Станишев: Никой не може да ме отстрани от БСП

Изгубихме много време с листата, каза той
17 апр 2019 12:00,
255
 Станишев: Никой не може да ме отстрани от БСП
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Моето място в БСП... Никой, който иска да ме изчегърта, не може да го постигне. Защото за мен БСП е кауза. Баща ми е бил в тази партия, той е рискувал живота си за нея. Целият ми живот, осъзнат, още повече политически, е свързан неразривно с БСП. Това каза пред "Канал 3" председателят на групата на Европейските социалисти и бивш министър-председател на България Сергей Станишев.

Според него листата на БСП за европейските избори през май е била избрана демократично, но от партията са изгубили твърде много време в реденето й.

"Хората не ги интересува какви са вътрешните ни отношения – кой е първи, кой е втори, кой е трети в тази листа. Хората ги интересува друго – какво БСП може да направи за това техният живот да стане по-добър, доходите им да са по-високи, работата им да е по-сигурна, семействата им да са по-добре." - коментира Станишев.

На въпрос дали БСП е бламирала собствената си лидерка Корнелия Нинова с връщането му в листата на партията, Станишев отговори, че ""Не става въпрос за вътрешна опозиция.

Още по темата
Но в някакъв смисъл председателят на Националния съвет се постави в такава позиция, че Националният съвет да бъде принуден да коригира нейното еднолично решение, защото всички знаем, че листата, която предложи тя, беше нейна лична".

Сергей Станишев изрази мнението, че за да спечели доверието на хората, Столетницата трябва да се представи като алтернатива на ГЕРБ - най-вече социална.

"Няма нужда да се състезаваме с консервативните и традиционалистките партии като ВМРО или другите патриоти на техен терен. Ние имаме наш терен. На стандарта на живот на хората, на справедливостта, на битката с неравенствата. Оттук ще дойде силният импулс за подкрепа на БСП от хората. Това трябва да преследваме и да покажем достоверност, стабилност, последователност в това", завърши Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
0
 
3
 
! Отговори
ууу преди 5 години
Яко окопал се номеннклатурчик, а когато се наложи е готов съюз с враговете на БСП да сключи, за да остане на власт
182
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя, па! Точно твоето присъствие в листата отказва много хора от БСП! Точно твоето присъствие в БСП отвращава! Ама, искаш още да цоцаш....
181
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето, такива като СтаниШеффф и неговия "баща" под ръководството на Лилов и Луканов, осъществиха Държавният Преврат в Бг през 1989г..Това са болшевишките Олигарси които предадоха/продадоха и идеология, и държава!!!!
180
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може станишев-МОЖЕ !! Ити много добре го знаеш !!!
179
0
 
7
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Публично Станишев и Местан се цулеваха! /Местан си е предател, а да не би Станишев да е нещо по различно, м? Не същият *** де ра ...! :))
178
0
 
8
 
! Отговори
ОК преди 5 години
До До СтанишевПартията е хранила и баща ти и теб. Ако се разделиш от партията- кърмилница ще трябва да работиш, а ти работа не си пипвал през живота си-----------------Точно така. Забравяш обаче, че тогава партията беше и държавата - КОЙ тогава ги е хранил според теб. Помня, че се чудех като малък кое е по-голямо - партията или държавата, ама йок - те си бяха едно и също. ГАДОВЕ !!!! Кога ли ще изчезне семката им ???????????
177
3
 
5
 
! Отговори
Dinosaurus преди 5 години
До ХА.....А за Лукановата зима нещо да припомниш? Или за президента Жан Виденов? За деноминацията на лева, за купонните години, за режимите на ток и вода, за фалита на банковата система и парите, изнесени в кашони от "другарите"??? О, схванах: ти си на тлинайсет, защото тези събития са от преди само 25 години, а за теб преди ГЕРБ живот на Земята не е имало, камо ли История!!! Давай, агитирай, да живее ОФ!!! С БКП напред, ура, другари!!!
176
0
 
10
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Никой не може да ме отстрани от БСП---------------Безочливо! Нагло! Този/ тази карикатура на социалист невярва в идеологията /лявата, а вярва в непоклатимостта си в организацията/БСП! Явно БСП е бащиния на Станишко! :))
175
1
 
14
 
! Отговори
До Станишев преди 5 години
Партията е хранила и баща ти и теб. Ако се разделиш от партията- кърмилница ще трябва да работиш, а ти работа не си пипвал през живота си
174
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак сте изтрили очевидния факт, че Станишев, най-слабия в листата на БСП е по-силен кандидат от най-силния на листата на ГЕРБ. Не ви ли писна скъпи българи от герлберските медии и отвратителната им Ц Е Н ЗУ РА - ЦИНИЦИ-Ц И Н И Ц И ***-МОДЕРАТОРИ НА ЩАТ.
173
2
 
5
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 5 години
Обективния поглед на нещата с факти - при лошия Станишев бум на раждаемостта. При добрите/според мезиите/ от ГЕРБ бум на смъртността. Измряха старите хора фенове на БСП, но сега тия седесарите, които скачаха се видяха, че демокрацията ги е подминала и започнаха да гласуват за БСП а скоро и тия, гласуващи за ГЕРБ ще минат за БСП. За 4 години при Станишев заплатите се удвоиха а ГЕРБ същото направи за 11 години. И това е факт. Инфлацията им е тройна сравнена с тази при Станишев.
172
2
 
11
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 5 години
Герб много искат да се разделят БСП с Нинова. Ами разделете се вие с Цецко бе, ама не щете а? Маратончици му подарихте, да си ги турне на асансьора дето му паркира в хола. И да ви се смее на акъла.
171
1
 
9
 
! Отговори
да се реват от мъка преди 5 години
Станишев е издигнат от лидера на БСП-Трън, Иван Искренов, алкохолно употребяващ, който е отговарящ за европроектите, дясна ръка на Церовска, кмет на Перник от ГЕРБ и от подобни на Искренов, подводници на ГЕРБ в местните структури на БСП в страната. Утре ако БСП спечели, Искренов ще приеме Церовска за партиен член на БСП и сигурно ще и повере да завежда европроектите, ето я схемата аз на теб, ти на мен. А ние простите редови бесепари ще изметем Станешев с преференции и готово. Искренов и Церовска
170
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а даже и Ци н и к си е на щат в редакцията,ь защото се е уредил ника му да се цензурира, така е в герберските медии, докарали страната ни до просяшката тояга в журналистиката. Станишев от първия ден, когато дойде на власт през 2005 година, че и преди това в предезборната кампания от същите тези медии на олигархична хранилка беше оплюван, особено на сексуална ориентация от троловете, нищо че листата на ГЕРБ е далеч по-уязвима по сексуален профил, там понеже нищо хубаво не може да се каже, туклай
169
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев и неговите кукловоди искаха да разцепят БСП и така да помогнат на ГЕРБ.Но Нинова се оказа по-голям мъж от Станишев и ще се справи и с тази провокация.
168
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По какво ще познаете троловете на ГЕРБ - по това, че никовете им са тъ пи все едно са дадени от Кривоглавия. Един и същ е Пилот- Професор-Историк-Изнервен, че и ***, друг пък е Странджата, ама нещо и той напоследък се отказа от ГЕРБ. Значи положението им е трагично.
167
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е.Впил си се като кърлеж,и дори с пинсета не могат да те изтръгнат.
166
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
фалшивите опорки на герб... Заради Станишев да не се гласува за листата на БСП. А преди това да не се гласува за листата, щото Станишев няма да е в нея, а той бил европейски политик. Трагичното е, че мъдрият избирател като гласува за тази листа, ако не харесва Станишев, може с преференции на тези след него да го изхвърли от политиката. Трагичното за ГЕРБ. Още по-трагичното е, че ако бе в листата на ГЕРБ Станишев на-слабия кандидат в листата на БСП щеше да е най-силния в листата на Майдел-Габриел
165
2
 
8
 
! Отговори
Бранд лоял преди 5 години
Така става, едно време като развъждаха само бездарници в тази партия сега жънат реколатата... На където и да се обърнеш все некадърници....
164
0
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До инж Цв. Владова 171 Ааа, никаква почивка.Така сме си добре.