Драстични мерки: Австрия забранми достъпа до заведения и хотели на неваксинирани

Броят на новозаразените в страната достигна рекордните нива от миналата година
6 ное 2021 09:50,
160
Драстични мерки: Австрия забранми достъпа до заведения и хотели на неваксинирани
Снимка: БГНЕС

Австрия въвежда забрана за достъп на неваксинирани срещу коронавирус граждани до кафета, ресторанти, хотели и фризьорски салони.

Мярката идва на фона на увеличението на новите случаи в страната. Броят им наближава рекордните нива от миналата година.

Още по темата
Ограниченията ще влязат поетапно в сила от понеделник, като ще включват и забрана за присъствие на неваксинираните на събития с над 25 души, предава БНР.

Ще има преходен период от 4 седмици, през който хората, които не са завършили ваксинационния цикъл, ще могат да предоставят документ за поставена първа доза или резултат от PCR тест, за да влязат в съответните обекти. След това ще последва окончателното ограничение, уточняват от правителството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
7
 
29
 
! Отговори
Анти-ковидфашизъм преди 2 години
После българите били прости ха ха.Като гледам умните народи ваксаните са на същия хал,че и по зле но манипулативните медии не го казват.НЕ НА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ТЕЧНОСТИ НА ФИЛАНТРОПИТЕ
85
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашисти!
84
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безумие, миналата година заразените без ваксина са по малко от заразените в тази година въпреки, че актуално интензивно се ваксинира! Има ли здравомислещ човек, който да им вярва или всички вече са с амутиран мозък?
83
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде марш навънка антиваксъри, да си хванете малко ковид. Нали сте в екперименталната група, като гледам интензивните отделения и какви тестове ви правят там, с разни маркучи, вливания на съмнителни работи, лекарства на килограми. Ахахахахахахах.
82
3
 
23
 
! Отговори
Martin преди 2 години
Аха. Случаите наближавали бройката от миналата година. Как може някой да продължава да вярва на това безумие?
81
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моя племенник на четири години оня ден м вика, вуйчо, защо антиваксърите за кухи ***? Ахахахахахахаха
80
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксъри, айде стига сте писали тука, излезте сред хората да хванете вируса. Учените се нуждаят от нови данни за мутиралия вирус. Ахахахахахахаха
79
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксъри, айде стига сте писали тука, излезте сред хората да хванете вируса. Учените се нуждаят нови от данни за мутиралия вирус. Ахахахахахахаха
78
1
 
20
 
! Отговори
до 85 преди 2 години
До АнтиТезиВаксиниАма наистина е така! Само починалите от Ковид са от значение в тази държава и изобщо не се отчита, че ние и преди този вирус пак бяхме на челни места по смъртност, и пак ни беше пълна трагедия здравеопазването!За Австрия - да си се оправят австрийците.
77
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и тези които пият бира заемат места, ама не са 99.99% ахахахахаха. Да ти се наакам на логиката. Вие всичките антиваксъри ли сте с такъв половин мозък ахахахаха.
76
1
 
16
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете. Това да запомнят всички които предлагат и се радват на налагането ограничения
75
8
 
2
 
! Отговори
До 95 преди 2 години
Кво те бърка тебе ве, аре марш. Неваксинираня неандерталец да му мисли хахахахаха.
74
5
 
0
 
! Отговори
До 93 преди 2 години
Да, 0.01% от всичките в интензивното са ваксинирани. Може. А останалите?
73
9
 
1
 
! Отговори
До 92 преди 2 години
Учените да не са казали обратното хахаха. Многобси умен ве ахахахаха. Никой не е казал че ваксиниран не се заразява ахахахаха.
72
7
 
4
 
! Отговори
АнтиТезиВаксини преди 2 години
До 89А какво правят нормалните, разбирай ваксинираните, в интензивните ковид отделения?! Нали са ваксинирани, разбирай безсмъртни ;)))
71
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм се ваксинирал 3 пъти и ми дреме на оная работа. Ходя и обикалям където си искам.
70
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксърите освен че нямат абсолютно никаква полза за себе си, пречат и убиват и нормалните заради заетите от тях места в интензивните отделения .
69
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вируса е експериментален. Тези които не се ваксинират, участваат в експеримента, за да могат учените да разберат какво причинява вируса на жив човек и докъде ще мутира, как реагира на различни лекарства и в какъв процент и кои хора убива. Вие си избирате.
68
5
 
14
 
! Отговори
АнтиТезиВаксини преди 2 години
До 65 (програмист)Хората продължават ( и ще продължават) да умират (най-много от сърдечно-съдови и онкологични болести), но не съм видяла някой да прави нещо по въпроса. България последните няколко десетилетия е на едно от първите места по смъртност и на едно от последните по раждаемост в световен мащаб. Време е да се спре ковид стресирснето на населението - не помага, освен че народа адски изтрещя (сред вас програмистите най-вече се забелязва).
67
2
 
18
 
! Отговори
До Анонимен 61, преди 2 години
"Невежият не знае, че е невеж. Той е гръмогласен и креслив, нарича се "мислещ" и разкрил световните тайни на науката и конспирацията.. Колкото по- невеж, толкова по- нагъл и зъл!" - Да, вярно е. В момента най-крещящи по всички медии, най-озлобени и нахални са пропагандаторите на новата химия, които искат насила да наложат личното си схващане или това, за което им плащат /за реклама на инжекциите/. Хората, които не желаят да участват в експеримента, просто си работят и си живеят живота.