Франция отчита спад на заразените, облекчава мерките

Ресторантите и кафенетата остават затворени
27 ное 2020 09:56, Петя Славова
11
Франция отчита спад на заразените, облекчава мерките
Снимка: БГНЕС

След като разпространението бележи спад през последните дни във Франция, правителството обяви следващите стъпки към постепенно намаляване на въведените ограничения. От 28 ноември всички магазини и щандове, затворени досега, ще могат да отворят, предава Bulgaria ON AIR.

Изисква се обаче да бъде осигурено разстояние от 8 метра между клиентите. Врати отварят и автошколите, и агенциите за недвижими имоти. Периметърът за разходките на французите се разширява на до 20 км в рамките на три часа.

При излизане обаче остават в сила декларациите и вечерният час. Очаква се да бъдат въведени рамки а семейните събирания по празничните дни. Ресторантите и кафенетата остават затворени, както кината, театрите концертните зали.

Ако едва догодина - от 20 януари, може да се очаква отпадане на останалите санитарни мерки. Ако разпространението на заразата продължава да спада, премиерът обеща отмяна на карантината преди Коледа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До ГосТВ Китай и Япония се работи изключително много, затова са много добре материално, икономически. Не се пирува в тия две държави, затова се справят със зарази.
9
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Французите винаги са намирали баланс между свобода и дисциплина. САЩ и Италия са пълни с лигльовци, без да обобщавам, а италианците като цяло са готин народ, кефя им се, американците познават истинския вкус на демокрацията, въпреки тоя, който им беше президент последните четири години, ама и двата народа все мислят, че някой им посяга на свободите, без да е така. Докато французите и немците са рационални и дисциплинирани.
8
0
 
3
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Европейски съюз е абсолютна карикатура. Така и не разбраха, че трябва да се откажат от *** си ценности и в никакъв случай не са по умни от развитие азиатски страни. Дори напротив. Без затваряне на държавите и райони в самите тях и масово тестване и затваряне на всякакви развлечения за простолюдието, нищо няма да стане.
7
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
Mai se poznavame aaa
6
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
A zasto se krie med sestrata malko samnitelno samo ideostinini tuk mai
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпрос на политика да знаят кога да пускат хората по празнините да си изхарчат парите това е най-силният период на бизнеса. Хем се отчитат че правили някакви си мерки и хем и бизнеса да е удовлетворен. Хора винаги умират дори и без епидемия по празниците най-много хора умират от празнуването и преяждането.
4
0
 
7
 
! Отговори
Свиквай преди 3 години
Влед като ги облекчат пак ще скочаат случайте.Тоя вирус няюа да изчезне от планетата спокойно.
3
3
 
4
 
! Отговори
Асан Герберджията преди 3 години
Слабаци!!!Докато не стигнем 200 души на ден-никакви локдауни!!!Радостен съм че вече сме номер едно по смъртност в света!!Благодаря ти Бойко ***!!
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
8 метра дистанция????
1
3
 
7
 
! Отговори
родител преди 3 години
Браво нека и ние да облегчим мерките, нищо че все още не са влезли в сила при нас, защото чекаме да дойде петък вечерта че да ги въведем. Щото сме големи тарикати, нищо че хората вече *** кат мухи.