Германия мисли да намали драстично полетите, почти до нула

Зеехофер с предложение към Ангела Меркел за мерките
27 яну 2021 08:18, Петя Славова
10
Германия мисли да намали драстично полетите, почти до нула
Снимка: Bloomberg/Michaela Handrek-Rehle

Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер е предложил днес мерки, според които международните полети могат да бъдат драстично намалени в опит да бъде ограничено разпространението на нови мутации на коронавируса. Вестник "Билд“ твърди, че той вече е представил плана си на канцлера Ангела Меркел, предаде Bulgaria ON AIR.

"Заплахата, породена от многобройните вирусни мутации, изисква да проучим и драстични мерки и да ги обсъдим във федералното правителство", каза Зеехофер.


Вестник "Билд“ твърди, че той вече е представил плана си на канцлера Ангела Меркел, предава "Монитор".

"Това включва значително по-строг граничен контрол, особено по границите с високорискови райони, но също така и намаляване на въздушния трафик към Германия до почти нула", добави Зеехофер.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е то пък нашият отваря фитнеси.Молове.кина.ресторанти.
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както вече политиците са почнали безмозъчнo дадействат, резултата е, че след някоя и друга година ще сме в реалността на един съсипан свят, разорени, но ... с маски и затворени, а ПЦР-теста ще е новата валута.Пътя към ада е послан с добри намерения. А ние вървим със бодра крачка по него.
7
6
 
1
 
! Отговори
Циници преди 3 години
Миналата година като избухна всичко ,нали имаше призив ,свалете самолетите ..да не се разнася,.Гракнаха всички нееее каккккк,и Италия и тия ***.. Сега пак идва време за спасяване поединично.Алоууу подготвените ко стане бе...Подиграваха се на другите,..ние имаме легла,ние незнам кво.И кво стана ся,..хората *** с това което ги наръсихте.Да наръсихте, това не е вирус,мое мнение..а накаква бактерия която стои навсякъде.Отделно фалшиментските тестове.Няма вир дето без субстрат да живее толкова
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно че Германия не си е взела поука от две загубени световни войни, особвно от вторатаТежки времена идватАз сами живея в Германия и мога само да потвърдя факта че в Германия човешките права и свободи вече не означават нищо!Призовавам всички българи в Германия: Братя и сестри да се махаме оттук докато още е време!
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами франкфурското летище миналата седмица беше както преди - пълно с хора. Разликата е, че доста магазини са дръпнали кепенците, полицаите обикалят и следят за носене на маски. В същото време няколко тесторанта и кафенета хората ядът и пият без маски.Полети има от почти цял свят ...
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давайтеее съсипвайте още светът. Не пътувай не излизай не живей. За кво ти е да си жив тогава изобщо. Да видим от къде пари за данъци. Печатницата трябва да блъска яко иначе граждански вийни се задават скоро. Колко ще издържи още народа
3
4
 
30
 
! Отговори
хитлеризъм преди 3 години
Това е новия хитлеризъм!
2
3
 
8
 
! Отговори
Смехурко преди 3 години
Съжалявам за анимационните филми на моето детство. За Аристокотките и котката с жълто лице, За Питър Пан и червенокожите. За Лейди и Скитника ... И тук само предупреждение, а някои, като песента на Юга никога няма да го видим!
1
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще започната да горят книги като оня с мустачките след това е лесно.