Сертификатът за ваксинация на ЕС – в сила от средата на юни

Той ще възстанови свободата на движение, убедени са лидерите на съюза
25 май 2021 20:24, Красимир Ангелов
108
Сертификатът за ваксинация на ЕС – в сила от средата на юни
Снимка: БГНЕС

Системата за „зелени пропуски“ - сертификати за ваксинация в ЕС - ще бъде въведена постепенно от средата на юни, което постепенно ще възстанови свободата на движение в ЕС. Това обявиха ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и председателят на Европейския съвет Шарл Мишел на заключителната пресконференция на срещата на върха на ЕС.

"Страните от ЕС ще могат да започнат да се свързват с европейската база данни за зелени пропуски от средата на юни, което ще позволи да влязат в експлоатация поетапно", каза Фон дер Лайен.

Както отбеляза Мишел, стартирането на системата ще позволи „ЕС постепенно да започне да възстановява свободата на движение в общността към средата на юни", отбелязва БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БауПрав си, нивото на такива като теб е ниско. Щом вярвате, че фармаиндустрията се нуждае от здрави хора, а не от болни, значи си представям какви гении стоят зад коментарите ви. Колкото повече болни хора, толкова повече пари и власт за фармаиндустрията. Как хората да се разболяват повече? Ами като им съсипеш имунната система. Пробваха със СПИН, но явно не беше достатъчно ефикасен. Ще видим как се представят ваксините. Ще минат няколко годинки и ще разберем.
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Кал4оТолкова много си чел и пак нямаш акъл за 5 стотинки. Това, че етикета на една стока е един и същ в държавата Х и У не означава, че стоката е една и съща в двете държави. Има много примери за различно качество и съдържание на една и съща стока в различни държави т.е. и ваксината Х в държавата У не е задължително да е същата като ваксината Х в държавата Z. За да го знаеш това не е задължително да си чел много, но е задължително да можеш да мислиш. Явно второто не е по твоята част...
76
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вопиющо престъпление срещу цивилизацията е тоя вирус и неговия ковидсертификат, а вдъхновителите трябва в концлагери да *** и по дърветата да висят гадове
75
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вироса изчезна като главатаря на ГЕРП.
74
0
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
С тия маски са отвратителни,не приличат на хора!...Но поне ни предпазват донякъде от отровните си заразни слюнки..
73
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази от снимката е въплътеното определение за "човекомразец" и "лицемерие"
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До д-р Ох БолиРазрешените лекарства нямат нищо общо с експерименталните . Прочетете публикациите в Lancet , NEGM и Neurology за ваксините на Pfizer и Moderna. Ако сте колега прочетете внимателно и сравнете референциите с тези на EMA. Нищо по различно от всяко ново лекарство . primum non nocere , затова сме се клели всички.
71
0
 
18
 
! Отговори
Кракачанката преди 2 години
Преди 4 дена бившия ми съквартирант се ваксинира и сега сее зараза по заведенията във виена , и за да пиеш кафе пак се тестваш в заведенията в Австрия , е за какво ми е тая ваксина тогава като пак ще ме тестват. ще ходя на къмпинг и няма пия кафе по заведенията *** съм ги в фоклуците недни.
70
0
 
11
 
! Отговори
д-р Ох Боли преди 2 години
До Кал4оАбе колега! Гледам, че си и амен-амен наборче... Абе в кой учебник пише, че експерименталните лекарства, вкл. ваксини, са за масова употреба? Неслучайно експерименталното лечение се дава само на отчаяни хора, които нямат друга алтернатива, а какво пък остава да се ползва с цел превенция! Хайде сега ми кажи кое налага да си плюем на дипломите, на опита и на здравия си разум, и да налагаме на невинните хора нещо, което може и да им помогне, но в същото време и потенциално да им навреди?
69
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои казва: Шанса да умреш след ваксина е 1 на 500 000. Шанса да умреш от ковид е 1 на 100. На такъв наивник отговарям: Човече невежи, как малко акъл нямаш да прозреш, че тия цифри се разбутват от тези, на които им е угодно света да се намира в това положение. Същите не дават 5 стотитнки нито за здравето ти, нуто за живота ти. Същите са пращали милиони млади хора да се трепят едни други, за да помпат активите им във военната промишленост. За онези хора няма какво да говорим, ами вие разумейте.
68
0
 
12
 
! Отговори
1984 преди 2 години
Свободата е Р0бство! р0бството е Свобода!!
67
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убие ли те ваксина - умрял си от нещо друго (без значение на колко си години). Убие ли те някоя болест, тъй щото средната продължителност на живота не се е променила след ковида, убит си от ковид (въпреки, че не се правят аутопсии - пишат ковид и пълнят статистиката). Това всичкото са механични манипулации. Сега могат да спрат с манипулациите и да кажат така:"Ето по-малко умрели от ковид, ваксата действа, всички, които са против, са дивергенти - хора извън науката, врагове на обществото".
66
4
 
7
 
! Отговори
1984 преди 2 години
Сертификата на ЕС е Свобода!
65
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е долна схема!!!!! Нарича се: Престъпление към човечеството.
64
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще печелят и от направата на сертификати за простолюдието...
63
3
 
19
 
! Отговори
шамана преди 2 години
още есента при другата вълна ще им гледаме сеира на така наречените ,,васинирани,, които бяха инжектирани с експериметален препарат .... да не говорим аз имунни и онко заболявания които може да се отключат но както казват от сзо няма умрял от ваксинация винаги има странични заболявания
62
1
 
17
 
! Отговори
до кал4о преди 2 години
Да си лекар, дори и със специалност и много стаж, не означава нищо по-специално, защото лекарите са помощници на пациента. Дават му акъл какво да прави, така че да се подобри или отърве от оплакванията. Най-лошото е, че сегашната медицина става все по-голям "пленник" на фармацевти/химици и нано-инженери, които дават луди пари да си пробутват химията на всяка цена. Масово се лекува на проба/грешка от познатите субстанции. Кой обаче измисля лекарствата, а?
61
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеления паспорт щял да е валиден само 6 месеца защото и ваксината не се знаело колко, и после какво става?! Невалиден! И после какво - айде още една доза пфайцер и после още една и още една и така сещай се до кога
60
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видя се, че заразността и смъртността при короната не е по-голяма от тази при инфлуенца например. Просто човеконенавистното задкулисие натисна в тази посока чрез един изгнил, но все още действащ инструмент - вечния принцип на злото - разделяй и владей. Единствения начин да се спаси европата в момента е чрез тотално неподчинение, но за съжаление европейците не ги затрогва случващото - бият си иглите като, че са и доволни - като най-обикновени добитъци.
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименКанче на 49 годишен лекар . Благодаря Ви за епитета. Лека вечер.