Безредици в Ротердам заради противоепидемичните мерки

Полицията стреля с предупредителен огън
20 ное 2021 08:00, Петя Славова
131
Безредици в Ротердам заради противоепидемичните мерки
Снимка: БГНЕС

Демонстрация в Ротердам срещу ограниченията на коронавируса доведе до бунтове, по време на които полицията беше принудена да стреля с предупредителен огън и да използва водни оръдия, за да разпръсне тълпата.

Това съобщиха в петък Холандската телевизионна корпорация (NTK). Според медията стотици протестиращи хвърляха камъни по полицаи и стреляха с фойерверки по тях, крещейки лозунга "Свобода!" В отговор служителите на реда бяха принудени да открият предупредителен огън и да използват водни оръдия, за да разпръснат демонстрантите. Най-малко една полицейска кола е изгорена и една е повредена, съобщава БГНЕС.

При гасенето на пожарникарите са били замеряни и различни предмети, включително камъни. "В момента полицейски хеликоптер кръжи над града", информира НТК.

Основното недоволство на протестиращите е предизвикано от COVID-ограниченията, наложени на фона на рязкото увеличение на броя на заразените и хоспитализациите, както и от плановете на правителството за въвеждане на 2G система, при която здравна карта ще се издава само на хора, които са били болни от коронавируса или които са били ваксинирани, но не и на тези, които имат отрицателен тест за коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
3
 
! Отговори
Анти-ковидфашизъм преди 2 години
Простите медии ще го разберат ли най-после,че хората вече не им вярват щото няма една смислена мерка хора пак умират от ХИМИЧЕСКИЯ бронхит .Зелените сертификати са същото малоумно налагане от страна на фашистите.БРАВО *** НАВДИГНАХТЕ ЕВРОПА И САЩ В ГРАЖДАНСКИ ВОЙНИ.Кое е нормалното?
117
0
 
6
 
! Отговори
pastet89 преди 2 години
"Предупредителен" огън - НЕ. Има простреляни.
116
0
 
4
 
! Отговори
BG Антиваксер преди 2 години
По-добре да ни разстрелят като кучета!!!
115
1
 
8
 
! Отговори
Хирохито преди 2 години
Тази държава никога няма да се ваксинират на 100% там са дали свобода на наркотиците и *** - Холандците не са народ, който ще им ограничат правата вероятно ще водят гражданска война, но няма да ги ваксинират на 100% нито да им ограничават правата!
114
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчев ти казаха още преди месец, че си взел болничен до края на ноември.
113
1
 
9
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Имам въпрос(съвсем сериозно) - какво стана с Ангел Кунчв? 1 седмица след като уж отговорил по Вайбър няма никаква информация за него.
112
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
задава се анархо-комунизъм
111
5
 
4
 
! Отговори
doc до 115 преди 2 години
Разбрах, че си с първи клас и мислиш, че можеш да четеш. Прочел листовката, какъв интелектуален напън. Прочети листовката на аспирина. Какво искаш да пише, няма нищо, боцкай. Ако не знаеш английски или немски не можеш да четеш специализирана медицинска литература и оставаш на ниво листовка. Там са длъжни да опишат дори и един случай на един милион. Няма нещо по-проверявано от ваксините.
110
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До dic - Спри! Не се обяснявай на тези жалки твари. Те не са топни хира, а по-скоро добичета. Трябва да внимаваш, като си им в команията, но са податливи на опитомяване и експлоатация. И трябвя да гиноолзваш така. И нека не ти пука. Вземи им всипко - парите, ума, живота, децата и душата.ВСИЧКООО!
109
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 101 - Не се пуду, а провери. Всички те имат достъо до медицински услуги и тези, дето ги гледаш "здравите", са малкат ачаст, кяоти са стигнали до там. И не, родителитене си "дават" децата, кати са на 3 години.
108
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 106 - *** голяма си работа, бе! Яж камъни и се лекувай със студен душ от пневмония!
107
9
 
3
 
! Отговори
doc преди 2 години
Докога амебите ще поучават специалистите? Ако антиваксърите го правят за пари, са престъпници, ако го правят от простотия, също.
106
14
 
4
 
! Отговори
Владо преди 2 години
Ниските прослойки си нямат работа. Обаче там има полиция, не като тук.
105
2
 
3
 
! Отговори
до 108 от славянин преди 2 години
Благодаря, да ти се връща тройно!
104
5
 
7
 
! Отговори
до 107 от славянин преди 2 години
Знаеш ли колко народ около мен се замина от инфаркти, инсулти, рак и други заболявания!? Десетки! А че аз съм жив и здрав е ЛИЧНО МОЯ заслуга, не твоя или нечия друга, колкото и да ти се иска да е така! Нали ти обясних, че научните ви догми не струват нищо пред ЛИЧНИЯ ми опит, защото той ги опровергава! Още в началото на новия ми избор един мой познат преди година завършил медицина ме убеждаваше че при такъв режим на хранене само след 6 месеце ще имам сериозни проблеми! Е, стана точно обратното!
103
0
 
5
 
! Отговори
До славянин преди 2 години
ЧРД, бъди здрав!
102
14
 
3
 
! Отговори
До славянин преди 2 години
Доживял си досега, благодарение на колективния имунитет на обществото срещу много и тежки инфекциозни болести . Това, че си егоист и сектант и си въоброзяваш, че си нещо повече от другите е измама. Другите те пазят, а на тебе не ти пука за тях.
101
3
 
17
 
! Отговори
до 103 от славянин преди 2 години
Аз ще споделя с вас ЛИЧНИЯ си опит! От 28 години не употребявам никаква фармахимия, не употребявам около 75 % от ''храната'', която съвременният хомо ''сапиенс'' употребява и ползвам единствено стоматологични здравни услуги, точно днес ставам на 49 години! И съм по-здрав от времето, когато не правех всичко това! ЛИЧНИЯТ ми жизнен опит струва много повече от всичките ви научни теории взети заедно, защото според тях аз не би трябвало не само да съм здрав, но и жив!
100
1
 
10
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Една от най.блатясалите научни догми е че без ваксини от раждането до гроба не можеш не само да си здрав, но и да си жив, как тогава тези научни догми обясняват живите, здрави и дълголетни представители на различни изолирани от цивилизацията племена по различни части на планетата!? За племето на хунзите да сте чували, за народът тубу живеещ в Сахара да сте чували!? Пишете в гугъла за тези народи и ще останете доста изненадани как живеят те на само без ваксини, а без много други неща!
99
9
 
2
 
! Отговори
doc преди 2 години
Аха, сега разбрах, че това не са ваксини, а експериментални препарати, от вас специалистите. Моля споделете вашите професии и научни доводи.