Уникален "Левски" направи нещо невиждано за България

Вижте с какво постижение се гордеят "сините"
40
Уникален "Левски" направи нещо невиждано за България
Снимка: БГНЕС

Левски се намира в тежко финансово състояние и танцува на ръба на фалита, но пък клубът продължава да се радва на невероятна фенска подкрепа.

Днес "сините" официално станаха първият български футболен клуб, напълнил стадион в условията на епидемиологична обстановка и събитие, което не предполага присъствие на фенове на съоръжението. 

Капацитетът на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ от над 17 000 места бе разпродаден за броени дни по повод рождения ден на клуба на 24 май, а всеки пропуснал да се сдобие с пропуск, може да го стори и сега.

Поради огромния интерес към виртуалното събитие „106 години Любов“, клубът пуска нова партида билети за трибуните на „Герена“.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: отборЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
2
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
17000 места ли останаха на стадиона с дългото име? Че той взел че се свил и станал по-малък от Славия.Аз предлагам от новия сезон да заиграят в А окръжна на стадион Раковски! ;-)
33
1
 
4
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Хайде стига сте ни занимавали с тая организирана престъпна групировка занимаваща се с наркотрафик и убийства
32
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялата държава се хвърли да спасява петнящото името на Апостола отборче. *** и пульо наливат пари в черната дупка.
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фенчетата на тирето и числото да си гледад обединението, на не нас. Ние ке оцелеем, дори и през В група да минем, унижението с преименуване няма да позволим. Аман от завистливи злобари. В България ще се оправим, когато се спре да се злобее и злорадства за чуждата болка и мъка.
30
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Краварите ще си правят джамия до гей арена
29
8
 
9
 
! Отговори
Наско преди 3 години
Наско Сираков е голям футболист, но бързо ще се сблъска с действителността. Без образование, без опит в управление на дружество с толкова много дългове, без бизнес план за краткосрочно и дългосрочно развитие на клуба. На думи е едно, но тук цифрите са важни, особено в разходната част. Левски, казва, просто ще разходва колкото печели. Ок, но наркоманските фенове колко време ще търпят отбора в средата на таблицата, защото до това ще доведе. Ще последва нов дълг и се връщаме в началото.
28
10
 
13
 
! Отговори
Митьо преди 3 години
То е ясно, че Пеевски ги е купил местата..Толкова се подиграваха на пришълците от Ловеч, а и те същите.Да се продадат на турската партия... СРАМ!!!!!!
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако и футболистите на Левски се откажат от заплатите си за два месеца ще призная , че това наистина и читав клуб. А дано ама надали, защото на привържениците им пука за техния отор ама на ритнитопковците не.
26
8
 
9
 
! Отговори
мхм преди 3 години
смешни фанатици
25
0
 
4
 
! Отговори
до 26 преди 3 години
Кой те спира да редактираш информацията?! Очеизвадно нямаш идея как работи и какво е Уикипедия.
24
5
 
2
 
! Отговори
ined преди 3 години
Сега разбрах какво е имал впредвид генерал Годжи като се закани "слушай ко ти казвам, яко ще умрат"
23
3
 
5
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Както каза Наско клубът има активи. Ще продаде на тъщата някои от тях ,които са недвижима собственост и после ще си обяви фалит. Както жена му се натискаше за плувния комплекс в София и май го прилапа
22
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много пари се изпраха с тези дарения. Уникално е, да!!!
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Баща тиНека да Ви припомня, че тогавашното ръководство на Локо СФ не си направи труда да отиде в НАП и да си разсрочи дълговете. Затова фалираха. Спрете с тази злоба!
20
6
 
14
 
! Отговори
те това е преди 3 години
уникален левски, уникална чалга, уникални кифли!
19
9
 
15
 
! Отговори
Баща ти преди 3 години
Локо София ги изхвърлиха за 1 млн. лева , при положение че се класираха за евротурнирите с приходите от които щяха да ги погасяват до стотинка ... подУЯнски ***
18
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сини бедняци...
17
11
 
16
 
! Отговори
аз Доганчо преди 3 години
айде НАСКО кажи ;- Един е Пеевски и Доган е негов пророк ;) Отбора на ДПС и винаги бутан от власта......повече да не съм ви чул Левски сам срещу всички ;)
16
13
 
13
 
! Отговори
Litex преди 3 години
Феновете на несъществуващия вече отбор на цска които не спасиха отбора си много се разочароват сега,че Левски ще се спаси. Като Томов ви даде възможност и пусна акции ,за да си спасите отборчето никакви ви нямаше. Сега завиждате,че синята публика се оказа истинска и се бори за отбора си и му помага. Като сте толкова стиснати ходете сега да се кланяте на ловешкия отбор.
15
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Журналисти не ви ли срам да наричате ПОЗОРА им гордост.