Лекар в Белгия издал 2018 фалшиви сертификата за ваксинация

Хората, които са ги получили, ще бъдат глобени или лишени от свобода
23 ное 2021 19:21, Нели Христова
56
Лекар в Белгия издал 2018 фалшиви сертификата за ваксинация
Снимка: БГНЕС

Белгийските власти твърдят, че лекар е бил хванат да издава 2018 фалшиви сертификата за ваксинация.

Информацията беше потвърдена от правителството и прокуратурата.

Лекарят въвежда сертификати в системата за пациенти от различни части на Белгия, но така и не отивал да вземе ваксините, които е регистрирал в центровете за ваксинация.

Това предизвикало подозрение сред властите. След проверката е установено, че става дума за фалшиви ваксинационни удостоверения. Сертификати са необходими за влизане в почти всички съоръжения в Белгия, кетъринг, културни, спортни събития и т.н.

Лекарят вече няма достъп до информационната система за ваксинации, където се въвеждат данните на ваксинираните, но властите подозират, че случаят не е изолиран и се обявяват допълнителни проверки в близкия период.

Фалшивите сертификати също са отменени. Тези, които са използвали тези фалшиви документи, ще получат покана за ваксинация, съобщиха властите, но някои от тях могат да бъдат глобени или лишени от свобода. Лекарят рискува от пет до десет години затвор.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
2000 х 500 евро = 1 милион чиста пичалба
43
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова има "ваксинирани" заразени и починали. Кого точно са излъгали сами да решат.
42
2
 
3
 
! Отговори
Taliban преди 2 години
ОТ КАКЬВ ПРОИЗХОД Е ТАМ НЯМА МНОГО БЕЛИ ХОРА
41
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами на менте-инжекции - менте поставяне! Каквото повикало!
40
4
 
11
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
И по времето на Гьоринг много евреи са си взели фалшиви удостоверения, че са чисти арийци. Фашизмът принуждава хората към изработката на фалшиви документи - всякакви, за да ги оставят на мира. Оправдавам ги хората.
39
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аха, това е новото елементарно оправдание за неработещите експерименталки. За Белгия, разбира се, понеже там, както в Германия и Нидерландия, а и в Дания, най-големи са издънките на инжекциите. Не върви, бе, твърде глупаво е. Значи лекарят си има списък кои и колко пациента не е набол с експерименталката, но ги е отчел? Ба си и *** нята!
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярвате ли въобще на такива "новини"? Как ще се установи кои хора лекарят е набол реално с експерименталните препарати, кои - с никакви и кои - с витамини или нещо друго, по желание на пациента? Нещо твърде елементарна пропагандичка отново.
37
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми чудесно. Срещу фашизма трябва да се реагира всякак. Не бива да се оставят хората да ги действат така.
36
1
 
2
 
! Отговори
В. преди 2 години
Златена се възстанови от 5-тата игла.
35
5
 
6
 
! Отговори
32-ра кукундрело преди 2 години
това че не виждаш, а и не ти показват пред кьоравия поглед колко ваксинирани са си заминали, не прави човека Менгеле.Очевидно и няма престъпен ум, щото не е изпипал всички подробности. Ваксината е личен избор и кухата ти лейка е време да престане да дрънчи.
34
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами, сега тоя тарикат да го изпънат в панделата за минимум 5 години и да му отнемат лекарските права. На тарикатчетата по една солидна глоба от 10-15 хиляди евро, а който не може да ги плати да си ги изработи в Ковид отделенията на болниците като санитар.
33
2
 
10
 
! Отговори
Познат преди 2 години
Браво! После ние българите сме били фалшификатори.
32
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Белгия за последните седем дни имат 105977 нови случаи и 258 починали. Колко ли са неваксинираните, вкл. и с фалшиви сертификати? Може би са 105900 при новите случаи и 256 при починалите
31
21
 
7
 
! Отговори
Златена преди 2 години
Трябва да го осъдят за масово убийство и да му дадат доживотен без право на замяна, защото никъде в Ес няма вече смъртна присъда! Инак, този "доктор" си я заслужава! Това не е доктор, това е д-р Менгеле, разпространяващ смърт чрез фалшиви ваксинации!
30
3
 
6
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Априори, цялата работа нещо смърди, да е толкова *** доктора да пази списък отделно с фалшиво набодените, чак над 2000 човека, да е толкова ***, че да сложи в един и същи ден 4 ваксини на 4 души в 4-те противоположни края на Валония...мирише на постановъчен матрял, та се не трае! Математиката не работи, Фей Нюз е!
29
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затвор!
28
5
 
11
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Oт сайта на Евронюз са преписали новината, но и там няма нито конкретни имена, нито снимка на доктора, нито нищо. Вероятно е да е фейк нюз, за да теторизират населението. Или е поръчкова схема, за да вдигнат шум да плашат гаргите!
27
3
 
13
 
! Отговори
В. преди 2 години
Бог да го поживи. Има и читави лекари. Само да не беше се оставял толкоз лесно да го хванат мръсниците.
26
2
 
16
 
! Отговори
Спасител преди 2 години
Това е бил начинът му да се бори с медицинския фашизъм. Заслужава орден за смелост. И нека си осъзнаят колко са им фалшиви и статистиките, и процентите на ваксинирани, и цялата им система. Един познат неваксиниран живее с ваксиниран съквартирант, който в момента е ковиден,като Кунчев.Няма да се ваксинирам,това е!
25
2
 
11
 
! Отговори
Доктор преди 2 години
Ваксите разстревожвни и объркани дали работи ваксината..много се надяват милите ама надали?Бедна им е фантазията какво ги чака