
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора, Павел Панов си е тръгнал... :(
64
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 70Стой си в махалата при 20 членната рода и си пий хаповете
63
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как хубаво би било Орбан да смени продажния Юнкер. Орбан трябва да застане начело на ЕС и тогава със сигурност ще стане много по-добре за живеене
62
1
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До Анонимен 69Един зелен палиц от Щирлиц
61
52
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви християни сте вие бре? Я елате да ви опукам по един шамар и ако имате сили да станете да ви опукам още по един. Нали това е символ-веруюто на всеки християнин? Аааа и да си оставите ризата на изпроводяк.
60
6
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според вас кой е по-добър управник Орбан или Бойко Борисов ? Със зелен палец гласувайте за Орбан, а с червен - за Бойко.
59
1
 
30
 
! Отговори
До 65 преди 6 години
Ти какво ще строиш бе мемете? Пий шербета, мий крака и лягай, щял да строи
58
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЩирлицКолега, истината е истина, независимо дали ти харесва или не, независимо дали някой вярва в нея или не! Чувствай се късметлия, че в този форум има поне един човек който я знае истината и е благоволил да поосветли малко в тъмнината на невежеството ви. Кажи едно благодаря поне!
57
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Относно това което направи Меркел, според мен не е обвързано нито със религия, нито със състрадание към невинните във районите със войни, а най си беше от икономическа гледна точка. Немците не достигат за черната работа. Икономиката им е много сериозна и имат нужда от млади хора, готови да работят. Да, обаче тя не прецени добре факторите - религия ислям и адаптиране. Мюсюлманите са благодарни първите месеци, после. Като се окопите и започват да налагат правила като у дома си.
56
63
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иншаллах, балканите ще са духовният център на ислямска Европа! В София ще построим най-голямата джамия в света, с волята на Аллах! Аллах-у екбер!
55
1
 
19
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До Анонимен 57Като ти чета небивалиците,обзалагам се,че си същия,който хули Левски в съседната статия.
54
3
 
52
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Най-трезвомислещия политик. Де да имахме и ние наш Орбан!