Лукашенко цепи дърва, за да "не замръзне до смърт" Европа

Ще помогнем на нашите братя, шегува се президентът на Беларус
15 сеп 2022 07:33, Нели Христова
144
Лукашенко цепи дърва, за да "не замръзне до смърт" Европа
Снимка: БГНЕС

Беларуският президент цепи дърва и се подигра на Европа за настъпващата студена зима. Първи канал на официалната държавна телевизия в Беларус пусна видеото.

Лукашенко, който е приятел и съюзник на Русия, цепи дървата със свой приятел "за Европа, за да й помогна да не замръзне до смърт тази зима". „Няма да ги оставим да умрат от студ в Европа. Ще помогнем на нашите братя. Може би те ще ни помогнат един ден“, са репликите на държавният глава, докато размахва брадва и разцепва голям дънер.

"Елхи или брези, важното е да топлят. И главното е, че в Полша Дуда и Моравецки не трябва да замръзват. Те са наши съседи“, продължава Лукашенко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Където и да е в Пост СССР пространство мога да си намеря работа защото владея много добре Руски и Английски" Въпросът е защо не го правиш бе, онзи след като там е по добре? Ами седиш тук и плямпаш врели некипели.
82
4
 
6
 
! Отговори
Жебок преди 1 година
Добре че има такива като Батя, че нашта Урсула не мой да вдигне брадвата, недели дръвца да нацепи, само мели глупости в ефир
81
1
 
1
 
! Отговори
Гоги преди 1 година
Боби,разкажи какво е да се живее и работи там, какво може да се работи в момента и как се живее?
80
4
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
До Полковник Може би си искал да напишеш катастрофата на Русия е безспорна,но когато бързаш да припечелиш някоя копейка се случват грешки.И най-големите руски пропагандисти/Соловьов,Скабеева,Гиркин/признават успеха на украинската контраофанзива.
79
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби. Ти наистина си пълен *** щом се радваш на такива решения да се унищожават цивилни. Но и това няма да спаси от разгром любимата ти просия, гнусен кагебист.
78
4
 
4
 
! Отговори
Бумбалов преди 1 година
До Западняк / Тия са НОН-стоп тука и преглеждат всеки един коментар, правят анализи на плюсчетата и минусчетата, професионална работа, кво да ти кажа. Изкарват се копейки все още.
77
0
 
7
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
До Боби. Има колкото искаш. Да речем, Швейцария. Или малката Финландия - с най-щастливия народ в света.
76
1
 
6
 
! Отговори
Западняк преди 1 година
Три кремълски тролея тука - полковник, Гристов, и откачалката Боби повтарят като папагали едни и същи втръснали ни клишета. Колко е "велика" просията и нейната "могучая" и как Европа щяла да гладува и студува. Но те са ясни, за тях винаги ще важи фразата,че дори и да е с *** долни *** ***.. кин, някой като бай дън ще да е ***. л там. Хе-хе-хе.
75
0
 
4
 
! Отговори
Империя на злото преди 1 година
До Боби. Хе-хе-хе, най-после сам се разкри, че си обучен от и работиш за КГБ.
74
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
голям цепеняк излезе тоз боклукшенко
73
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До напомняме. Имаш предвид "победата" на Лукашенко на изборите.
72
8
 
2
 
! Отговори
Полковник преди 1 година
Победата на Русия е безспорна.Даже американците го знаят.Руснаците воюват само с малка част от войските си.Но това ще се промени.В Украйна ще бъде вкарано ядрото на руската армия което ще мине като валяк през слабата украинска армия.Слава России.
71
0
 
0
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Само органичните портали, клонираните и opкитe унищожават растителнист за да се стоплят. Точно те се "ваксинират" по команда, защото нямат личен избор. Да е жив и здрав Гейтс, че да ни избави от тези създания.
70
1
 
7
 
! Отговори
Беларус преди 1 година
До БобиЗаповядай да живееш в Беларус. Ще уредим всичко! :)
69
0
 
6
 
! Отговори
niki преди 1 година
Очеидно е, че този диктатор не умее и дърва да цепи като хората. Вижте го на видеото.
68
0
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
До БобиПосочи ми поне една държава в света с висок стандарт,в която заплатите и цените са ниски.И тази държава да привлича хора от други държави.
67
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох ти пък къв ще го ядеш бедна ти е фантазията...
66
3
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Див селянин и бездарен клоун.Вместо да се грижи за поляците,може да помисли за стандарта на беларусите.Средна заплата Полша-1302$, Беларус-454$.
65
13
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Е па ррав е Лукашенко... а хейтфабриката на Козяк върти на пълни обороти, че инак тлад, глад...
64
11
 
8
 
! Отговори
Напомняне преди 1 година
Всъщност, "специалната военна операция" на Русия започна след "специалната операция" на Запада в Беларус, целяща свалянето от власт на Лукашенко след победата му на поредните президентски избори. Двете "специални операции" са съставна част на един конфликт. Неслучайно, всички санкции на Запада са едновременно срещу Русия и срещу Беларус. Очевидно са преценили, че заграбването на несметните природни богатства на Русия е цел, която оправдава средствата.