Край на сагата! Хубчев напусна България, връща три заплати

Раздялата вече е оформена документално
10 май 2019 11:35, Веселин Коларов
22
Край на сагата! Хубчев напусна България, връща три заплати
Снимка: Bulphoto.com

Сагата около напускането на Петър Хубчев като треньор на националния по футбол приключи официално. 

Спецът, който води държавния тим в последните две и половина години, напусна длъжността по собствено желание. 
 
Според контракта, който има подписан с БФС, Хубчев ще трябва да върне 3 заплати. 
 
Раздялата вече е оформена документално. 
 
Останалите членове на неговия щаб разтрогват договорите си с БФС по взаимно съгласие, което означава, че те няма да връщат заработеното до момента.
 
Все още продължават обаче неяснотите около щаба на новия селекционер на държавния тим, който почти сигурно ще се казва Красимир Балъков, пише „Стандарт“. 
 
Настоящият треньор на Етър все още търси доказани специалисти с които да работи начело на първия ни тим. Единственият, с който Бала вече се е разбрал, това е Йончо Арсов, който работи за последно с Илия Груев в Дуисбург. 
 
Георги Донков, който досега бе помощник треньор в националния, също е имал разговори с Балъков, но е отказал да влезе в щаба му, защото е лоялен към Петър Хубчев. 
 
Очаква се двамата да застанат начело на Левски от юни месец. 
 
Бала е говорил с други бивши национали от близкото минало, но също е получил отказ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Петър Хубчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В стремежа си към оригиналност, се сътворяват големи глупости в заглавията.
19
1
 
3
 
! Отговори
pzkwgn преди 4 години
Кокала мисля че е най подходящ
18
1
 
7
 
! Отговори
ЛЮЛЯЦИ БЕЗНАДЕЖДНИ преди 4 години
Балъков - не става за национален треньор;Хубчев не става за Левски. Играчи играли с номера от 1 до 6 нямат право да водят Левски!
17
2
 
9
 
! Отговори
Стар преди 4 години
С тези гелосани и татуирани ,,герои" толкова. И Гуардиола или Клоп да сложат за треньор ,как ги виждате да играят със схеми и тактики като те лошо я ,,пипат" и няма нито един на поне средноевропейско ниво. С това поколение-толкова!Неможачи с претенции. Какво БФС,какви треньори,какви перуки ???
16
5
 
6
 
! Отговори
TheCrow преди 4 години
Време е след, като оправи държавата Борисов да поеме националния отбор и да оправи и него!
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пичове, вие чувате ли се какво говорите?!? Как Стоичков?!?!? Абе вие нещо сиво останало в главата имате ли?!?!? Стоичков??!?
14
2
 
19
 
! Отговори
Шотландски боец преди 4 години
Балъков е като Матеус и Марадона. Гениален играч и некадърен до безкрайно много треньор.
13
2
 
7
 
! Отговори
vlady преди 4 години
От коментаторите само Томислав Русев е магистър по футбол и разбира. За националния отбор трябва хабилитирано лице по футбол със задълбочени познания по футболна стратегия и тактика примерно доц. Мадански, доц. Гигов, доц. Игнатов, доц. Атанасов и т.н.
12
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Д.Бербатов начело на българският футбол?!?!? Каква е идеята тук ? Да се снимат клипчета на кръсникът и да се плещят глупости по медиите и в смехотворни клипчета ? Бербатов е мързелив и безидеен. Ако отново ще се слага някой *** там, по-добре това да е Стоичков.
11
1
 
18
 
! Отговори
niki преди 4 години
Очаквам скоро и Вили Вуцов да стане треньор на националния и тогава картинката ще е завършена!
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отборът не стоеше добре. Дори и съставен от посредствени футболисти, липсваше идея в играта, която би следвало да е измислена от треньорският щаб. Успехите се дължат основно на слабото представяне на противниците, отколкото на добра игра на българският отбор. Головете, които бяха отбелязани са изцяло индивидуални проблясъци, а не плод на нещо смислено в атака. Защо този велик специалист не напусна отбора след като се провали в лигата на нациите ? Не вярвам да постигне нещо в Левски!
9
2
 
19
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
Треньори на национала трябва да са някои от коментаторите на мачовете по телевизиите- по големи специалисти и разбирачи от тях няма!Даже стават и за"ВАР" там им е хептен силата!
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До odpoСамата истина
7
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-после това недоразумение Дупчев се махна от националния...
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Браво!то това с вождизма важи и за съблекалните...
5
2
 
38
 
! Отговори
Браво! преди 4 години
Браво на Хубчев!На националният отбор проблемите не са му играчите и треньора,а хрантутниците в БФС!!!!!!Много вожд ,малко индианец!!!!!!!!
4
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България няма футболисти, а тези от БФС-то се чудят кого да назначат за треньор на националния отбор. Пешко от Гложене щял да напуска България, не му е за пръв път. Да ходи където си иска, след тези два равни мача, които страната направи в квалификациите, и Мауриньо да назначат за старши треньор, няма да се класираме !
3
4
 
45
 
! Отговори
Хммм преди 4 години
Защо напуска? Според мен се справяше добре. С тези футболисти, това е максимума. Нямаме футболисти дори на средно ниво. Кой национал играе в топ 5 отборите на Англия, Испания, Франция или Италия.
2
9
 
41
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Ако Перуката не му се бъркаше, Хубчев можеше да постигне нещо... Лоша дума за него не мога да кажа! Но и на мен да ми се бъркат в селекцията и управлението на повереният ми тuм (да ми налагат малката перука с 40 мача за последните 5 години!!!) И аз щях да се Откажа! Б.Михайлов трябва да си ходи, и Бербатов трябва да заеме мястото му! Той е точният човек!
1
4
 
35
 
! Отговори
Един преди 4 години
И Хубчев и Балъков са пичове. Слаб ни е матриала. За да е успешен треньора, обаче трябва да има всички права да реди отбора, да не му спускат парашутисти и да му дадат повече време да изгради млад отбор. То стари добри не останаха.