Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!

Ислямът скоро щял да почука и на вратата на Централна Европа
Обновена: 18 фев 2018 22:15 | 18 фев 2018 22:10, Камелия Цветанова
223
Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!
Снимка: Reuters, архив

Унгарският министър-председател Виктор Орбан заяви, че "християнството е последната надежда на Европа" и че политиците в Брюксел, Берлин и Париж, които насърчават миграцията, "отвориха пътя към упадъка на християнската култура и настъплението на исляма", предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Още по темата

Орбан произнесе днес годишната си политическа реч, отбелязваща навлизането му в предизборната надпревара, в която той ще се бори за трети мандат на парламентарния вот през април.

Той заяви, че Западна Европа ще бъде завладяна от мюсюлмани и че ислямът скоро "ще почука и на вратата на Централна Европа".

"Германците биват принудени да напускат големите градове, защото мигрантите винаги окупират първо големите градове", коментира още Орбан.

Петдесет и четири годишният премиер води антиимиграционна политика, която увеличи популярността му, въпреки критиките, че Унгария върви към авторитарен режим, отбеляза Франс прес.

Орбан заяви, че опозицията е в "отчаяно положение" преди вота на 8 април и че не разбира как "тя може да иска народът да й гласува доверие". Основната опозиционна партия, крайнодясната "Йоббик" получава по-малко от 20 процента от намеренията за вот в социологическите проучвания, на фона на близо 50 процента за партията на Орбан ФИДЕС.

Предизборната кампания бе официално открита вчера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ами изхвьрлете ги от унгария закараите ги до наи близкото пристанище и кьмафрика с приказки няма да стане
32
3
 
53
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Дано доживея и България да има политици като аорбан
31
19
 
16
 
! Отговори
Ами така е! преди 6 години
Тяхната реклама е по-добра! Могат да имат много жени, могат да ги чукат или не когато си искат, могат да ги юркат както си искат, могат да ги бият когато им скимне, жените нямат право на глас - с една дума - рахатлък! И най-важното - НЯМАТ ТУРСКА КОНВЕНЦИЯ!
30
1
 
56
 
! Отговори
DD преди 6 години
Точно така България с Чехия, Словакия, Унгария, Австрия и Полша.......а не с Брюксел, Меркел, Ердоган и Кравария
29
34
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хъ? Опозиция на Орбан е крайно дясна партия? Унгарците имат наистина сериозен проблем. Само не ми хвалете колко хубава страна е Унгария. За българските стандарти е велина, но в нормалния свят се свързва с износ на пиперки, пилешко месо и прос.титутки. Никой не ни е виновен, ча ние правим само последното... и ние можехме да имаме малко по-добър стандарт ако нямахме една ти.ква за премиер в последните 12 години...
28
2
 
29
 
! Отговори
До Прави се на луд преди 6 години
Ти пък нарочно се правиш на наивен.Голяма част от тези Османци, за които говориш, са ислямизирано коренно население на Източна Европа. Има и придошли, но по-голямата част от тях са заселени в Европа наказателно, защото с нещо са разгневили централната османска власт и затова са били изселвани от родните си места в Анадола.Що се отнася до османците, воювали на европейска земя през онзи период, кои са те? Еничари. Какво да коментираме повече? Тези хора са източноевропейци по произход.
27
0
 
14
 
! Отговори
руския град Кизляр преди 6 години
На кадрите се вижда как брадатият килър Халил Хахилов с оръжие в ръка безпрепятствено достига крайната си цел, преминавайки по главните улици на града. Стрелецът е ликвидиран от полицията и служители на Националната гвардия на Русия.
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го срещнат с Карадайъ и преводача му ще се чуди от какъв и на какъв език да му превежда. Ще бъде изненадан от нашата толерантност.
25
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отправяйте молитви към Бог ако вярвате в Христос да спре тази расистка политика на глобалистите който налагат тази извратена политика на европа и желаят нашето етническо и расово и верско на християнствто унищожение ако е Божията воля Бог знае със сигурност как да ликвидира сатанизама на глобалистите Вечна Слава на Бога и Божият син Исус Христос.
24
47
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Исляма е виновен за културния упадък на християнството. Ами прав е, по-модерното измества остарялото. Християнство и култура са несъвместими. На крива култура исляма и пречи.
23
6
 
67
 
! Отговори
Разумният вариант преди 6 години
България - във Вишеградската група.Орбан - да го изберем за ръководител на Вишеградската група!
22
7
 
51
 
! Отговори
:):) преди 6 години
днес едно австеалийско семейство го каза ясно в една от големите телевизии. Заминахме от Австеалия защото започнахме да се страхуваме да си празнуваме празниците. Коледа не може защото ще обидим ря за ните. Но те си празнувт байрямите защото да малцинство и т.н . И тях ли за хибридни агенти на путин ще обявите.
21
22
 
5
 
! Отговори
Vaterlo преди 6 години
Parvata i vtorata svetovna voini ot islamistite li biaha? Ami 1789 godina v Francia islamistite li biaha ?!
20
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Християнството - последното убежище на всички атеисти!
19
4
 
59
 
! Отговори
Вива Орбан! преди 6 години
Нашите тарикати да се поучат от него, защото рано или късно ще им се поиска сметка.
18
36
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов това го казва от години.
17
6
 
32
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Човек не може да избира две неща в живота си ,това са родителите колко *** и куха тиква ще има за министър председател ,това си е истината!
16
32
 
5
 
! Отговори
Osvien преди 6 години
Isliamistite li vi ubiha nad 20 miliona europeici prez 2 svetovna voina, mister Orban?! Isliamistite li razbiha germanskia raih i prevarnaha v ruini ariiskata hubava darjava?!
15
8
 
66
 
! Отговори
Неделя преди 6 години
Евала на човека! Жалко, че нашите боклучи дето ръководят държавата не са и 1/1000 като него.
14
33
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-важния световен балансьор в политиката Бойко ще спаси Европа от ново средновековие и упадък .