ЕС договаря голямо споразумение със САЩ

Урсула фон дер Лайен планира посещение
4 мар 2023 16:29, Росен Стойчев
246
ЕС договаря голямо споразумение със САЩ
Снимка: БГНЕС/EPA

Европейският съюз ще опита да договори споразумение със САЩ, съобщи Политико.

Идеята е групата да има предимства в плана за инвестиции на американското правителство. Преговори ще се водят следващата седмица.

Европа е изготвила свои условия.

Още по темата
Предстои посещение на европейския председател Урсула фон дер Лайен в САЩ.

ЕС ще договори получаването на статут на равностоен партньор на САЩ в свободната търговия. Това ще гарантира определени решения.

Европейските електромобили ще могат да се възползват от данъчните облекчения, предвидени в миналогодишен план. Американската държава има подобни свободно споразумение с двадесет държави, но така и не договори такова с ЕС.
Запознати твърдят, че преговорите са позитивни и има вариант за реално споразумение, което да е позитивно за всички преговарящи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още по темата: споразумениеСАЩевропа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
5
 
! Отговори
тя преди 1 година
Гледа като вампирка !
180
1
 
3
 
! Отговори
тя преди 1 година
Тая здаде всичко на САЩ !
179
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руслямските са по гадни.
178
1
 
13
 
! Отговори
Отврати преди 1 година
Защо всички тия са с такова отвратително излъчване?!
177
11
 
4
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 година
Мноооого лоша новина за другарчетата...хахаха...ТОВА МЕ РАДВА!!!!.
176
1
 
12
 
! Отговори
(..) преди 1 година
Явно натиска да ни направят на болни прасета с ГМО от Щатите е минал. Лошо. Е който не иска винаги може да яде буболечки - вече е законно :D
175
0
 
10
 
! Отговори
Кирчо канадеца преди 1 година
Ясно е, че ЕС няма да се разпадне. Страни като България, а скоро и Македония, стават донори на хора. Първо се изтеглят добре подготвените кадри, след това се отварят границите и за общите работници. В България остават пенсионери и цветникожи, които не позволяват никакво развитие на територията, наричана България. Това ни чака близките 10-20 години.
174
2
 
9
 
! Отговори
$$$€€€ провалил се преди 1 година
От тази не очаквам нищо добро.До сега всичко е един голям провал.Сами усещаме какво става и е без коментар. Заедно с Барел Европа отива на дъното без прецидентно.Дано скоро отидат в пенсия или в клиника да лекува болните си амбиции.
173
2
 
11
 
! Отговори
Само като преди 1 година
видя физиономия та на тая баба председателка на ЕК ми става ясно, че нещата не са наред и ще става по-лошо. Това е така защото тя заедно с останалата върхушка са нощо повече от едни Фашистки Американски Проксита
172
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕС е пред разпад.
171
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ никога не спазват договореностите. А Европа сама се постави в зависимо положение.
170
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На луди не трябва да се дава власт и оръжие . последствията ще бъдат жестоки.
169
2
 
23
 
! Отговори
не може да бъде! преди 1 година
Г-жа фон дер Лайен е много способна жена или по-точно казано -жена ,способна на всичко!Ако живееше преди войната щеше да бъде най-малко на ниво обергрупенфюрер или в най-лошия случай директор на женски концлагер!
168
2
 
28
 
! Отговори
Тон преди 1 година
Шолц,Бербог,Урсула трио простутия!
167
4
 
29
 
! Отговори
Куче преди 1 година
Да се разпада по бързо ЕС че само с вируси го бодат и ще бедува дълго до разпад
166
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕС договаря голямо споразумение със САЩ ___ от което никой в Европа няма понятие и не знае за какво става въпрос! И аз преговарям, но няма да кажа с кого и за какво? Ядец!
165
3
 
28
 
! Отговори
Браво преди 1 година
На здравомислещите българи! Продължавайте в същият дух пишете против ЕС И САЩ ТЕ СА НЕОФАШИСТИ ИМАЩИ ЗА ЦЕЛ ДА ЗАНУЛЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО! С КОВИД ВИ ДОКАЗАХА,КОЛКО ЗЛОБНИ МОЖЕ ДА СА,ТОВА НЯМА ДА СВЪРШЕ 25ТА СА НИ ПОДГОТВИЛИ ДРУГ ПО ЛОШ,А И С ДНК СЪБРАНИТЕ АНАЛИЗИ ОТ ПСР ТЕСТОВЕТЕ СЕГА МОЖЕ БИ ЩЕ СМЕ ОЩЕ ПО УЯЗВИМИ ОТ ХИМИИТЕ, КОИТО НИ ЗАБЪРКВАТ В ТЕХНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ НЕ САМО В УХАН,ТАКИВА СА ЗАБРАНЕНИ В САЩ НО *** ИМАШЕ!
164
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баба Яга
163
4
 
44
 
! Отговори
Коко преди 1 година
До 180 как така американците не са убийци след като не са спряли от втората световна война да създават проблеми по целия свят виетнам сирия либия афганистан ирак йемен колко правителства са свалили по целия свят защото не са им послушни не са им паднали на колене ти си болен и промит мозък кой бомбардира сърбия там не убиха ли деца и жени лично байдън е дал заповед за бомбардирането на сърбия той сам се похвали виждаш треската в чуждото око а не виждаш гредата в своето
162
50
 
6
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ЕС стоят разкрачени,от зависимости на убиеца на жени и деца от кремъл,финансирате и сте зависими от обслужващи го като орбан и герб.бг,САЩ няма да позволят да бъдат използвани от мафиотски и обслужващи заплашващите САЩ и Света ни с ядрени!!!това е отвъд политическите...това е въпрос на оцеляване...САЩ и Света ни ще оцелее!!!ЕС изчистете си дома...!!!