Среща със Steve Angello, Mark Knight и Tom Staar

Шансът ни е на Денс Арената на EXIT
29 май 2013 17:09, Петя Славова
0

 Mark Knight. Снимка: EXIT

 Денс Арената на EXIT ще посрещне още три от гурутата на хаус музиката. Steve Angello, Mark Knight и Tom Staar ще застанат редом до Fatboy Slim, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills и Seth Troxler. Създателите на най-големите хаус химни през изминалите години обещават да разтърсят стените на крепостта Петроварадин и да съблазнят публиката с горещи хаус хитове, отбелязват организаторите.

Програмата на Fusion сцената, позната като „сърцето” на EXIT, бавно отива към своето финално нареждане. Част от най-актуалните регионални изпълнители - Bad Copy (Сърбия), Dubioza Kolektiv (Босна и Херцеговина), Kiril Džajkovski (Македония), Urban & 4 (Хърватска), Hex (Словения) и Valahavle (Босна и Херцеговина) – ще ни заредят положително с качествен рок , уникален хип хоп, електронна музика и всичко това през призмата на балканската музика.

Bad Copy, Dubioza Kolektiv, Kiril Džajkovski, Urban & 4, Hex и Velahavle са представители на първата вълна от регионални изпълнители, които ще свирят тази година на Fusion сцената на EXIT R:Evolution. Очакват се още Източноевропейски музикални таланти, които ще се присъединят към удивителната блус китаристка - Ana Popović, една от най-популярните британски певици - Delilah и метал иконите от Ню Йорк – Prong.

EXIT R:Evolution 2013ще се проведе тази година от 10 до 14 юли. Фестивалът съдържа 20 сцени и над 600 изпълнители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари