Exit подарява билети

Условието е да си бърз
13 юни 2013 10:22, Петя Славова
0
Exit подарява билети
Fusion сцена. Снимка: Virginia Records

Има един бърз начин да си вземем един двоен VIP и три билета за най-мащабния Източноевропейски фестивал Exit.

Организаторите дават шанс на първите 100 прекрачили прага на „Маймунарника”  на 15 юни. На същия ден ще се празнува, тъй като приключва и  дъждовното, и мрачно време. По обещание на синоптиците. За парти атмосферата ще допринесат артистите: FeeL, Wosh MC, SAVA, Bruhu, Smartech, Presize, Kenobi, Panega, Phirah. Стартът на партито е в 21 часа, а финал не е предвиден.

Първите 100 ще получат на входа своя билет с име на някой от артистите, които ще видим на Exit тази година. В 1 часа ще бъдат избрани на случаен принцип късметлийските имена.
Exit Fusion сцената си е спечелила много имена: „Сърцето на Exit”, „Душата наExit”, „Нашата сцена”...и това е само една част от тях. Всяка година тя посреща огромен брой посетители на различна възраст, от различен етнос и с различни музикални предпочитания.

Концертите на локални и чуждестранни банди обикновено се превръщат в диви, енергични и запомнящи се за дъгло време. На Fusion сцената са остували едни от най-забележителните имена в поп и рок музиката, както и световно известни изпълнители, които заедно с публиката посрещат магическия изгрев на всеки фестивален ден.

Тази година наред с вече обявените Ana Popović, Delilah, Prong, Bad Copy, Dubioza Kolektiv, Kiril Dzajkovski, Damir Urban, Hex, Velahavle, Fusion сцената ще посрещне и Rambo Amadeus, Orthodox Celts, Who See, Van Gogh, MVP, Žanamari Lalić, Alexandria, A.K.A.C.O.D., Prti Bee Gee, grupa TI, ZAA,  Straight Mickey and boyz, Mihajlo Vlahovic Beli, Pankrti, Entre Fronteras Flamenco Fusion, Nikola Radović, Repetitor, grupa 101A, Banda Berimbau.

През следващите две седмици Exit ще обяви всичките си по-малки сцени за тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: партибилетподаръкEXIT
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари