Войник към жена си: Руската армия е съставена от идиоти

Руснакът признава, че украинската армия е много добре подготвена за тази война
31 мар 2022 18:58, Йоана Цонева
220
Войник към жена си: Руската армия е съставена от идиоти
Снимка: БГНЕС

Службата за безопасност на Украйна (СБУ) публикува телефонен разговор на руски войник с неговата съпруга, в който мъжът признава, че руската армия изпитва тежки затруднения на украинска земя, предаде агенция УНИАН.

„Много е хубаво да чуем как те сами си признават това. Такива признания са приятни, но не трябва да ни подвеждат. Врагът все още е тук и иска да унищожи нацията ни! Затова имаме само един изход – да се бием до последно“, обяви украинската служба. Руската армия предприе пълномащабна военна агресия срещу Украйна на 24 февруари. Над месец се водят тежки сражения на украинска земя, а руската армия търпи много загуби, включително в човешка сила.

Още по темата
На записа се чува как руският войник признава на жена си, че руската армия е съставена от дебили и идиоти.

„Не можем да изпълняваме задачи срещу такъв противник. Всичко, което казаха, че украинските войски имат техника – наистина, по дяволите, така е“, казва руският военнослужещ. Той споделя още, че неговата бригада е претърпяла много загуби. Чуждестранни експерти смятат, че Украйна до момента е унищожила военна техника на окупаторите на стойност 6 милиарда долара.

Според Киев до момента броят на убитите руски нашественици е над 17 000, но тази информация няма как да бъде потвърдена. Кремъл не разкрива реалния брой на убитите руски войници, а освен това забранява използването на думата „война“ във федерацията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
4
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
ВСИЧКИТЕ РУСНАЦИ СА ***,ПРИ ТОВА АГРЕСОРИ.СЛЕД КАТО ГИ НАУЧАТ БЪДЕЩИТЕ *** ДА КАЗВАТ - МАМА,СЛЕДВАЩАТА ДУМА КОЯТО НЕВРЪСТНОТО РУСКО ИДИОТЧЕ НАУЧАВА Е ДУМАТА - ВОЙНА.
175
0
 
2
 
! Отговори
Дядо Поп преди 2 години
До Проповедникъткакви са тея безарабски българи? Неграмотни *** вън от България, Сибир ви очаква!
174
9
 
4
 
! Отговори
Проповедникът преди 2 години
До До 155 (продължение)Какво ти дадоха бе, ***? Съсипаха ти селското стопанство. Внасяш плодове и зеленчуци, внасяш месо, внасяш колбаси. Съсипаха ти индустрията. Сега внасяш почти всичко. 80% от всичко ни е внос. Разбира ли простата ти кратуна какво означава да внасяш 80% от всичко? Дори АЕЦ- Козлодуй ти съсипаха, простако ***.
173
8
 
6
 
! Отговори
Проповедникът преди 2 години
До ЕксНе ти разбира главата ама хич. Още през 2014-та, когато Украински военни части основно отряди на Азов и бандеровци, започнаха да избиват руснаци и безарабски българи, Путин започна подготовка и военна и икономическа. Очевадно беше още тогава, че ще дойде момент в който САЩ, чрез Украйна ще принуди Путин да предприеме действия. Никоя държава от ранга на РФ, няма да позволи врагът му да стигне границите и. Никоя, набий си го в главата.
172
5
 
2
 
! Отговори
Песов преди 2 години
След Украина е турция
171
0
 
0
 
! Отговори
Л преди 2 години
П
170
6
 
6
 
! Отговори
Рейгън преди 2 години
Екс, ами Украйна 8 години напада руснаците в Донбас. Защо не пробваш да нападнеш американци на произволно място по света, да видиш резултата. До сега заради(уж) такива атаки са унищожени няколко държави с 1 МИЛИОН жертви. Страшни сте задклавиатурни анализатори и герои.
169
11
 
13
 
! Отговори
Екс преди 2 години
До Славчо СлавевСтига с тоя САЩ бе! Ако Украйна беше нападнала Русия, да говорим кой ги е подучил, но то е РУСИЯ НАПАДНА УКРАЙНА! А з това НЯМА оправдани, извинение или обаснение!
168
0
 
9
 
! Отговори
Славчо Славев, преди 2 години
Защо получих от вас отказ да публикувам коментара си
167
15
 
20
 
! Отговори
Славчо Славев преди 2 години
Нямаше да има война ако САЩ ме не вербувал украинците срещу руските граждани в Донбас.Сащ създаде такава Азов фашистите националисти които убиваха невинни руски граждани за последните 8г.Нима САЩ и Европа не знае тези безчинства над руснаците и д-р.етноси било и българи унгарци румънци и др.Естествено знаят но това е тяхната цел срещу Русия.Украйна не се съгласи за Минските споразумения на другия ден Порошенко бе с автомат пред един танка на който пишеше Бандерос.Това е един пъклен план на САЩ
166
11
 
3
 
! Отговори
Тони преди 2 години
Руснаци и украинци са пълни *** и *** заради тях страда цяла Европа
165
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като човек ходил в казарма съм склонен да вярвам на статията.
164
23
 
24
 
! Отговори
СВОЙ преди 2 години
Доста поста трият,ако не хвалиш"Хероите" Укрите са промити мозъци умиращаи за интересите на САЩ.Относно военните действия,има Украинци,които всеки ден коментират в ютуб.Съотношението на силите е 5/1 в полза на Украинската армиа,макар и 400хил да са някави запасняци.Въпреки това ,Руската армия бавно ,но систематично бие Укрите и завзема повече и повече територия.Украинската армия е просто в плачевно състояние
163
19
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ние имаме журналисти и драскачи *** ама съжителстваме някак си ,ама не зная до кога?Може би докато Путин изгони работодателите им от тук отвъд океана.
162
1
 
9
 
! Отговори
До Х преди 2 години
Как ше не е полил бе колко пъти иска хуманитарна помощ, да няма да ти иска директно храна
161
15
 
35
 
! Отговори
Х преди 2 години
В началото изпитах много силни чувства за несправедливост от инвазията,и още е така.Но трябва да призная и,че леко вече ме изнервя постоянната пропаганда.Първо казаха,че Змийския остров е унищожен, всички загинали геройски...после се оказа,че са живи и здрави...Зеленски във всичките си обръщения никъде не помоли за храна,дрехи,лекарства...,а само оръжия и още, и още, и още...как тогава ще дойде Мира?
160
3
 
11
 
! Отговори
Митев преди 2 години
Победа или самоунищожение???...
159
1
 
13
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
При нас, ако викнат за казармата телефонистите по офисите, как ще са в униформа? Няма ли нет ще са безпомощни и вяли.
158
25
 
24
 
! Отговори
Ники преди 2 години
Фейк поредния
157
34
 
51
 
! Отговори
123 преди 2 години
Само едно друго изкопаемо във вселената е по-зле от рашистите и това е българския русофил.