Поредният шамар: Окончателно не получихме членство в Шенген

Съветът на ЕС отхвърли присъединяването ни
445
Поредният шамар: Окончателно не получихме членство в Шенген
Снимка: БГНЕС

Съветът на ЕС отхвърли присъединяването на България и Румъния към Шенген, след като, както се очакваше, Австрия гласува против двете страни, а Нидерландия се обяви срещу нас. 

Още по темата


Хърватия, също очаквано, е получила зелена светлина, предаде БНР. 

По-рано се разбра, че Нидерландия поискала България да им представи доклад по Механизма за сътрудничество и проверка - практика, която беше преустановена от Европейската комисия за страната ни в края на 2019 година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
3
 
5
 
! Отговори
Който преди 1 година
е към EVN, да си изключи тока за 1 час! В знак на протест!
246
0
 
19
 
! Отговори
РЕЗУЛТАТА преди 1 година
ХЪРВАТСКО ПОЛУЧИ +, РУМЪНИЯ 1 МИНУС, А НИЕ 2 МИНУСА
245
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
единственият подходящ отговор в момента, който австрия и холандия ще разберат на техния език, се нарича прецакване на ОМВ и Шел. Ни повече, ни по-малко.
244
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Основна тема трябва да бъде БИТКАТА с корупцията и неравенствата, които са огромни за една държава от европейския съюз. Къде социалните отговорности? Няколко седмици загубихте времето на обществото за да си върнете хартиената бюлетина!! Вместо да се борите с бандитите от статуквото? Е, дааа. Обаче как да стане, когато същите се опитват да се върнат на власт и да си продължават порочните практики на грабежи и усвояването им в хотели. Как да стане? Ясно се вижда, кой с кой работи! Не може повече.
243
3
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 227: никой не ни е виновен, че нашите политици приемат закони които пазят нарушителите на закона и връзват ръцете на граничарите ни. Никой не ни е виновен, че политиците ни поръчаха оградна 2 метра висока и с повече дупки от швейцарско сирене за милиони. Никой не ни е виновен, че корупцията на държавните органи се налага от най високо равнище. Че екипировката за защита на границите ни е на 100 години. Все виновните се намират в България, а не в Австрия или Холандия.
242
9
 
8
 
! Отговори
Хърватия преди 1 година
не са троянски кон! Не правят молебен за победа на Путин!
241
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо мълчите,че Хърватия само след една година в ЕС е от денс част от ШЕНГЕН?! С такава беззъба политика и некъдърни политици, и с вечното ЗА всички важни за другите държави но не и за България предложения не 11 години ами още 11 ще чакаме за ШЕНГЕН! Докато се занимават с глупости като изборни закони и какви оръжия да даваме и кого да не каним в парламента, важните икономически въпроси за България ще ни подминават като бърз влак докато и последният българин не емигрира...
240
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що само за изнасяне се говори, толкова ли мразите България или искате всички да сте милионери-милиардери. Що за липса на доверие в себе си, след като си мислите че в мястото е проблема.
239
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали по времето на тиквенника беше останала само една стена да се измаже и щяхме да сме в шенген.Бойко лъжеца.
238
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради икономически интереси не ни пускат в Шенген. Големите чужди търговски вериги изнасят парите на българите и не плащат данъци в България. Искат ни боси, гладни и прости.
237
3
 
12
 
! Отговори
Жорко преди 1 година
Ама то всички нормални хора живеят в САЩ,Канада,Австралия,Нова Зенландия ,Катар,Кувейт,Дубай,Сингапур,Саудитска Арабия. Само бай *** се натиска да ходи в ЕС,където данъчната система гони младите и успешните и убива местното население. Холандия изгони холандците и вкарва румънци,българи и поляци. Ние изгонихме по евро образец всички българи от държавата,ама за 500 лв няма кой да дойде да ги замени.За справка един щофьор в Германия зима 2 000 евро,а в Дубай 12 000 долара. ЕС е изсъхнало дърво....
236
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Европа се сми ли над нас. Знаели как ще реагира Русия към българите като и избега роба.
235
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Добре бе, БаньоХоди където щеш, кой те спира, а и нали си умен, живей си живота и не злорадствай и определя, не е твоя работа, особенно след като си се запътил за запада, ние сме изток
234
1
 
2
 
! Отговори
Искам преди 1 година
Да правя,, силата на Сибир 2"!Може и сармати и посейдони!
233
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Холандия открито се подиграва искайки документ, който не съществува, докато Австрия запазва приличие поне на външен вид.
232
1
 
14
 
! Отговори
?!?!?! преди 1 година
Айдеее напускайте ги тия бежанци ама всичките на коледна тарифа 20лв и да видим тая шенгенска граница дали ще издържи :)
231
5
 
5
 
! Отговори
Да се изнесем преди 1 година
Вкупом за Русия! Работа има за всички! Предполагам, че и водка ще има?
230
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Супер, сега ще им пращаме мигрантите директно там.
229
5
 
6
 
! Отговори
Хе хе преди 1 година
Русофилите пак пробутват тяхната пропаганда! Да не изпълняваме санкциите? Че ние какви санкции спазваме? Сега пак ще гушим Лукойл!
228
7
 
4
 
! Отговори
Бойко съм преди 1 година
Съграждани мои, от две години вече не съм на власт, стига вече мен обвинявате за всичко ... много сте за-льо-хани бе!