EK с вяра в споразумението за миграцията на ООН

Ще подобри живота на милиони хора, вярват в Брюксел
12 ное 2018 23:00,
79
EK с вяра в споразумението за миграцията на ООН
Снимка: архив Reuters

Споразумението на ООН по въпросите на миграцията би превърнало предизвикателството във възможност за развитие, би подобрило живота на милиони хора. Това заяви говорител на Европейската комисия на пресконференция в отговор на въпрос, свързан с решението на няколко държави да не подкрепят документа, след като са го подписали.

Още по темата

"Ако го бяха прочели, (тези държави) нямаше да се оттеглят от споразумението", заяви говорителят, като цитира мнението на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер.

Миграцията е общо предизвикателство и има нужда от общо решение, със сподена отговорност, добави говорителят, цитиран от БТА.

"Вярваме, че европейските интереси са прекрасно защитени със споразумението. Ще продължим да работим за подобряване на управлението на миграцията. Убедени сме, че така незаконната миграция би намаляла, биха се създали възможности за законна миграция и за защита на правата на мигрантите", допълни той.

Говорителят сподели, че споразумението трябва да бъде одобрено на заседание в Маракеш през декември. По неговите думи не се предвижда подписване на документа, а приемане с единодушие или гласуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
15
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Това е част от историята, чрез войни и стимулирана миграция през определени периоди зануляват най-развитата популация, все пак многолюдна, мислеща и образована група хора е сериозна опасност за естаблишмЪнта. За това и политиката не тези евробюрократи изглежда шизофренична, няма логика да вървят срещу волята на тези които представляват, но всъщност един след друг следват този план.,До две поколения няма да има такова нещо като днешния европеец.
52
0
 
7
 
! Отговори
Държавна сигурност преди 5 години
Ха, ами то това е целта бе мaуглита. В Европа да стане сътресение чрез мигрантите защото в момента ЕС е трън в очите на суперсилите Русия, Китай, САЩ.
51
3
 
11
 
! Отговори
Притеснен преди 5 години
Ако *** се появят ще започне нова война в Европа между "прогресивни" и "консерви" Междувременно, САЩ и Русия ще си купят пуканки и ще гледат сеир.
50
7
 
2
 
! Отговори
Притеснен преди 5 години
До Киро ХГлупав ли си? Кои са *** радикали? Нацистите бе! Глупaк! Мислиш че няма да стане ли? Само гледай! Е, ако си неонацист те разбирам.
49
5
 
7
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
До Притеснен: Я обясни, кои са *** радикали и кое и какво те притеснява, ако се появят? Мерси предварително.
48
4
 
8
 
! Отговори
Притеснен преди 5 години
Моля се Европа да се осъзнае навреме... в противен случай не я очаква нищо добро... Ако нещата продължават така, скоро ще се появят *** радикали, страните ще се изпокарат помежду си, шенген ще бъде унищожен, границите, стените и оградите ще се върнат, ще има гражданско неподчинение, социални турбуленции, разпад на ЕС, крах на европейската икономика и дори... война. Ще трябва да бягаме в САЩ, Канада, Австралия, Русия или Чили.
47
1
 
15
 
! Отговори
Додо update преди 5 години
Току що прочетох в едно американско либерасткo онлайн издание цитат от интервю с Цветанов, където той мрънка и се оправдава, че България няма да подпише пакта, защото коалиционните партньори на ГЕРБ били против. Освен това Евронюз, Ройтерс и т.н. ционистки либерacтки парцaли също МАСОВО негодуват, че България била последната страна от ЕС, която, за съжаление решила на не подкрепи пакта! Бойко е нагаждач, като Бай Тошо, и явно се усеща накъде задуха вятъра...
46
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да повярвам ,че са отказали да приемем *** араби и целите им фамилии за отглеждане у нас,да ги лекуваме с нашите доброволни задължителни здравно.вноски да ги топлим с безплатен ТЕЦ да ги храним със скъпата за нас храна и да ги превозваме с дизел за 2.40 пак без пари
45
0
 
25
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Пакта за миграцията е дефакто предпоследната фаза в изпълнението на плана Калерги за трайното унищожаване на Бялата раса и Християнската цивилизация, чрез легализиране на физическия им геноцид и прегазването им по домовете им от орди от милиони подчовешки същества от третия свят. С това се слага край и на така мразения суверенитет на нациите - тръна в окото на Брюксел! Пакта за миграцията е естественото донадграждане на Дневния ред на Истанбулската конвенция и това е ясно и на децата.
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващият Европарламент ще откаже! Край на либералчетата! Дано е завинаги!
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да повярвам ,че са отказали да приемем *** араби и целите им фамилии за отглеждане у нас,да ги лекуваме с нашите доброволни задължителни здравно.вноски да ги топлим с безплатен ТЕЦ да ги храним със скъпата за нас храна и да ги превозваме с дизел за 2.40 пак без пари
42
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отказали да подпишат: Австрия, Полсша, Унгария, Бразилия, Чехия, Швеция, Холандия, Гърция, Швейцрия, Хърватски, Дания, Италия, Норвегия, Изрел, Австария, САЩ, Китай, Япония, Корея, Кнда, България. Въпреки, че единия от авторите е словак, Словакия СЪС СИГУРНОСТ ще откаже! Юнкер да го духа!
41
0
 
22
 
! Отговори
Циник до 41 преди 5 години
Не е "странно" точната дума - а СТРАШНО!Трябва да бъдат затрити нации и народи с многовековна история.Хумункулуси неработили и секунда за добруването на Европа - могат да торпилират и без туй претоварените социални системи !Поведение , което в природата е познато - като napазит - живееш от жизнените сокове на гостоприемника си!
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно хубаво нещо направихте гербери гадни!
39
0
 
23
 
! Отговори
Странно държание! преди 5 години
Питам се евролидерите лоши пиари ли имат или им харесва да се държат като марозовци верни на партийната идеология? Не разбраха ли, че чрез политиките си само настройват хората срещу себе си? От години пълнят континента с всякакви типове. Народите от всички краища на ЕС не искат повече мигранти и последните изборни резултати го показват! Крайно десни навсякъде! Питам се тези европолитици, връзка с реалността ли са загубили или някой им нарежда да се държат така??? Странно е!
38
0
 
18
 
! Отговори
Циник 2 преди 5 години
В зейналите морди на всеки африкански дивак! Светлото бъдеще идва - с "черните конници на Апокалипсиса " Те идват , и водят смърт и война със себе си.Ако на европейците досега им беше 'скучно' в собствените им държави - вече няма да е така! Ще е вълнуващо, когато Eбoла , чyма , и npoказза стъпят и у нас! Когато междуплеменните войни като тези в Сомалия и Йемен , Ирак и Либия се пренесат на улиците европейски!*** npoкажена долна!
37
0
 
24
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Ще се подобри живота на много хора...ЗА СМЕТКА НА ДРУГИ!!!!Когато всеки африкански и арабски навлек - добият правото - да ги извозват със самолет към Европа ( разбира се за сметка на европейският данъкоплатец ) защото в шитхола му "реколтата е слаба" заради сушата и собствената му некадърност, тогава Европа ще цъфне и върже! "Дайте да дадем" викат търтеите брюкселски - подсигурени за вечни времена! Земете и последния залък от устата на децата ни , и го пъхнете в зейналите морди на всеки африка
36
1
 
19
 
! Отговори
аз преди 5 години
личния пример господа соросогади, вземете у вас един за 3 години или във вашия блок няколко семейства, ако не сте се изнесли до 5 г продължаваме по същата схема, у вас!
35
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колониалните империи..............Британия, Франция и другите западни страни да си прибират африканци и афганистанци, българите не ги искаме!!!
34
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой вече не вярва на лъжците и манипулаторите в Брюксел!!!!!