Нинова за Кьовеши: Страх лозе пази, но е късно за пазача

Бойко Борисов сега тичал пред вятъра
Обновена: 20 юли 2019 17:23 | 20 юли 2019 16:45,
58
Нинова за Кьовеши: Страх лозе пази, но е късно за пазача
Снимка: BulFoto

Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира съобщението от днес на премиера Бойко Борисов, че българското правителство ще подкрепи румънката Лаура Кьовеши за главен европейски прокурор.

"Страх лозе пази, но е късно за пазача.Борисов не подкрепяше Кьовеши. Даже ме пращаше в Румъния да видя какви бели е направила. Сега, когато тя остана единствен кандидат - тича пред вятъра. Късно ви е за смяна на позицията,г-н премиер. Време ви е за притеснения", написа червената лидерка във Facebook.

Още по темата

Нинова изтъкна, че през седмицата е задала въпрос в парламента към Борисов, свързан с евентуалната подкрепа на страната ни за румънката, но премиерът не отговорил, защото казал, че това не е от неговата компетентност.

В края на своя пост Нинова изразява своята отдавна заявена подкрепа на Кьовеши и припоня, че е отнесла много критики за това свое решение, включително "и от свои, и от други".

Соцлидерът смята, че румънката "може да бъде носител на справедливост за европейските граждани" и й пожелава успех в битката за поста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
21
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако "лозето" се казва Техноимпекс,има една персона, която трябва да се страхува..
2
28
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе хич не обичам комунистите бе ,направо настръхвам като чуя комунист ,защото съм на 73 г. и много съм видяла и ги знам колко пари струват ,но тази Корнелия много започна да ми харесва как му сипва на нейният предишен другар ,па и взе че излезе най-големият мъж в тази партия ,така я прочисти от многото мухъл из нея ,но има още за чистене ....и ако пък успее да прочисти и България от вторият си отбор Герб евала ! Ще взема за първи път в живота си да гласувам за нея !
1
21
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрън - дрън, Крушовица...