Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!

Ислямът скоро щял да почука и на вратата на Централна Европа
Обновена: 18 фев 2018 22:15 | 18 фев 2018 22:10, Камелия Цветанова
223
Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!
Снимка: Reuters, архив

Унгарският министър-председател Виктор Орбан заяви, че "християнството е последната надежда на Европа" и че политиците в Брюксел, Берлин и Париж, които насърчават миграцията, "отвориха пътя към упадъка на християнската култура и настъплението на исляма", предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Още по темата

Орбан произнесе днес годишната си политическа реч, отбелязваща навлизането му в предизборната надпревара, в която той ще се бори за трети мандат на парламентарния вот през април.

Той заяви, че Западна Европа ще бъде завладяна от мюсюлмани и че ислямът скоро "ще почука и на вратата на Централна Европа".

"Германците биват принудени да напускат големите градове, защото мигрантите винаги окупират първо големите градове", коментира още Орбан.

Петдесет и четири годишният премиер води антиимиграционна политика, която увеличи популярността му, въпреки критиките, че Унгария върви към авторитарен режим, отбеляза Франс прес.

Орбан заяви, че опозицията е в "отчаяно положение" преди вота на 8 април и че не разбира как "тя може да иска народът да й гласува доверие". Основната опозиционна партия, крайнодясната "Йоббик" получава по-малко от 20 процента от намеренията за вот в социологическите проучвания, на фона на близо 50 процента за партията на Орбан ФИДЕС.

Предизборната кампания бе официално открита вчера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех и Баце да беше като Орбан...Наш *** дава дупе на всеки и НЕ не може да каже.Не може да се опълчи.За какви се мислим ние за велика сила на Балканите?Или ще се редим до тях.Всичките ни политици са продажници на големите,нямаме собствено мнение за нищо.Ако Меркел беше като Орбан тия бежанци нямаше да бъдат допуснати до Европа.Има много богати арабски държави защо не отиват там а идват тук.Държави като ОАЕ,Катар са много по-богати от Европа да бяха там отишли и там се вписват.
52
0
 
20
 
! Отговори
До 57 преди 6 години
Брях, като ти чете глупостите човек, па се запитва:този да не е на годините на шотландския боец, където смърт не го лови. .... Бяха изклани от.... ТИ ТАМ ЛИ БЕШЕ?
51
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
прав е човека , но трябва да зададе въпроса до кога ще ги търпим , вярно е че една птичка пролет не прави но на хората им трябват водачи като него
50
5
 
19
 
! Отговори
Питона преди 6 години
Приемете исляма и се върнете във средновековието.
49
55
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ислямът е бъдещето на Европа, колкото и да не ви се иска. Да не забравим, че сатанистката религия на юдейо-християните беше наложена над Европа с меч и клади! Три четвърт от населението на северна Европа беше анихилирана, докато им се наложи хрисиятнството. Само в България над половината население си остави главите на дръвника, защото не искаха да се откажат от бога си Тангра и си оствиха главите на дръвника! Две трети от боярските и болярските родове бяха изклани от християните.
48
1
 
9
 
! Отговори
Любопитен преди 6 години
И да наредя до царчетата и Юнкер (8 години мин председател и 8 години цар на ЕС) и сръбското цар че Вучич дето от 8 години коли и беси в Сърбия и се бетонира за още 5.
47
3
 
23
 
! Отговори
До любопитен преди 6 години
Правото да бъдат избрани е демократично. Меркел например вече не е избрана с мнозинство и затова 5месеца не може направи правителство. Защото там патерици няма. Хората защитават интересите на избирателите си, н е н като нашите патриоти. Иначе за глупавия ти въпрос, - диктатурата в арабският свят и наследственото предаване на власт по ли са демократични, мм?
46
18
 
15
 
! Отговори
Любопитен преди 6 години
Само да вметна че Орбан, Меркел, Путин, Ердоган, Рюте и Борисов вече управляват по 12-14-16-18 години. Кое точно му е демократичното ако може да ми обясните? Някакви царе модерни
45
1
 
39
 
! Отговори
До 44 преди 6 години
Няма, в Африка от КОИ БАЛАМУРНИЦИ СА? Ами в останалите страни от третия свят където приемат Мухамед за пророк? Затова ли идват в християнският свят, от хубаво? Единственото неприемливо за европейското християнство е пасивността и толерантността, които впрочем са диктувани от атеисти. Иначе както каза г-н Путин от името на руското християнство-като не ви харесва - до свидания, кой от където е. Примерно ти може да си ходиш в Турция, на хубавия мюсюлмански живот
44
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виктор Орбан е умен човек и мъж,и той казва истината. А третополовите продажници от Брюксел ги е грижа за арабите,ци.гга.ни.те и турците,отколкото за бялото местно население. В България, за жалост, обществото ни се вълнува и желае добруването на извратеняците,арабите,ци.гга.ните( ***),кучкарите. Държавата е мащеха на белия българин.
43
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Религиите са само за послушковци и наивници.Света и живота се промениха и религиите почнаха да отстъпват.Даже и празниците вече не са истински празници. Всичко се комерсалиазира.
42
2
 
49
 
! Отговори
Браво на Орбан преди 6 години
Орбан е мъж на място, не като нашата мутричка, която върти ибрика из Западна Европа и всеки път като си дойде е със синки по коленцата.
41
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 37Само че в градовете, в които общинската власт е в ръцете на партията на Орбан ромите работят принудително и откакто е въведена тази практика, престъпността по тези места е намаляла близо с 80%. потърси информация и ще се убедиш.Причината за това рязко намаляване на престъпността е, че ги карат да тръгват много рано на работа, после пътуването им обратно трае дълго и се прибират капнали от умора.Не им остават сили за нощно "бране", а ако си го позволят,следват големи неприятности
40
13
 
2
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Мюсюлманите освен кухата кратуна прорушняшкият агент, нищо друго завладяват.!
39
2
 
59
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Голям, много голям, велик държавник и политик! Исполин! Шапка му свалям, дано и ние имаме такъв управляващ и милеещ за родината патриот!
38
1
 
41
 
! Отговори
Adam преди 6 години
Прав е!
37
48
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ислямът е религия която е по-успешно адаптирана към човешката природа в съвременния свят. Времето на християнството е тотално отминало. Християнството е религия за роби. Преди 1000-2000 години е било изгодно да си християнин, помагало е по-лесно да приемеш съдбата си. Трай и понасяй несгоди сега, за да спечелиш вечен живот в отвъдното. Сега такива баламурници няма.
36
1
 
32
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
А,добро утро!
35
11
 
64
 
! Отговори
А преди 6 години
Джамията в София е прекалено натрапчива да звучи всеки ден и ние християните сме длъжни да я слушаме. Не ми е приятно. Тук не е Анадола. Да се спре тази простотия с тия джамии веднъж завинаги. Мюсюлманите да си обират крушите и вън от нас.
34
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям Орбан! Голям държавник!