Мей и Меркел на едно мнение: Трябва Brexit с правила

Двете лидерки разговаряха в Берлин
11
Мей и Меркел на едно мнение: Трябва Brexit с правила
Снимка: Reuters

Британският премиер Тереза Мей и германският канцлер Ангела Меркел са постигнали днес съгласие, че е от съществено значение да се осигури Brexit с правила, се казва в съобщение на канцеларията на Мей.

Още по темата
Двете лидерки разговаряха в Берлин, след което Тереза Мей отпътува за Париж за разговори с френския президент Еманюел Макрон, предаде Асошиейтед прес.

Кабинетът на Мей съобщи, че тя е обсъдила с Меркел отсрочката на датата за Brexit. Даунинг стрийт обаче не уточнява каква е позицията на Меркел за продължителността на отсрочката.

В сряда министър-председателката на Великобритания ще бъде в Брюксел за среща с лидерите от останалите 27 страни от ЕС, на която ще се реши дали да се даде възможност на Великобритания да отложи излизането си след сегашния краен срок - 12 април.

Ако те откажат, Лондон ще бъде изправен пред внезапно и хаотично напускане на съюза в края на седмицата, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая дърта комунистка Меркел направи такива золуми в ЕС, че Путин да го ръководеше нямаше да нанесе толкова щети.Ума ми не побира как тая комсомолка се издигна до този пост.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За 3 години в Англия нищо не решиха, а само имаше вътрешно политически борби. Не знам какво очакват да решат дори и за една година? Англия заприличва все повече на колониален майймунарник.
6
5
 
2
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Велика държава са сега ще стъжнят живота на немците и ЕС.Кво ще направи германиика на Велика Британия не бе честно кво ще направят.Ще ги атакуват с оръдия Круп илк с танкове Тигър немчугите живеят още в 1918 и се изживяват като големите войници.С два ядрени удара и ще я закрият тая бираджииска нация.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на снимката виждаме провала на германската политика и на английската политика - две провалени лелки си говорят празни приказки и си обезщават неизпълними неща. отврат!
4
2
 
16
 
! Отговори
Цезар преди 5 години
Изгонете ги веднага НИКАКВИ ОТСТЪПКИ- те не искат Европа ами две години какво преговаряха та за още един месец ще решат Ако Европа им отсъпи Ще СМЕ най-големите *** !!!!!!!!!!!!!!!
3
3
 
4
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Англия, ще- сй- потърсй, правата,...След, 29 МАРТ 2019 година .....
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилата свършиха.Евросъюза, ако има достойнство тръшва вратата.ДнесТанте закъснява нарочно,което показва,че норматива е изчерпан.Ако е истинаутре ще сложи печат.Мама тери тъжна.Как ще кацне на Хитроу.
1
4
 
5
 
! Отговори
svetlio преди 5 години
Това е намек как да се гласува сега от 27-те...