Левски гони шведското менте Симон Сандберг

"Сините" разполагат с четирима по-добри защитника
4 апр 2017 11:23, Веселин Коларов
4
Левски гони шведското менте Симон Сандберг
Снимка: Bulphoto.com

Левски ще направи нов опит да върне Симон Сандберг в родната му Швеция, пише "Меридиан Мач". Защитникът може да поеме към Хекен, откъдето дойде през лятото, след края на настоящия сезон.

В момента Сандберг е тотално нежелан на "Герена", тъй като "сините" разполагат с четирима по-добри футболисти на тази позиция - Сърджан Лукин, Давид Яблонски, Димитър Пиргов и Александър Александров.

В строя се чака и дълго контузеният Деян Иванов, който скоро ще може да играе. Така Сандберг, освен че в момента е най-слаб според треньорите от всички останали на поста, е и контузен. Точно това е причината от "Герена" да търсят Хекен, тъй като друг отбор в момента няма как да наблюдава изявите му. В шведския тим Сандберг е уважаван много, а също така е и младежки национал на страната си.

Такъв трансфер можеше да стане още през зимата, но тогава имаше друга пречка. От Левски все още дължаха пари по сделката за купуването на Сандберг през лятото. Очаква се, че този проблем ще бъде уреден до края на сезона и преговорите ще започнат на чисто.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Купуват някакви знайни и незнайни тюфлеци вместо да пуснат скаутите по провинцията и да вземат всичките лапета дето драпат яко да са номер 1 и са с нереални умения ама никой не им дава ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА да играят при мъжете титулярите и остават в забвение ! Докога ще е ШУРОБАДЖАНАЩИНА в тази скапана държава се питам аз !?
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що ги купуват тея ментета Лафкаджиите не знам. На децата си надали купуват стоки менте.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а ментето на снимката кога ще го събличат?
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горките Левски!! Имаха сърбин, доказан професионалист, изгониха го и ги замениха с Гонзо. Защо, защото Гонзо....обичал Левски???? Сърбина вкара отбор от 2дивизия в Премиер шип. А с това джудженце, в буквален и преносен смисъл, Левски ще си крета тепан кой където го хване. Не става с обич, става с професионализм, честност, работа, без сделки за ограбване на дружеството. Така ЦСКА беше ограбен от Ст.Младенов и Сашо Апашо. А купуването на негрове на килограм си е пълна глупост. Далавера.