Мария Габриел с единодушна подкрепа за еврокомисар

Съставът на ЕК се очаква да бъде гласуван на 23 октомври
1 окт 2019 12:39, Елка Василева
83
Мария Габриел с единодушна подкрепа за еврокомисар
Снимка: Reuters

Мария Габриел получава единодушното одобрение на комисиите на Европейския парламент по култура и образование, и по индустрия, изследвания и енергетика. Това съобщи председателят на групата на Европейската народна партия в ЕП Манфред Вебер.

Тази сутрин ръководствата на двете парламентарни комисии обсъдиха на закрито заседание снощното изслушване на Габриел, предложена за еврокомисар по младежта и иновациите в Европейската комисия под председателството на Урсула фон дер Лайен.

Още по темата
Още след изслушването снощи председателите на двете парламентарни комисии изразиха задоволство от представянето на българския еврокомисар.

На 17 октомври се очаква общата оценка на ЕП за кандидатите за еврокомисари.

Предвижда се на 23 октомври целият състав на новата ЕК да бъде гласуван от евродепутатите в Страсбург, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
4i40 asen преди 4 години
am kat ima glupatsi tai shai hora upria nama
65
0
 
5
 
! Отговори
птичи мозък преди 4 години
Разбира се, че такива и трябват за еврокомисари (министри). Такива дето слушат батковците и изпълняват без да мислят. Безм.озъчни папагали дето само да повтарят това което им шушнат Макрон и Меркел.еврокомисията е уж правителство на Евросъюза пък Макрон и Меркел заповядват какво да се прави.На тези т.н. комисари им е позволено само да измислят правила за размера на чушките, формата на краставиците, забраната на шкембе-чорбата... и други безполезни идеи
64
2
 
6
 
! Отговори
антисимит преди 4 години
До отговора е очевиденЖертва сме на световният ционизъм! Той победи и Германия!Негово дело са френската революция, американската гражданска война, Октомврийската революция и даже нашето османско владичество е от интерес на евреите!
63
0
 
8
 
! Отговори
проклятие от Бога! преди 4 години
До ШМАТКАЖени и деца да ни управляват населението без държава. Проклети евреи!
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"....ние в момента сме народ без държава." Не си прав - имаме си държава-мащеха.........
61
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Птицефермата люпилня на това недоразумение с птичи мозък може да се гордее категорично! То притежава интелект почти колкото онова вресливото и повсеместно обсъжданото от психиатри в цял свят 3г. Гретел -Грета.Още не са го предложили и то взело вече да предлага.Карти студентски и прмоции. Българите са казали за такова нещо-Акъл море глава шамандура!
60
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не си спомням измислените комисари да са направили нещо за хората досега. А тази направо е противна и сервилничи на всеки и всички......отвратителен индивид.
59
2
 
17
 
! Отговори
ШМАТКА преди 4 години
А бе що ни занимавате с тая кокошка?
58
1
 
2
 
! Отговори
Бай Хей преди 4 години
До 56. Що, ти ли би искал да си на нейно място?
57
2
 
16
 
! Отговори
преди 4 години
Аз слушах по - голямата част от изказването и на живо. Не разбрах както толкова ще направи всъщност. Май пак ще раздава пари за това и онова. Един от въпросите свързан с учените в България и техните заплати ми направи впечатление. Питаха я дали ще помогне за да се изравнят заплатите на учените в цяла Европа. Тя отговори отрицателно тъй като това било зависело от местните правителства. Т.е. учените в България останаха на сухо.Политическият ЕС според мен е пълен провал
56
6
 
2
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
До ПросТоТо. Хи-хи, майката ти разкатах цяла вечер само с мен да се занимаваш, глу.пак. Не се ли усети, че всичко беше безсмислено, но ти се върза като последния неумен сайтовец. Иначе многооо, ама много отдава те знаем като върл позитанец, ама да беше поне малко българин (няма как тези двете да вървят) да кажеш все пак поздравления за нашия комисар.
55
12
 
3
 
! Отговори
Честито Мария ! преди 4 години
Да е жива и здрава ! Успех !
54
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя жираф колко ли пъти е правил дълбоко гърло на Суджука и Ушев Цецо...
53
2
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До изнервеней ама ти ми стана симпатичен!..Просто ме принуди да хвърля едно око и на други твои "творения"...И знаеш ли какво забелязах?..Виж:-"До ПроСоТо. Два ресора, тъ.пак. просто провери - иновации и младеж се казват."..мрем за теб!.."Два ресора-иновации и младеж" са казвали...ДВА ресора!!.."Иновации и младеж"...айде чао,ни *** "ограмотявай" повеке,мола!
52
4
 
8
 
! Отговори
северозапад преди 4 години
таа скомина от къде я изровихте ???..........................................
51
3
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До изнервенабе извеян/а,ТИ написа долу следното:-"До ПроСоТо. Аман от нискоинтелигентни личности по сайтовете. Единодушно е от двете комисии, които са в ресорите й,"..Пак те питам:-КАК която и да било КОМИСИЯ "може" да бъде в...РЕСОРА Й?!?!хубаво е че си направи труда да питаш гуглата "що е то?",ама пак не си разбрал/а..
50
3
 
2
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
До ПроСоТо. А бе, пич, ти освен словесни мастурбации, сигурно цял де правиш и други. Няма да ми станеш по-интелигентен ако пишеш три различни поста, вместо един. Ресор си има значение (не си чак толкова *** да ти казвам, че е област, сфера), а комисия е орган, който отговаря за дадени сфери, области. Та къде видя противоречие, че тя има ресори, а съответните комисии, които се занимават с тези ресори (сфери, области), са я одобрили. И няма да се занимавам с галошши като теб да ги ограмотявам.
49
0
 
3
 
! Отговори
Mockingbird преди 4 години
не забравяме и незабравилите гостоприемството, които бяха превърнати в ангели по площадите от гостоприемно приетите. не забравяме и гостоприемството на индианците, които сега живеят в резервати. не забравяме и гостоприемството на онез с многобройната охрана и живеещи зад високи стени с камери, които бяха гостоприемни, но предимно на чужд гръб за свои облаги, попе.
48
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До изнервенпа и друго:-Никой ли не си направи труда да те светне що е то "ресор" и какво-"комисия"?!ако не си просто глупав волунтериец,значи те немат за нищо тия,които ти плащат.
47
3
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До изнервеннаистина си много изнервен/а....немаш ли транквиланти под ръка?..Да си не прехапеш езика в бясното бръщолевене?