От Депеш за България: Enjoy the Silence

Бандата окончателно отмени концерта си у нас, започва връщането на билетите
12 юни 2009 15:28,
29
От Депеш за България: Enjoy the Silence
Снимки: SME

Depeche Mode окончателно отмениха концерта си у нас.

Въпреки че преди няколко седмици все още имаше надежда, че ще насрочат нова дата за септември, днес организаторите съобщиха неприятната за феновете на групата новина.

Освен София, още 7 дестинации ще се простят с надеждата да станат свидетели на турнето на бандата – Атина, Истанбул, Букурещ, Белград, Варшава, Рига и Вилнюс. 

Още по темата
28 май 2009 12:00
5
Музикантите и техният мениджмънт се извиняват на многобройните си български фенове за невъзможността да осъществят концерта си у нас и обещават, че София задължително ще бъде включена в следващото турне на групата.

Тук трябва да споменем, че това турне на групата започна от Израел. Причината за това е отменен концерт там от предишното турне и Депеш направиха жест към феновете си, като започнаха именно с тях.

Да се надяваме, че и към Балканите ще имат подобно отношение при следващия тур.

Връщането на билетите ще стартира от 15 юни (понеделник) от 10,00 часа и ще продължи до 14 септември (понеделник) на касите на Тикетпро и неговите партньори, от които са закупени.

След този срок билети няма да се приемат.

За ваша утеха, тук можете да гледате второто официално видео от последния албум на бандата "Sounds of the Universe", което излезе преди няколко дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Merry преди 14 години
Някой има ли инфо за закупените билети онлайн дали могат да се върнат на каса?
27
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
# 20, може спокойно да подпомогнеш старчето - ФЪНКИ с финансова инжекция, понеже според твоите изчисления организаторите на концерта са на загуба. Ха-ха-хааааааааааааааа. Баси и наивника където си!!! Нямам думи!
26
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
# 20, а дали случайно си убеден, че фирмата на Ивайла Баклова, която организираше концерта в България на Дженифър Лопес е била на загуба? По твоята логика всички провалени концерти досега в световната история са на загуба за организаторите. Е *** и фалиралите организатори, особено София мюзик ентърпразис. Ти чувал ли си въобще за световната мафия в шоу бизнеса, сладурче!? Май не. Ето такива бунаци като теб си купуват билети за концерти, които предварително са решени, че няма да се състоят.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
беше супер ясно,че няма да дойдат.Това са си 9 концерта в различни държави,а единственото време беше след края на авгус.Вместо да почиват преди САЩ, ще идват да се морат на Балканите за смешните пари,които щяха да вземат.Да си говорим истината,просто да си останем със спомените от 2006 и да си дадем реална представа,колко сме нищожни,за голямо съжаление!Впрочем, това не говори добре за Депеш!Сори,наистина..
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Чух,че само в Германия имало 10 концерта.Ако е вярно,защо не отмениха някой от тях,а всики в страни от Източна Европа?! Ами защото в Германия билетите са по-скъпи,вероятно!А за тези ,които не харесват музиката на Депеш-марш от тук,вървете да си слушате мазната чалга!
23
0
 
2
 
! Отговори
Диана преди 14 години
Бясна съм заради това, че имаха как да ми вместят в програмата си, и въпреки това, предпочетоха да не го правят.Много ги харесвам, но се издъниха този път.
22
0
 
2
 
! Отговори
vasilena_s преди 14 години
Еееее, а аз все още имах надежда... :(
21
0
 
2
 
! Отговори
Днес.бг преди 14 години
Абе вие от днес.бг,защо се опитвате да се почустваме още по-зле?? С тея *** заглавия до никъде няма да я докарате!!
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Според мен е смешно да се говори за печалба от лихви. Нали се сещате, че ако върнат същата цена, която е номиналната на билета, контрата остава в организаторите:Това реклами, организация, заплати на един куп хора свързани с концерта, процент печалба за продавачите на билетите... къде отиват всички тези пари?Абсолютно убеден съм, че организаторите са на загуба от проваления концерт. 100% съм убеден.
19
0
 
2
 
! Отговори
111 преди 14 години
Леле колко си прав! Абсолютно съм съгласна с тебе.....
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Музика за съединители.Добре че няма да идват тези ревльовци
17
0
 
2
 
! Отговори
DareToBeStupiD преди 14 години
Нищо. Нали ще има Калиакра Рок Фест! \m/
16
0
 
2
 
! Отговори
Разочарованата преди 14 години
Ех жалко.Много ме е яд още първият ден си купихме билети за концерта, до последно се надявах да дойдат. Жалко много жалко...
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
какви *** сте всички, не е истина! плаша се
14
0
 
2
 
! Отговори
Antoaneta преди 14 години
Много жалко! Надявах се до последно.Те са ми фаворити.Отраснах с тяхната музика.
13
0
 
2
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
по-хубаво да не идват
12
0
 
2
 
! Отговори
estrella преди 14 години
Заглавието е страшно! :))))
11
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
# 7 - Анонимен, каква комисионна, бе??? Комисионна се взима при финализирана сделка. Депеш не са дошли да пеят в БГ. ФЪНКИ СЕ НАГУШИ ОТ ЛИХВИ. ОТ ЕДНА ГОДИНА СЕ ПРОДАВАТ БИЛЕТИ И ФЪНКИ ТЪПЧИ В БАНКАТА НА ДЕПОЗИТ (САМО, ЧЕ НЕГОВИЯ ДЕПОЗИТ НЕ Е В БЪЛГАРИЯ И НЕ ПРИ ТЕЗИ СМЕШНИ УСЛОВИЯ НА СМЕШНИТЕ БГ БАНКИ).
10
0
 
2
 
! Отговори
ЦЦЦ преди 14 години
Не го очаквах.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ха ха ха,защо ли не отмениха концерта в израел,фънки пак се нагуши